Şimdi Ara

Toyota Avensis Almayı Düşünüyorum Ama ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
12.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç aylık araştırma sonucu Avensis almaya karar verdim ama aklıma takılan, beni rahatsız eden sorular var.
    -) 2009 yılından beri satışta olan bu aracı, aradan 2 yıl geçmesine rağmen neden trafikte sağda solda pek göremiyorum?
    -) Araba satış ilanları olan sitelere girdiğimde ganimet gibi Avensis ilanı görüyorum ve bu araçların %90'ı 3bin de 5 bin de 7 binde araçlar. Alan memnun kalmıyor mu ki daha sıfır sayılacak Avensislerin sayfa sayfa ilanları var?
    Aklımı kurcalayan başlıca sorular bunlar yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_eknc -- 27 Kasım 2011; 1:21:05 >

• Avensisler hiçbir zaman çok satmadı.Toyata kullanıcısı genel olarak Corolla alır.D segmentinde passatın satış üstünlüğü vardır.Ancak her araç türünde 2.el satış ilanları vardır diye düşünüyorum.Sorun çıkaran araçlarda değiller sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6

Avensisler hiçbir zaman çok satmadı.Toyata kullanıcısı genel olarak Corolla alır.D segmentinde passatın satış üstünlüğü vardır.Ancak her araç türünde 2.el satış ilanları vardır diye düşünüyorum.Sorun çıkaran araçlarda değiller sonuçta.
    Evet doğru söylüyorsun ama fazla satmamasına rağmen bu kadar satlık ilanı olunca şaşırdım açıkcası çünkü bu ilanların çoğundaki araçlar sıfır gibi henüz 10 bini yeni görmüş araçlar.Böyle olunca bi şüphe düştü içime ama bi sorunu olsa forumlarda okurduk.Takip ettiğim kadarıyla memnun olmayan pek kimse yok. Ama genede insan kuşkulanıyo forumdaki arkadaşlardan da bilgi almak amaçlı konuyu açayım dedim. Teşekkürler cevabın için

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_eknc

Evet doğru söylüyorsun ama fazla satmamasına rağmen bu kadar satlık ilanı olunca şaşırdım açıkcası çünkü bu ilanların çoğundaki araçlar sıfır gibi henüz 10 bini yeni görmüş araçlar.Böyle olunca bi şüphe düştü içime ama bi sorunu olsa forumlarda okurduk.Takip ettiğim kadarıyla memnun olmayan pek kimse yok. Ama genede insan kuşkulanıyo forumdaki arkadaşlardan da bilgi almak amaçlı konuyu açayım dedim. Teşekkürler cevabın için

Alıntıları Göster
    bende avensis i çok araştırdım ancak kronik bi aarıza yada hatalı bişey bulamadım ancak benim baktıklarım 2005-2006 modeller

• Ayrıca bayiye gidip 2012 modelini gördüğümde 2011 in aynı kasası olduğunu farkettim. 2012 ler makyajlı olarak gelmeyecekmi dediğimde, 2012 olarak bunlar geldi makyajlı gelmeyecek 2015 e kadar bu kasa dediler.Bunun ne kadar doğruluk payı vardır arkadaşlar Ben Ankara Reis Plazaya gittim ve bu cevabı aldım.Herhangi bir şehirde makyajlı kasa gören oldumu bayilerde acaba?
  • quote:

Ayrıca bayiye gidip 2012 modelini gördüğümde 2011 in aynı kasası olduğunu farkettim. 2012 ler makyajlı olarak gelmeyecekmi dediğimde, 2012 olarak bunlar geldi makyajlı gelmeyecek 2015 e kadar bu kasa dediler.Bunun ne kadar doğruluk payı vardır arkadaşlar Ben Ankara Reis Plazaya gittim ve bu cevabı aldım.Herhangi bir şehirde makyajlı kasa gören oldumu bayilerde acaba?
    Şuana kadar makyajlı kasa çıkmadı.Ama 2015 e kadar bu kasa derken; makyaj olayı kasayı değiştirmiyor zaten.2015 e gelmeden Avensis çoktan makyajı yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6

Şuana kadar makyajlı kasa çıkmadı.Ama 2015 e kadar bu kasa derken; makyaj olayı kasayı değiştirmiyor zaten.2015 e gelmeden Avensis çoktan makyajı yer.

Alıntıları Göster
    Bayii iyi sallamış. 2015'te yeni kasa gelecek. Makyajlı kasa ise 2012 şubat gibi çıkacak. Aceleniz yoksa bence bekleyin.

İşte makyajlı avensis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 28 Kasım 2011; 19:11:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

Bayii iyi sallamış. 2015'te yeni kasa gelecek. Makyajlı kasa ise 2012 şubat gibi çıkacak. Aceleniz yoksa bence bekleyin.

İşte makyajlı avensis...

Alıntıları Göster
    Merhaba,

2011 1.8 Multi drive Avensis kullanicisiyim Eylul ayindan beri. Araci almadan once internette okumadigim yorum kalmamisti. 1 adet olumsuz yorum bile gormemistim ve Passat 1.4 Comfortline DSG ve Insignia 2.0 CDTI arasindan hic hesapta olmayan Avensis'i gidip aldim.

Duz vites pek kullanmisligim yok. Toyota bayisine her gittigimde 1.6 Duz vites Granit Gri Avensis'e bakip bakip ic cekerdim her defasinda. Su aletin 1.6 otomatigi olsa da alsak vb gibisinden.
    Temiz kalpliymisim 1.8'ini getirdiler ve nitekim aldim.

Son derece memnunum. Cok rahat ve konforlu bir arac. Malzeme kalitesi gayet basarili ve tok bir goruntusu var aracin. Ben alirken bilmedigim anahtar cepteyken dokunarak kapiyi acma, kitleme vb gibi cok guzel ozellikleri var.

Agirlik Istanbul s.ici kullaniyorum. Yakit tuketimi ilk ay 100 km ort 8.5 oldu. Ikinci ay bu deger 8.7 oldu. Uzun yolda bastir bastir gidip geldim 7.7 oldu.

Benim gibi arac hastasi bir adami bile uzun sure kendisini kullanmaya ikna edebilen bir arac.

Duz vites olayina hakim olsaydim su anki fiyatlarda 1.6 Avensis'i kacirmazdim. Biraz iyi bir pazarlikla 2011 modelleri 52,5 gibi bir rakama alinabilir. Cogu C segmentindeki araclarin bile bu fiyatlari gectigini dusunursek bence gayet uygun bir fiyati var.

Satanlar neden satiyordur konusunda 2 adet tezim var.

1) 132 hp gucu duyan herkes inanilmaz atak bir arac bekliyor. Oysaki atmosferik araclarda yuksek devirlerde performans gorulur. Turbo hikayesi gibi dusuk devirlerde ucalim,kacalim olmaz. Bunu bilmeden aliyorlardir, ve sonra hevesleri kaciyordur.
    2) 100 km ort. 8 lt benzin tuketimi onlari uzuyordur.

Baska bir sebep bulamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinli_m

Merhaba,

2011 1.8 Multi drive Avensis kullanicisiyim Eylul ayindan beri. Araci almadan once internette okumadigim yorum kalmamisti. 1 adet olumsuz yorum bile gormemistim ve Passat 1.4 Comfortline DSG ve Insignia 2.0 CDTI arasindan hic hesapta olmayan Avensis'i gidip aldim.

Duz vites pek kullanmisligim yok. Toyota bayisine her gittigimde 1.6 Duz vites Granit Gri Avensis'e bakip bakip ic cekerdim her defasinda. Su aletin 1.6 otomatigi olsa da alsak vb gibisinden.
    Temiz kalpliymisim 1.8'ini getirdiler ve nitekim aldim.

Son derece memnunum. Cok rahat ve konforlu bir arac. Malzeme kalitesi gayet basarili ve tok bir goruntusu var aracin. Ben alirken bilmedigim anahtar cepteyken dokunarak kapiyi acma, kitleme vb gibi cok guzel ozellikleri var.

Agirlik Istanbul s.ici kullaniyorum. Yakit tuketimi ilk ay 100 km ort 8.5 oldu. Ikinci ay bu deger 8.7 oldu. Uzun yolda bastir bastir gidip geldim 7.7 oldu.

Benim gibi arac hastasi bir adami bile uzun sure kendisini kullanmaya ikna edebilen bir arac.

Duz vites olayina hakim olsaydim su anki fiyatlarda 1.6 Avensis'i kacirmazdim. Biraz iyi bir pazarlikla 2011 modelleri 52,5 gibi bir rakama alinabilir. Cogu C segmentindeki araclarin bile bu fiyatlari gectigini dusunursek bence gayet uygun bir fiyati var.

Satanlar neden satiyordur konusunda 2 adet tezim var.

1) 132 hp gucu duyan herkes inanilmaz atak bir arac bekliyor. Oysaki atmosferik araclarda yuksek devirlerde performans gorulur. Turbo hikayesi gibi dusuk devirlerde ucalim,kacalim olmaz. Bunu bilmeden aliyorlardir, ve sonra hevesleri kaciyordur.
    2) 100 km ort. 8 lt benzin tuketimi onlari uzuyordur.

Baska bir sebep bulamiyorum.

Alıntıları Göster
    Aracı aldım. Toyota Avensis 2012 Model 1.6 Elegant extra. Umarım hayırlısı olmuştur. Makyajlı kasa konusu doğru şubatta gelecekmiş makyajlı kasalar.Ama yıl sonuna doğru verilen güzel fiyatı kaçırmak istemedim.Zaten fazlada bişeyi değişmiyo gördüğüm kadarıyla. 53000 e anlaştık park sensörüni xenon farını takacak plaka bandrol sigorta işlemlerinide yapacaklar.Birde bagaj havuzu verdi bu şekilde aldım arabayı. Sorunsuz bir araba olduğunu düşünüyorum umarım öyle olur.

• quote:

Aracı aldım. Toyota Avensis 2012 Model 1.6 Elegant extra. Umarım hayırlısı olmuştur. Makyajlı kasa konusu doğru şubatta gelecekmiş makyajlı kasalar.Ama yıl sonuna doğru verilen güzel fiyatı kaçırmak istemedim.Zaten fazlada bişeyi değişmiyo gördüğüm kadarıyla. 53000 e anlaştık park sensörüni xenon farını takacak plaka bandrol sigorta işlemlerinide yapacaklar.Birde bagaj havuzu verdi bu şekilde aldım arabayı. Sorunsuz bir araba olduğunu düşünüyorum umarım öyle olur.

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun. Gule gule, kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle. Verilen eklerle birlikte fiyatta gayet iyi. Iciniz rahat olsun. Cok guzel bir arac aldiniz. Kullandikca sizde goreceksiniz.
    Sadece Xenon 350 TL gibi birseydi yanlis hatirlamiyorsam.

• quote:

Hayirli olsun. Gule gule, kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle. Verilen eklerle birlikte fiyatta gayet iyi. Iciniz rahat olsun. Cok guzel bir arac aldiniz. Kullandikca sizde goreceksiniz.
    Sadece Xenon 350 TL gibi birseydi yanlis hatirlamiyorsam.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim rahat olan içimi dahada rahatlattığınız için.Bu aşamada insan böyle şeyler duymak istiyo gerçekten sizde geçmissiniz bu yoldan bilirsiniz. Şimdi bekleki Perşembe gelsin :)
  • quote:

Çok teşekkür ederim rahat olan içimi dahada rahatlattığınız için.Bu aşamada insan böyle şeyler duymak istiyo gerçekten sizde geçmissiniz bu yoldan bilirsiniz. Şimdi bekleki Perşembe gelsin :)

Alıntıları Göster
    burak kardeş hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin bende bir haftadır avensis kullanıcısıyım almadan önce mersinli kardeşim yorumları destekcim olmuştu. araç çok hoş sürüş,konfor çok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamalty

burak kardeş hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin bende bir haftadır avensis kullanıcısıyım almadan önce mersinli kardeşim yorumları destekcim olmuştu. araç çok hoş sürüş,konfor çok rahat

Alıntıları Göster
    Sağol kardeşim Allah razı olsun. Sanada hayırlı olsun Allah kazalardan belalardan korusun. Araç hakkında yapılan yorumların %95 inin olumlu olmasıda bende bir şüphe yaratmıyor artık. Geriye sadece aracın işlemlerinin bitmesini beklemek kaldı :)
  • quote:

Sağol kardeşim Allah razı olsun. Sanada hayırlı olsun Allah kazalardan belalardan korusun. Araç hakkında yapılan yorumların %95 inin olumlu olmasıda bende bir şüphe yaratmıyor artık. Geriye sadece aracın işlemlerinin bitmesini beklemek kaldı :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı ugurlu olsun. Bu fiyata alınabilecek en iyi otomobillerden birisi. Kapısını kapatıp direksiyona geçince verdiği keyif bambaşka. Sorunsuzlugunu söylemiyorum...
  • Gerçekten iyi bi fiyata almışsınzz bi kaç ay önce 57 700 falandı sanırm 2012 modeli bide ektradan taktırdıklarınızda çok iyi olmuş.. gerçekten hayırlı olsun güle güle kullanın.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnewam -- 30 Kasım 2011; 3:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnewam

Gerçekten iyi bi fiyata almışsınzz bi kaç ay önce 57 700 falandı sanırm 2012 modeli bide ektradan taktırdıklarınızda çok iyi olmuş.. gerçekten hayırlı olsun güle güle kullanın.. :)
    hayırlu olsun bende ski asa 2006 model elegant var toyota avensis kolay kolay problem çıkarmaz. serviste bakımları düzenli yapıldığı sürece cebinizde başka para çıkmaz. o paraya alınacak en iyi d sagmenti araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

hayırlu olsun bende ski asa 2006 model elegant var toyota avensis kolay kolay problem çıkarmaz. serviste bakımları düzenli yapıldığı sürece cebinizde başka para çıkmaz. o paraya alınacak en iyi d sagmenti araçtır.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bas bas bağırıyor millet makyajlı kasa gelecek yakın zamanda diye :) avensis almayın bekleyin :) makyajlısı gelince makyajlsızın fiyatı inanılmaz düşecektir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolutevanilla

arkadaşlar bas bas bağırıyor millet makyajlı kasa gelecek yakın zamanda diye :) avensis almayın bekleyin :) makyajlısı gelince makyajlsızın fiyatı inanılmaz düşecektir :)

Hic sanmiyorum ustad. Neden dersen 2012 fiyatlarini zaten ucurmuslar. Kalan 2011'leri 2011 fiyatlarindan alanlar sansli bence. Bir de cok birsey degismemis zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: absolutevanilla

Hic sanmiyorum ustad. Neden dersen 2012 fiyatlarini zaten ucurmuslar. Kalan 2011'leri 2011 fiyatlarindan alanlar sansli bence. Bir de cok birsey degismemis zaten.

Alıntıları Göster
    Ekinci kardeşim hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Yeni kasa çıkacaksa bile yeni fiyatla çıkacak.eski kasa passatı düşünün..42.000 Liraya bir daha passat alabilen oldumu ?...Önceki kasayı alamadık...Şimdi 55. ten başlıyor...Avensis gönlümdeki araba..0 Corolla yerine 2 yaşında Avensis alırım...Aklımda yatan düşünce...Şu an acil ihtiyacım yok..Hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Ekinci kardeşim hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Yeni kasa çıkacaksa bile yeni fiyatla çıkacak.eski kasa passatı düşünün..42.000 Liraya bir daha passat alabilen oldumu ?...Önceki kasayı alamadık...Şimdi 55. ten başlıyor...Avensis gönlümdeki araba..0 Corolla yerine 2 yaşında Avensis alırım...Aklımda yatan düşünce...Şu an acil ihtiyacım yok..Hayırlısı...

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler arkadaşlar.Arabamı aldım yaklaşık 5 gün oldu. Şuan için bi olumsuz durumla karşılaşmadım umarım bu şekilde sorunsuzca devam ederiz. Allah herkese gönlündeki arabayı almayı nasip etsin güzel bi duygu gerçekten. Yalnız ufak bi sorun var. Kontak kapalıyken teyibi açamıyorum power tuşuna basıyorum ama tepki vermiyo tek sormak istediğim soru bu bulamazsam bi servise danışacağım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.