Şimdi Ara

Toyota corolla 1.33 life aracima lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar toyota corolla 1.33 life model aracima lpg taktirmayi dusunuyorum hangi marka ve kit önerirsiniz. Brc, prins technomax atiker gold vs. markalardan hangisini önerirsiniz. Daha önce taktiran varmi. Yada takabilecek bayi varmi? Hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atiker gold gereksiz.

Atiker microfast obd kıt gayet güzel sonuç uretir.

• murataycicek M kullanıcısına yanıt
    Fiyati nedir atiker 1000 tl dedikleri kit bumu acaba :)

• anil0640 A kullanıcısına yanıt
    1200 olması lazım.

Ama bayilere sormaniz daha iyi olur.

• 1.33 life corolla sahibiyim 2015 model. Henüz 600 kmdeyken brc marka kit takıldı aracıma. Çok memnunum yakıt çok düşük performans kaybı yok denecek kadar az. Şu an 20000 km deyim hiçbir sorun yok. Brc tavsiye ederim. İyi günler.
  • https://youtu.be/gq6biTyhARM
    2015 Corolla 1.33 Prins LPG'nin prensi Yusuf Koparan İzmir klasiği Prins performans sistem tanıtım demosu hayırlı olsun desıngby Yusuf koparan 05355595572

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReiZzZ31 kullanıcısına yanıt
    Aracınız, gazda, kilometrede kaç kuruş yakıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım lpg yi 2 tl den hesaplarsak 16 ila 18 kuruş yakıyor. şehir içi 17 18 şehir dışı 16 17 kuruş :) benzinliyken 35 kuruş yakıyordum çok farketti lpg de. 33 lt ile 400 430 km civarı yol yapıyorum.Kesinlikle sakin kullanmıyorum şehir içi. Uzun yolda 110 km ve üzeri kullanıyorum.
  • kendi aracıma brc turuncu kit taktırmıştım.45000 km yol yaptım sorunsuz biniyorum.1 lt il 11 km rahatlıkla gidiyor ve klima adana da olduğum için sürekli açık çekişte sorun yok. lpg ve toyota = mükemmel uyum
  • Beyler ankarada fiyat ve marka olarak nereyi önerirsiniz. araç 1.33 benimde. serviste landirenzoyu 2900 tl ye takıyorlar.

• mehmetmuttlu M kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/gq6biTyhARM
    Dünya devi Prins'in prensi Yusuf koparan İzmir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmuttlu

Beyler ankarada fiyat ve marka olarak nereyi önerirsiniz. araç 1.33 benimde. serviste landirenzoyu 2900 tl ye takıyorlar.

2011 corolla sahibiyim, mocan otogaz'da taktırmıştım, 2 sene oldui maşallahı var, sıfır problem, sabah bırakınca akşam teslim ediyorlar aracı, numarasını internette bulabilirsiniz
  • bu arada yazmayı unutmuşum, brc marka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.