arkadaşlar mondeo alacaktım fakat vazgeçtim çünkü temizini bulmak zor km yüksek oluyor aklımda corolla ve superb var corolladan şüphem var 1.33 motor olduğu için skoda superb 2.elden baya güzel araçlar var bütce 50 bin corolla alırsam sıfır olacak superb 2.el
SuperB'yi corolla'nın sıfırına tercih ederim şahsen. 2 oda 1 salon araba resmen. Yakıt tüketimi nasıl olur bilmiyorum ama 8, 8.5 litre yakar gibi. Bence sizinde içinize sindiyse alın hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: mert551903
güncel
açık ara superb ..
İkinci el SuperB alınmaz. Satmaya kalkarsın zarar edersin falan. Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla bence.
Super b ıle corollayı kıyaslama bıle hocam gozunu kapat super b ye bın tsı motorun keyfıne bak
1.33 Life kullanıcısı olarak gözünüz kapalı alabilirsiniz diyorum hocam. Hem ekonomik yakıt, hem sportif, hem uygun fiyat, hem sıfır kokusu, hem konfor ve en önemlisi sağlamlığı ve Japon teknolojisi. NCAP testinde 5 yıldız almış bir araçtan bahsediyoruz. Bence Skoda ile Toyota karşılaştırılamaz. İkisinide test edin ve farkı görün. 0 km araba ile ikinci el arabanın performansı aynı olmaz onuda söyleyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: eren..34
1.33 Life kullanıcısı olarak gözünüz kapalı alabilirsiniz diyorum hocam. Hem ekonomik yakıt, hem sportif, hem uygun fiyat, hem sıfır kokusu, hem konfor ve en önemlisi sağlamlığı ve Japon teknolojisi. NCAP testinde 5 yıldız almış bir araçtan bahsediyoruz. Bence Skoda ile Toyota karşılaştırılamaz. İkisinide test edin ve farkı görün. 0 km araba ile ikinci el arabanın performansı aynı olmaz onuda söyleyeyim.
hocam bende sıfır taraftarıyım ama burada işler değişiyor corollada 1.33 motor sıkıntılı olabilir superbde 1.4 tsi motor süper olur hem geniş araba rahat edersiniz arkadaşın tabiriyle 2 oda 1 salon
ve şu iki aracın iç tasarımlarına bakınca farkı analayacaksınız otomatikmen superbe yöneleceksiniz diye düşünüyorum.
bu erenler aynı kişi galiba.bold karakterde yazıyorlar.ne ayak? 2 mesaj aynı kişiden farklıymış gibi.bayi elemanı olabilüü
Bi toyota sepatizanı olarak superb in daha iyi bi araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim fakat biri sıfır diğeri ikinci el olacaksa şahsen sıfır olanı alırdım. Corolla nın ikinci eli tabiki daha iyidir ayrıca servis maliyeti de daha düşük olacaktır. Tercih sizin ama corolla 1.6 olsaydı tadından yenmezdi 1,33 donanım olarak tatmin eder mi bilemem.
1.33 corolla ile 1.4 tsi superb kiyaslamak zor olur. Arada segment farklılığı var. Açik ara superb önde. Toyota'nın marka değerinde önde olmasından başka bir üstünlüğü olamaz bu kiyaslamada. Corolla Superb'in yavrusu gibi yan yana durunca
quote:
Orijinalden alıntı: bahaman
1.33 corolla ile 1.4 tsi superb kiyaslamak zor olur. Arada segment farklılığı var. Açik ara superb önde. Toyota'nın marka değerinde önde olmasından başka bir üstünlüğü olamaz bu kiyaslamada. Corolla Superb'in yavrusu gibi yan yana durunca
Ben ikisi arasında SuperB derim ama sıfıra yakın 20.000 km civarı Avensisde alabilirsiniz o paralara:
Bunlara bakın Passat neden o kadar ucuz bende bilmiyorum boyasız yazmış birde.
Alıntıları Göster
Corolla, Superb'den 2 segment yukarda bir arabadır. Bu kıyaslamada hiç düşünmeden corolla alın. Performansı, çekiş gücü ve kalitesiyle ezer geçer SuperB'yi.
Bu tür kıyaslamaları birçok kişi neresinden anlıyor merak ediyorum. Adam superb mi iyi corolla mı iyi diye sormuyor. Hangisini almak mantıklı olur diye soruyor.
İç mekan genişliği, konforu sizin için önemliyse cevap superb tabii ki. Çok yol yapmıyor ve uzun yıllar kullanırım diyorsanız yine superb mantıklı.
Ama az yaksın, ekonomik olsun, sorun yaşatmasın istiyorsanız atmosferik corolla 3 yaşındaki tsi superbden her türlü iyidir. Corollaya lpg taktırıp ekonomik bir şekilde kullanabilirsiniz. Satarken de daha az zarar edersiniz. Ben ikisi arasında corolla alırdım. Superb hem tipsiz, hem de abartı büyük.
quote:
Orijinalden alıntı: outlook1
hocam bende sıfır taraftarıyım ama burada işler değişiyor corollada 1.33 motor sıkıntılı olabilir superbde 1.4 tsi motor süper olur hem geniş araba rahat edersiniz arkadaşın tabiriyle 2 oda 1 salon
ve şu iki aracın iç tasarımlarına bakınca farkı analayacaksınız otomatikmen superbe yöneleceksiniz diye düşünüyorum.
Corollanın şu kokpiti çok iğrenç, rezil etmişler, ticari araç gibi de dik konumlandırmışlar içeriyi iyice daraltıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mazotşist
quote:
Orijinalden alıntı: outlook1
Corollanın şu kokpiti çok iğrenç, rezil etmişler, ticari araç gibi de dik konumlandırmışlar içeriyi iyice daraltıyor.
Alıntıları Göster
Sıfır corolla 1.33life 48 bin tl. Yardımcı olurum isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: nightblueist
Sıfır corolla 1.33life 48 bin tl. Yardımcı olurum isterseniz.
Alıntıları Göster
Anladığım kadarıyla bütçeniz 50.000 TL o paraya arkadaşın da dediği gibi 2. el Avensis, Suberb, Insignia, i40, Mondeo hepsi olur ve D segmenti arabalar bunlar Corolla'dan daha üstünler. İlla Toyota takıntınız varsa da Avensis alabillirsiniz
Mazotşist
kullanıcısına yanıt
aynen hocam şu fotoğrafa baksalar direk süperb diyecekler
Yeni corollaya binmedim ama superb gercekten konforlu ve keyifli bir araç.şuan superb alacak param olsa dahi almam.Sebebine gelirsek, araba çok uzun şehir içinde parkederken sıkıntı yaşatıyor.ama uzun yolda yormayan keyifli bir arac