Şimdi Ara

Toyota Auris 1.4 D-4D Premium MultiMode Fiyat ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Olay şu; 1.33'e (ki o da muhtemelen Life olur) yeni gelecek kasa Corolla için babama niyetliyiz çünkü yaşlı adam az km yapıyor ve Toyota'dan başka arabaya binmem diyor. Ama Life gerçekten çok boş, trendline Polo gibi birşey

1.33 bizde var şu an arka camlar otomatik çok boş da değil usb sinden klimasına herşey var.
    Eğer donanım isterseniz dediğim gibi 2 3 bine çok yükseltirsiniz arabayı.

Şu anki Auris'in 1.33'ünde yok ya hani, istesek mesela ona ekletebiliyor muyuz bilginiz var mı? Yeni kasa gelince donanım seviyeleri Auris'le paralel olur şeklinde tahminde bulunduğum için bu şekilde sorayım dedim. Babam 1997'den beri 2 tane sıfır Corolla eskitti, ilki efsane kasa GLI diğeri de sonrakilerden 1.6 VVT-I Sol, boş arabaya alışık değil. Zaten kazık yemesin diye 1.33'e ikna edene kadar canım çıktı, kendine kalsa dizel elegance alacak ki yılda 10.000km anca yapıyor, arabasındaki donanımları kullanmaz üstüne otobanda bile 90'ı geçmez ama takıntılı işte. Arka kapılarda o kolu görürse kesin kestirip atacak en dolusunu ver diyecek plazadaki adama. Tanıyorum adamı ondan böyle soruyorum.

Şu devirde bütün opsiyonları internet sitelerine koymuyorlar ya sinir ediyorlar insanı işin yoksa plaza plaza dolaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

plazaya bir telefon açmak yeterli onun için.ki tahminimce eklerler.
  • o fiyata 2012 corolla 1.4 dizel multimode ağzına kadar dolu araç aldım . auris asla etmez o kadar.
  • 20.000 tl gerçekten çok ciddi bir fark.Lpg'li araç sevmediğim halde 1.33 lpg kombinasyonu neden olmasın.
  • 60000 tl verip o sanzumani kullanmaya AMAN derim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOYOTA VE 62000

çok yüksek bence
    hyundai i30 ful +ful
    dizxzel otm.
    panoramik açılır tavan 56500 fiyzt verdiler ankarada
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.