Şimdi Ara

Toyota Avensis 2.0 Executive Elegant Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: panisher

quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Güzel tercih , motor bilinen bi ünite , sıkıntısı yok , lpg ile uyumlu , omegadan sonra yakıt olarak daha ekonomik.

Yaniliyorsunuz lpg ile uyumlu degil malesef, keske oyle olsa ben alirim hic dusunmeden.izmirde bir bayi takiyor yalnizca ve uzun vadede ne olur bilinmez.

Benim gördüğüm bi çok avensis lpg 'li ama burada arkadaşlar uyum olmadığından söz ediyor. Sıralı sistem olmuyor deniliyor.

Belkide öyledir ama lpg uyumu olmama nedeni ne acaba ?
  • Benim bildiğim avensisin 2.0 benzinli motorları direkt enjeksiyon olduğu için lpg ile uyumsuz.
  • arkadaşım nasıl bir bilgi istiyorsun onu söylersen daha açıklayıcı olurum. ben 8 sene avensis kullandım. 2.0 avensis alacaksan lpgyi unutacaksın 2.0 benzinli ve otomatik avensisler ş.içinde 12 litreden aşağı benzin yakmaz. 1. 6sı 8-9 litre yakıyor ona göre hesabıı yap. yalnız donanım olarak çok iyilerdir. kolay kolay arıza vermezler bakımları 10 binde bir olur.
  • öneri istemem demişsiniz ama size bir önerim olucak. honda accord 2.4 tam sizlik.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, LPGyi unutun demişsiniz ancak toyotaclubtr forumlarında taktırıp çok memnun olduğunu anlatan kullanıcılar mevcut. Bu konu şu an muallak. Bunun haricinde, ben eski aracımı servise götürdüğümde hiç kaputu açmadan bilgisayara bağlayıp (TECH2) herhangi bir sorun olup olmadığını direk görebiliyorduk. Avensiste durum nasıldır ? Sorun olduğunda tespit edebilmek kolaymıdır ?

Aracın şanzumanı motora iyi tepki verebiliyor mu ? Vites geçişleri nasıl ? (otomatik olacak)

Arka koltukta bebek koltuğu için isofix bulunuyor mu ? Bebek koltuğu yerleştirmek kolay mı ?

2007 Model öncesinde direksiyonun yüksek hızlarda tedirgin ettiğinden bahsedilmiş, bu durum gerçekten yaşanıyor mu ?

Önden çekişli bir araç ilk defa satın alacağım, arkadan itişli araçlardan sonra problem yaşar mıyım ?

Yol bilgisayarı ve teyp kontrol tuşları kolay kullanılabilir durumda mı ? Uzun süre yoldan gözünüzü ayırmak gerekiyor mu ?

Jant-Lastik değişimi yapmak istesem, 18 inç jantta kullanılabilecek lastik ölçüleri en fazla nasıl olabilir ? (Genişlik-yanak)

Bu ve bunun gibi pratik bilgilere ihtiyacım var. Aklıma geldikçe detaylandıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_

http://www.sahibinden.com/listing/hizmet-tamir-teknik-servis-oto-teknik-servis-toyota-avensis-d4-motor-lpg-montaji-yapilir-34648143/detail/

Toyota Club TR Forumlarında birçok kişi bu ustaya taktırmış ve memnuniyetlerini dile getirmiş.

Kısa vadede memnuniyet olabilir, ancak uzun vadede dert açacaktır diye düşünüyorum.

Ben Türkiye dekilere değil, dediğim gibi LPG firmalaırnın Avrupa merkezlerine sordum. En çok lafı geçen Prins, bu motor için LPG kitlerinin olmadığını söyledi. Ama siz bilirsiniz, varsa vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: jour

quote:

İşte neden alınacak araç değil ? Ya da neden alınacak araç ? Bu detaylara ihtiyacım var, yüzeysel olarak alınacak araç değil dediğinizde benim için yararlı bir bilgi vermiş olmuyorsunuz. Forumdaki amaç bilgi paylaşımı değilmi ? Detaylı yorumunuzu bekliyorum.

neden 1- göze hitap etmemesi
    neden 2- model yılının düşük olması
    neden 3- donanımının tatminkar olmayışı
    neden 4- ayrıntı yoksulu oluşu.

Böyle sübjektif yorumlarla kimseye faydanız dokunmaz, kusura bakmayın lütfen.

Göze hitap meselesi kişiden kişiye göre değişir.Bence son derece şık, tok ve kaliteli bir duruşu var aracın.Bu öznel bir yorumdur.

Omega'dan sonra model yılını yükseltecek konuyu açan arkadaş zaten.Ayrıca bu aracın model yılı önemsiz, zira güncel donanımların tamamı var üstüne son derece konforlu bir otomobil.

Donanım olarak yok yok, ne eksik söyleyin de biz de öğrenelim?Isıtmalı elektrikli deri koltuğundan, sunroof, xenon, cc ye kadar herşey var.Donanım kusursuz.

Ayrıntı yoksulu değil, yoksunu olacak ve burada tam olarak ne demek istiyorsunuz anlaşılmıyor.

Ek olarak Avensis zamanında babam için araştırdığım bir araçtı.Sonra kendisi Sonata aldı uygun fiyata bir tane denk geldiği için.Ancak gözü Avensis'te kaldı.Çok konforlu bir araç gerçekten, malzemeler kaliteli, işçilik fazlasıyla iyi.Motor Lpg'ye uyumsuz, sorun çıkarmaya müsait.Tanıdık 40 yıllık ustası var babamın bir kaç tane kesinlikle bu araç için önermediler.50-55 krş yakıyor kullanımınıza göre.Performans yeterli sayılır.Makyajsız kasanın içi ' bence ' daha güzel.Makyajlı kasada yukarıdan, ortaya alındı ( aşağı daha doğrusu ) bilgi ekranı ve bu hoş bir detay olmadı.Ancak dış görünüş olarak özellikle bir iki iyileştirme yapıldı, daha şık oldu kasa.Aklıma gelmeyen şeyler olabilir, sorabilirsiniz neredeyse almıştık çünkü aracı, bir sürede kullandık.

@asi_

• yakıt dışında hiçbir sıkıntısı yok
    CAMRY V6'de bakabilirsin aile yakınım kullanmakta LPG ile çözdü işi gayet memnun.
  • Bu araçlarda krank incelmesi problemi var ve lpg ye uyumsuz... İlla toyota diyorsanız Camry öneririm..
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
  • Kuzenimde var 2.0 Avensis, bildiğim kadarıyla lpg'ye uyumsuz.100 km'de 60 krş civarı yakıyor şehir içinde.

Yakıt sorun değilse f/p aracı denebilir.Konforu gayet iyi, süspansiyonları aşırı yumuşak değil ama kesinlikle konforsuz değil.Buna ek olarak yol tutuşu baya iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

öneri istemem demişsiniz ama size bir önerim olucak. honda accord 2.4 tam sizlik.

kesinlikle illa japonsa ve d sınıfıysa toyotadan çok daha iyileri var her bakımdan.
    Honda accord,Subaru Legacy,Mazda 6 daha nolsun mis..
  • quote:

Merhaba, LPGyi unutun demişsiniz ancak toyotaclubtr forumlarında taktırıp çok memnun olduğunu anlatan kullanıcılar mevcut. Bu konu şu an muallak. Bunun haricinde, ben eski aracımı servise götürdüğümde hiç kaputu açmadan bilgisayara bağlayıp (TECH2) herhangi bir sorun olup olmadığını direk görebiliyorduk. Avensiste durum nasıldır ? Sorun olduğunda tespit edebilmek kolaymıdır ?

Aracın şanzumanı motora iyi tepki verebiliyor mu ? Vites geçişleri nasıl ? (otomatik olacak)

Arka koltukta bebek koltuğu için isofix bulunuyor mu ? Bebek koltuğu yerleştirmek kolay mı ?

2007 Model öncesinde direksiyonun yüksek hızlarda tedirgin ettiğinden bahsedilmiş, bu durum gerçekten yaşanıyor mu ?

Önden çekişli bir araç ilk defa satın alacağım, arkadan itişli araçlardan sonra problem yaşar mıyım ?

Yol bilgisayarı ve teyp kontrol tuşları kolay kullanılabilir durumda mı ? Uzun süre yoldan gözünüzü ayırmak gerekiyor mu ?

Jant-Lastik değişimi yapmak istesem, 18 inç jantta kullanılabilecek lastik ölçüleri en fazla nasıl olabilir ? (Genişlik-yanak)

Bu ve bunun gibi pratik bilgilere ihtiyacım var. Aklıma geldikçe detaylandıracağım.

2.0lar direkt enjeksiyonlu oldugu için lpgye uyumlu değildir. vvti olan 1.6 motorları ise lpgye tam uyumludur. ben hiç bilgisayara bağlatmadım 0 almıştık zaten aracın 8 sende hiç bir arızası olmadı.

otomatik vites avensis kullanmadım bu konuda yardımcı olamam. isofix bulunuyor. benim direksiyonda öyle bir şe olmadı araç yüksek hızlardada güven veriyor. yol bilgisayaı ve radyo-cd çalar direksiyondan rahatlıkla kontrol edilebiliyor. bne 205 55 16 orjinal ebatta kullandım gerek duymadım ama 2.0 avensislerin boyutu daha büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: jour

alınmayın ama araç almak konusunda zevkli olduğunuzu düşünmüyorum.
    eski aracınız da yeni aracınız da göze hitap etmeyen araçlar.
    ben olsam,37 bin kadar bütçe açıp 2009 kasa passat alırdım

ben yazının başını okuduğumda ne zevkli bir arkadaşmış dedim fakat 2009 model passat önerince düşüncemi geri aldım arakadaşın almayı düşündüğü araç bence yılına göre piyasanın en iyi araçlarından birisi
  • asi_ A kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_64046496/f_//tm.htm#64046496

bu başlık yakıt meselesini netleştirir.

bu arabaya gaz atkılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.