Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.692
Cevap
15
Favori
588.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel konu olmuş Bende 1 aydır fw siz slim konsol kullanıyorum ama ileride ne yapacağım belli olmaz o yüzden şimdilik beni ekleme listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalic_wampire

bende fwciler için kurucam bitane sizin gibi zengin değiliz napalım

kur kur açılışta yapın o güne bakayım Ferrarimlemi gelirim X6mlamı ama en iyisi Bugattiyi çıkarayım garajdan tozlandı iyice yaw
  • Facebook kullanmıyorum,msn içinde genelde vaktim olmuyor ancak 1 kere ban yemiş ve oyundan oyuna atmalaktan nefret etmiş biri olarak daima orjinal kullanmaktan yanayım eklyebilirsiniz benide.
  • Ben de katılmak isterim :)
  • Üye Listemiz Güncellenmiştir. İsteyenin Gamertaglarınıda Yanına Not Edebilirm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Üye Listemiz Güncellenmiştir. İsteyenin Gamertaglarınıda Yanına Not Edebilirm...

Benimkini eklersen sevinirim pspfreakTR
  • benide ekle dostum Gamertag:engin1979
  • Arkadaşlar Bayram Sonrası MW2 - Fifa10 - BC2 - Forza 3 - SSF4 Gibi Genelde Herkesde Olan Popüler Multiplayer Oyunların Bol Muhabbetili Maçları ve Turnuvaları Başlayacaktır. Takipte Olun Hazırlıklı Olun Öyle İsim Yazdırıp Kayıplara Karışmak Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Eylül 2010; 0:59:23 >
  • istersen benim gamertagide yazabilirsin
  • Merhaba bende en yakın zamanda aranıza katılıcağım şu anda birazcık piyasa araştırması yapıyorum bende aranıza en kısa zamanda bir slim ile katılacağım sonuna kadar orjinal
    Ekleme aranızda uygun fiyatta İzmir ve Ankarada Slim satan yer varsa haber verebilirmisniz
  • kaliteli ve zevkli ; orjinal oyun Gamertag: takiri12

not:facebook ve msn'de ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takiri -- 6 Eylül 2010; 1:01:00 >
  • kartalım

yildiz802

doziz

arkadaşlar gamertaglarınızı belirtebilirmisiniz. ilk mesaja ekliyim daha kolay ekleyebiliriz birbirimizi...
  • quote:

Arkadaşlar Bayram Sonrası MW2 - Fifa10 - BC2 - Forza 3 - SSF4 Gibi Genelde Herkesde Olan Popüler Multiplayer Oyunların Bol Muhabbetili Maçları ve Turnuvaları Başlayacaktır. Takipte Olun Hazırlıklı Olun Öyle İsim Yazdırıp Kayıplara Karışmak Yok

o zaman ben MW2 SSF4'ü falan ediniyim hemen malum daha 1 haftalık xbox, 2 oyunum var GTA 4 ve Forza 3

• quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Arkadaşlar Bayram Sonrası MW2 - Fifa10 - BC2 - Forza 3 - SSF4 Gibi Genelde Herkesde Olan Popüler Multiplayer Oyunların Bol Muhabbetili Maçları ve Turnuvaları Başlayacaktır. Takipte Olun Hazırlıklı Olun Öyle İsim Yazdırıp Kayıplara Karışmak Yok

o zaman ben MW2 SSF4'ü falan ediniyim hemen malum daha 1 haftalık xbox, 2 oyunum var GTA 4 ve Forza 3

hemen oyun alıp masraf yapmanıza gerek yok yav kararlaştırırz oyunlarımızı, bayramdan sonra hangi oyun çoğunluktaysa onu yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Eylül 2010; 1:23:11 >

• Az olsun, öz olsun, orjinal olsun. Beni ve hiç değişmeyecek olan gt mi eklerseniz sevinirim. Gamer tag : truva06
  • gt imzamda yazıyor isteyen eklesın bu yıl full online ım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OknTskn -- 6 Eylül 2010; 1:26:02 >
  • quote:

internet yada taşınma olayları sorun yaşatmazsa aranızdayım bende

Halo Reach te yaz unutma

imzalar gayet güzel eline sağlık Babür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 6 Eylül 2010; 1:34:10 >

• quote:

quote:

quote:

hemen oyun alıp masraf yapmanıza gerek yok yav kararlaştırırz oyunlarımızı, bayramdan sonra hangi oyun çoğunluktaysa onu yaparız

pek masraf olmiycak çünkü daha önceden bütçe ayırmıştım oyun almak için blulabel'dan da geas of war 1 ve bioshock aldım malum seriye yeni başlıyoruzBaşka multi oynarız dediğiniz oyun varsa onları da söyleyin listeme ekliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo
    Herşey tamamda o armadaki Türk bayrağı ne ya ?

Birincisi o Türk bayrağı degil ay yıldız.

İkincisi ben Türküm. Logoya Her baktığımda ay yıldızı görmek istedim, Çünkü bi Türk olarak o ay yıldız benim onurum gururum. Sağında Solundada ingilizce yazıyor zaten. Olurda platformumuzun logosunu yabancılar görürse onlarda ay yıldızı görsün istedim. Her açtığım kulüpte, her yaptığım klan logosunda mutlaka olur olacaktırda.

Ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Eylül 2010; 2:24:28 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pek masraf olmiycak çünkü daha önceden bütçe ayırmıştım oyun almak için blulabel'dan da geas of war 1 ve bioshock aldım malum seriye yeni başlıyoruzBaşka multi oynarız dediğiniz oyun varsa onları da söyleyin listeme ekliyim

Güle güle kullan dostum,gönderiyorum yarın oyunlarını

Oyun önerisine gelince;kesinlikle Left For Dead 2 dostum.Benim gibi multi sevmeyen adama bile oynatıyor kendini:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.