Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.3 / 1.6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
13.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eray89

97 model 1.6 xei var bende. 1.3 lerde tasarruf yapacagın tek nokta alırkenki fiyat farkıdır. az yakcagını pek düsünme hatta bazı anlarda 1.6 dan daha fazla yakabilir. bende ki 97 model ve türk üretimi oluyor sanırım ama yinede mükemmel sorunsuz bir arac. 7 sene oldu ben alalı. km si geldigi için triger kayısını degiştirdim birde ek olarak aküyü. hiç bakım falan yaptırmadıgım halde en ufak arızası olmadı, bi gün beni yolda bırakmadı. motordan keyif almak istiyorsan zaten 1.6 alman lazım. yüksek devirlerde kudurması ve motordan gelen o eşsiz senfoni gaza dahada basıp cok yakmasına neden olabilir ama deger. gercekten deger bir arac

edit: gecenlerde ön taraflardan bi ses gelmeye basladı. arastırdım rulmanların birinde sıkıntı varmıs 10-15 liraya yapılan bişeymiş. 7 senede bana 15 lira masraf cıkardı

O zaman eski model araç kullananlara gelsin bu parça

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2977/riza-konyali-58-model-araba-aldim-sef039in-tavsiyesi

Fazla söze gerek yok şarkının en sonudaki mesaj herşeyi özeliyor

• Bence efsane kasa corolla alınmaz. Millet arıza vermiyor diye bakım yaptırmıyor. Bir de marifet gibi söylemezler mi bakım yaptırmadım senelerdir diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

Bence efsane kasa corolla alınmaz. Millet arıza vermiyor diye bakım yaptırmıyor. Bir de marifet gibi söylemezler mi bakım yaptırmadım senelerdir diye...

7 senede 17000km yol yapmısım. bugun 7 yasında bir araba baksanız km si 17000 olanını bulmak oldukca zor. 17000 km de yapılcak bakımlar belli başlı şeylerdir zaten.
    biliyorum cok övünmek gibi olcak hic sevmedigim bişey ama aracımın yanına gelip satılıkmı diyen cok oldu. satılık degil desemde sat bana diyenler bile oldu. muayenelerde son model araclar takılabilirken benim aracım ordaki kişilere örnek araç olarak gösterildi vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 1 Mayıs 2012; 13:14:59 >
  • s.a arkadaslar bende yenı toyota aldım 96 model xli klima falan var 1.6 kmde 295 krus cıktı aldıgım gun gaz ayarınıda yaptırmıstım sızce normal mi bana pek normal gelmedıde(: aldıgım gaz fiyatı ıse 2.19 kurus
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.