Şimdi Ara

Toyota bayilerinden Gökkuşağı kapanmış...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar...Bugün telefonuma Toyota merkezden bir mesaj geldi...Aynen şöyle...
    Değerli müşterimiz..Toyata Plaza Gökkuşağı bayilik operasyonu sona ermiştir...Diğer Toyota plazalarla ilgili bilgiyi 0212 354 0 354 'den öğrenebilirsiniz...TOYOTA...

Aracı aldığımız ve devamlı görüştüğümüz bir bayi idi...Baya üzüldüm...Niçin kapandığını da bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 2 Mart 2011; 11:23:00 >

• Aynı mesaj bana da geldi.. Sebebini bilen bir arkadaş varmı aceba ? Servis hizmetinden de memnundum aslında.. Şimdi yeni servis arayacağız..
  • Benim sonradan duyduğum yakınlarında ALJ kendisi plaza açmış...O yüzden kapanmış...
    Ama tabii işin iç yüzünü bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 2 Mart 2011; 17:36:51 >
  • O bölgede Toyota ALJ Plaza açıldı. Bende üzüldüm gökkuşağına. Servisleri iyiydi.. Belki ekibi yeni plazaya devretmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbo

O bölgede Toyota ALJ Plaza açıldı. Bende üzüldüm gökkuşağına. Servisleri iyiydi.. Belki ekibi yeni plazaya devretmişlerdir.

Her bölümden birkaç eleman almışlar sanırım...
  • bildiğim kadarıyla alj toyota bayiinin gökkuşağının bütün itirazlarına rağmen hemen yanıbaşlarına açılması sonucu sinirlenip kapattı sahibi gökkuşağını. anadolu yakasının en makul servisiydi. kötü oldu. alj toyotanın yeni distribütörü bu arada aynı zamanda. onun için gökkuşağını kaale almadılar herald. ama hata yaptılar.
  • Peki bu yeni bayinin servisini deneyen var mı? Memnun kaldınız mı? Ben aracı da Gökkuşağı'ndan almıştım ve gayet memnundum. Şimdi işin yoksa servis seç. Bence de Gökkuşağı'nı kaybetmekle hata yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarrega

Peki bu yeni bayinin servisini deneyen var mı? Memnun kaldınız mı? Ben aracı da Gökkuşağı'ndan almıştım ve gayet memnundum. Şimdi işin yoksa servis seç. Bence de Gökkuşağı'nı kaybetmekle hata yaptılar.

Ben gittim...30 000 bakımı için...Genel olarak fena değil...Özellikle camın önünde dikilip bakımın sonuna dek izledim...Tabii benimki rutin bir bakım olduğu için fazla birşey anlaşılamaz...

Ben de sizin gibi servis arayışında idim...Gökkuşağı servisinin müdürü Kadir Bey'in yakın zamanda Nataş Plazada işe başladığını haber aldım...
    Aslında forumda Nataş hakkında çok kötü bir imaj var ama tanıdığım kadarı ile Kadir bey'in özellikle servis imajını değiştirebileceğini düşünüyorum...
    Bu yüzden bundan sonraki ilk ihtiyacımda bu servise gidip durumu görmek istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: tarrega

Peki bu yeni bayinin servisini deneyen var mı? Memnun kaldınız mı? Ben aracı da Gökkuşağı'ndan almıştım ve gayet memnundum. Şimdi işin yoksa servis seç. Bence de Gökkuşağı'nı kaybetmekle hata yaptılar.

Ben gittim...30 000 bakımı için...Genel olarak fena değil...Özellikle camın önünde dikilip bakımın sonuna dek izledim...Tabii benimki rutin bir bakım olduğu için fazla birşey anlaşılamaz...

Ben de sizin gibi servis arayışında idim...Gökkuşağı servisinin müdürü Kadir Bey'in yakın zamanda Nataş Plazada işe başladığını haber aldım...
    Aslında forumda Nataş hakkında çok kötü bir imaj var ama tanıdığım kadarı ile Kadir bey'in özellikle servis imajını değiştirebileceğini düşünüyorum...
    Bu yüzden bundan sonraki ilk ihtiyacımda bu servise gidip durumu görmek istiyorum...

Kardeş benden sana tavsiye kapısından içeri bile girme, aracına yazık etme!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.