Bildirim
Toyiki'den Cinsel İçerikli Reklam Kampanyası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evet bu reklamdaki espriler türk halkına göre degil. -
çok saçma bi reklam töbe töbe bu ne yaa -
-
quote:
Orjinalden alıntı: .KillDevil.
Evet bu reklamdaki espriler türk halkına göre degil.
'' hadi göster oğlum amcana pipini '' bu deyimi kullanan herhangi bi topluluk varmı türklerden başka ?
tam tersi tam türk halkına göre, türkleri güldürmek istiyosan ya küfür edicen ya belden aşağı vurucan dolayısı ile reklam amacına ulaşmış. -
quote:
Orjinalden alıntı: LifeForStyle
quote:
Orjinalden alıntı: .KillDevil.
Evet bu reklamdaki espriler türk halkına göre degil.
'' hadi göster oğlum amcana pipini '' bu deyimi kullanan herhangi bi topluluk varmı türklerden başka ?
tam tersi tam türk halkına göre, türkleri güldürmek istiyosan ya küfür edicen ya belden aşağı vurucan dolayısı ile reklam amacına ulaşmış.
yabancılardada pup onun yerine geçmiyormu? -
şahsen ben gülemiyorum bu reklama ama -
Toyiki nedir ki? -
bu reklamı izleyipte çocuğunuza oyuncak alıyosanız harbiden ülke kötü yerlere gidiyo.... -
quote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
Toyiki nedir ki?
toys rus ad değiştirdi hocam toyiki oldu. -
hiç komik değil -
ben bu reklamı yapılan firmadan yani toyikiden artık bir şey almam. Almayı veririm olur biter. böylesi bir reklamdan sonra özelliklede. -
Reklam yapacam derken iyice "pişkinleşmeye" başladı bunlar. -
yaa valla ne ayıpmış hadi hep birlikte kınayın .. -
Pehhhh
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X