Egea mı 😂 auriste kaç hava yastığı var egeada kaç tane var birde internetten egea kazalarına bakmadınız sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Toyota Auris 1.33 Life ikinci eli nasıldır (2. sayfa)
-
-
buradaki trollere göre araç alacaksan golfün de ikinci eli sıkıntılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak yorumları merak ettim hocam.
Megane 4 HB 1.6 joy manueli nasıldır?
megane da sedan tutulur.
Su otomobil bölümünü uzun zamandır her gün takip ederim. Yazdıklarında bir yere kadar haklısın. Ama söyle bir sorun var, senin olduğun yerde patırtı, gürültü hiç eksik olmuyor be kardeşim. Azıcık empati mi yapsan?
bu büçteyle bu araba alınmaz, değmez emin ol. bence başka alternatifler değerlendir. 1.33 motor test ettiğinde idare eder gözüküyor ama birlikte yaşamaya başlayınca lanet edersin. 6 yıl auris 1.33 e bindim emin ol sattığıma bir gün pişman değilim.
-
Değerli görüşleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Kardeş belli ki heveslisin bazı şeylere. Tamam anladık vag fanısın. Ama kabak tadı vermeye başladın. İlk başta troll sanıyordum ama ciddi psikolojik sıkıntıların var kardeşim. Senin iyiliğin için yazıyorum. Hiçbir mal hayatından canından değerli değil. Boşver takma kafana Vw napiyorsa yapsın. Çok takıntı haline getirmişsin.
Ne zaman şu otomobil bölümüne girsem sürekli birileriyle kavga dalaş halindesin. Parayla satın alınan metal yığınları bunlar. Biraz böyle düşün. Kendi kendine fazla anlam yüklemişsin. Allah yardımcın olsun güzel kardeşim. Ama sağlık daha önemli. İnan bana sağlık daha önemli.
Ah be kardeşim. İleri de bu yaptıklarının çok saçma olduğunu anlayacaksın. Sakin ol kardeşim. Kızmıyorum sana. Yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ne anlatıyon sen yaa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X