Şimdi Ara

toyota avensıs 1.6 hakkında yardım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
40.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gacara_53

güncel kasanın bir eskisi honda cıvıc e lpg sorun yarat miyor bide opel astra bir eski kasa g 1 cıvıc 2 de astra var hondada 1.5 yıl oldu 30binde bir ayara gider opellerde biri 6ay diğeri 2ay falan oldu sorun yok avensise nasıl takılmaz anlamadım vw lere takılmiyomuş onlar zaten sorunlu motorlar lpg takılınca 4 viteste geri kalkiyomuşlar

hocamyanlış anlama ama nasıl bir Türkçedir bu...
  • hocam yazdıklarımı anlamalısın yazında gördüğüm kadarıyla çok pirensipli ve insanlara herşeyi en iyi şekilde izah eden birisi olduğunun kanaatine vardım sen yazdıklarımı anladın sanırım ama başkaları tam anlayamaz diye nasıl türkce diye sordun o konuda haklısın saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: hedo5

quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

güncel kasanın bir eskisi honda cıvıc e lpg sorun yarat miyor bide opel astra bir eski kasa g 1 cıvıc 2 de astra var hondada 1.5 yıl oldu 30binde bir ayara gider opellerde biri 6ay diğeri 2ay falan oldu sorun yok avensise nasıl takılmaz anlamadım vw lere takılmiyomuş onlar zaten sorunlu motorlar lpg takılınca 4 viteste geri kalkiyomuşlar

hocamyanlış anlama ama nasıl bir Türkçedir bu...

• çok geçmiş olsun güncel kasaların bir eskisi olan honda cıvıc 1.6 110hp automatıc es donanımlı bir araç düşünebilirsiniz sıralı sistem lpg ile baya bir okonomik saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Aklımda bi düşünce var. Kimisine göre saçma kimisine göre mantıklı gelebilir. Bana fikir verin lütfen...

Annem 8 ay önce göğüs kanseri nedeniyle ameliyat oldu ve kolundaki lenf bezleri alındı. Bizim aracımız düz vites ve şu an onu kullanamıyor. Vites değiştirirken çok zorlanıyor. Biz de arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz. Alacağımız araba otomatik vites olacak. Piyasaya bakıyorum, hem dizel hem olan ve onların istediği passat tdi. Temiz olanları ise 40.000 YTL den aşağı değil. Fiyat yüksek olduğu için ondan vazgeçtik. Astra, megane, C4 dizel hayatta almazlar. Yeni Corolla' da fiyat olarak bizi aşıyor. Tek tek dizeller elendi...

Benzinli araçlara bakıyoruz. Alacağımız araca kesinlikle LPG takılacak. Ayda 4000 km yol yapıyoruz, benzin bizi iflasa sürükler vallahi. Passat'lara baktım, 1.6 otomatik yok. 2.0 motorlular piyasa da az. Bu seçenek elendi. Bızım arabanın emsalleri de elendi. Şimdi iki araba arasında kaldık.

1) Avensis 2.0 Elegant MM/T (2003-2006)
    2) Honda Accord 2.0 (2004-2006)

Bu araçlar LPG ile uyumlu mu? Avensis'in benzin tüketimi kaç litre? Tüplü halde ne kadar yakar?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.