Şimdi Ara

Toyota auris Alınmaya değer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o paraya daha iyi araçlar alabilirsin. bence başka markalara da bakın. çok yakın arkadaşım 40bin civarına yeti 1.2 tsi aldı.fena araba değil. aurisden iyi bence. iyi bakarsan her araç sorunsuz. ben peugeot kullanıyorum.herkes dökülüyor şu bu der ama bakımlı araç aldıysan ve bakımlı kullanıyorsan sorunsuzdur bütün araçlar. araç dandikse mersedes olsa yine tamirciden çıkamazsın.
  • O dar A sutunu yuzunden bile alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Orijinalden alıntı: ahmett22

bütçenizi bilmiyorum ama ben olsam almazdım

1.araç 7 yaşında 2. lpg li 3.üste biraz daha koyar gider 0 b sınıfı yeni kasa bir araba alırım garantili binerim.

1-araç 7 yaşında haklısınız.

2- lpg li olmasının sıkıntısı ne? Nu devirde benzinli arabaya binmek zor.

3-mesela hangi b sınıfı benzinli araç alınır, fiyatı ne kadar.

Tüp demek sürekli sorun arıza demek

sürekli örnek verdiğim seat ibiza bakın yeni kasa 1.0 ecotsi 64 bin tl 0 ful paket turbo benzin keyfinide yaşarsınız.
  • Bende 2007 corolla 1.6 ,eşimde 2012 1.4 d4d yaris mevcut... Servis olarak bir sıkıntı yaşamadık, hatta memnun kaldığımız için eşime yaris aldık... Benim araç LPG'li gene de sorun yaşamıyorum... LPG 2015 de takıldı. Bu sene sonu 2 yılı dolacak, Sanırım 30 bin km olcak yılsonunda LPG ile yaptığım... Amaç seni A noktasından B noktasına sorunsuz gitmek ise toyota bu işi beceriyor... Diğer markalarda da sorun çıkmıyor eskisi kadar... Araç içinize sindi ise alın, ama araba içi daha çok oyuncak, sürüş keyfi vb derseniz başka markalarıda tercih edebilirsiniz...
  • Hocam bende 2005 ten beri corolla kullanıyorum. Toyotanın yetkili servisinin kötü oluşu kimsenin gitmemesidir bence. Çünkü daha ucuza bakım yapılıyor. Toyota öyle çok absürt mekanizmaları olan bir araç olmadığı için( Dsg gibi) özelde her parça bulunabiliyor. Bir de 6 ayda bir bakımı ilk defa sizden duyuyorum. Biz hep 10bin de bir yaptırıyoruz halada devam Toyota sağlamlığı. Araç şuan 200bin km de o kadar olay yaşadık çukurdu dağ taş bayırdı falan öyle tirim sesleri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Aracın ilk 3 yılında ya da garanti uzatımında, garantisi bozulmasın diye servise zorunlu kalıyorsunuz. Garanti önemli değil derseniz, dışarıdan yapılabilir tabi. 3 yıl sonrası zaten garanti kalmadığından yetkili servis harici bakım yapabilirsiniz.

Yetkili servisin söylediği hatta kağıt üzerine yazdıkları bu şekildedir. Bir sonraki on bininci km ya da 6 ay sonra bakım.

Özellikle son kasa corolla beni bıktırdı hocam. Kaynağı belli olmayan sesler, yol sesini içeri alması, ön yolcu koltuğundaki tıkırtılar. İstanbul anadolu yakasındaki 2 servise de gittim. Pek oralı olmadılar, aracı bırakın 1-2 güne yaparız dediler. Bıraktım yine çözüm bulamadılar.

Benim için toyota şimdilik bitti. İlerideki araçlarına bakıcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 3 Ekim 2017; 13:20:54 >
  • aracı bugun alıp geldim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.