Şimdi Ara

2015 Toyota Auris 1.33 Life ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
40.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadlarım merhaba, toyota araçlarını takip ediyordum, bu ay için bir kampanya yapmışlar, normalde sene sonuna ww polo yada fiesta düşünüyordum fakat bu konularda tecrübesiz olduğum için ve evdekilerin birazda olsun acele istemeleriyle Auris düşünmeye ve araştırmaya başladım, fakat 1.33 Life nasıldır, yakıt tüketimi yada piyasası bilgim yok. Tecrübeleri arkadaşlar tavsiyelerini esirgemez, konuyu yorumsuz bırakmaz ise çok sevinirim.

http://www.toyota.com.tr/about/news_and_events/toyota-dan-2015-ilkbahar-kreasyonu.json

• B sinifi arac parasina C sinifi aslan gibi aractir kendisi

Diz hava yastigina varana kadar guvenligi eksiksizdir

Lpg ile uyumlu bir motoru vardır

O fiyata hemen hemen rakibi yok gibidir

1.33 motorunun perfrmansi cok iyi olmamakla beraber kesinlikle iş görür ve yeterlidir

Donanım olarak biraz vasat arka camlar elle acilir ama usb girisi elektirkli aynalar yol bilgisayari vs gibi guzel donanimlarida vardir.

Özetle bu paraya alinabilecek en iyi arabalardan birisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

B sinifi arac parasina C sinifi aslan gibi aractir kendisi

1.33 motorunun perfrmansi cok iyi olmamakla beraber kesinlikle iş görür ve yeterlidir

Donanım olarak biraz vasat arka camlar elle acilir ama usb girisi elektirkli aynalar yol bilgisayari vs gibi guzel donanimlarida vardir.

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim hocam, performansı çok iyi değil derken hangi sürüş tecrübesinde bu performans eksikliği hissediliyor yada nasıl bir eksisi var ? K.bakmayın tecrübem olmadığı için bilmiyorum, yakıt tüketimi sizce nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GameOis ebR

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

B sinifi arac parasina C sinifi aslan gibi aractir kendisi

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim hocam, performansı çok iyi değil derken hangi sürüş tecrübesinde bu performans eksikliği hissediliyor yada nasıl bir eksisi var ? K.bakmayın tecrübem olmadığı için bilmiyorum, yakıt tüketimi sizce nasıldır ?

1.33 99 bg bir araba için 12.5 sn 0-100 degeri ile performansin biraz zayif oldugu ortada. Kullanicilarda ayni seylerden müzdarip. Alt devirleri biraz cansiz ama 3500 devirden sonra arac canlanmaya baslar diye dusunuyorum yokuşlara bir vites dusurp girmek gerekebilir. Ama kesinlikle gunluk kullanimda yeterli olur performansi.

Sakin kullanimda karma olarak 7.5 lt yi cok rahat görür

• Emsal fiyatlarda olan C sınıfı diğer markalarıda araştırın bence,bu aracın performans sorunuyla alakalı konu açanlar olmuştu inceyin derim.

• üretan direksiyon ve arka cam manueli takıntı yapmazsan güvenlik ve prestij standart :) ancak şöyle bi durum var, bence bu aracı alacaksanız sıfıra yakın ikinci elini 43 e felan bulursunuz. daha mantıklı olur.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    memnun olmayip erkenden satanlar olabilir. Motor hissiz cunku. En buyuk amac ekonomi ise lpg takip cok guzel ekonomi yapilir bu motorla. Ama dedigim gibi, surus zevki istiyorsaniz bu motor olmaz, ust devirleri de heyecan vermiyor hicbir sekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008 1.5 blue hdi hak.
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykr

memnun olmayip erkenden satanlar olabilir. Motor hissiz cunku. En buyuk amac ekonomi ise lpg takip cok guzel ekonomi yapilir bu motorla. Ama dedigim gibi, surus zevki istiyorsaniz bu motor olmaz, ust devirleri de heyecan vermiyor hicbir sekilde.

sorunsuzluk tasarruf dayanıklık güvenlik servis memnunıyetı istiyorsan; zaten alıcılar da bu sebepten alıyor. Benim etrafımda hiç kimse aman toyota alayım da hava atayım diyenler değil. toyota al sat aracı da değil. Alırsın 4-5 yıl binersin sonra yine alırsın. Bu meret böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

sorunsuzluk tasarruf dayanıklık güvenlik servis memnunıyetı istiyorsan; zaten alıcılar da bu sebepten alıyor. Benim etrafımda hiç kimse aman toyota alayım da hava atayım diyenler değil. toyota al sat aracı da değil. Alırsın 4-5 yıl binersin sonra yine alırsın. Bu meret böyledir.

İlk aracım olacak, hız tutkunu birisi değilim aile aracı olacak diyebilirim, benim kafama takılan nokta 1.33 motor çok sıkıntı yaratır mı? İstanbul'un ara sokakları ve rampları malum. @erkmenson hocam, al sat aracı değil derken acil bir durumda satmaya kalksak piyasası ölü bir modelmidir?

• quote:

quote:

quote:

İlk aracım olacak, hız tutkunu birisi değilim aile aracı olacak diyebilirim, benim kafama takılan nokta 1.33 motor çok sıkıntı yaratır mı? İstanbul'un ara sokakları ve rampları malum. @erkmenson hocam, al sat aracı değil derken acil bir durumda satmaya kalksak piyasası ölü bir modelmidir?

1.33 ü alırken kazanmanda fayda var. O yğzden sıfıra yakın ikinci el tavsiye ediyorum. 2. el değer kaybını yaşamış araçlara bakmanız daha doğru olur. 1.33 ün küsüratından dolayı sevmiyorum. 300 m çaptan dolayı üst vergıden yargılanması benı tedırgın eder :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.33 ü alırken kazanmanda fayda var. O yğzden sıfıra yakın ikinci el tavsiye ediyorum. 2. el değer kaybını yaşamış araçlara bakmanız daha doğru olur. 1.33 ün küsüratından dolayı sevmiyorum. 300 m çaptan dolayı üst vergıden yargılanması benı tedırgın eder :)

1.6 ve dizellerde dediğinize katılıyorum ama 1.33lerde o durum pek olmuyor maalesef.

48bin sıfır fiyatı var, pazarlıkla 46binlere alınabilir. Alırken alaşım jant ve sis farını da pazarlıkla uyguna veriyorlar. Alaşım jant için 700tl farka anlaşmıştım ben.

İkinci el temiz 1.33 aurisler de 44 - 45bin civarına gidiyor, zarar ettirmiyor. 1-2 bin lira için sıfır almak lazım. Ama dizellerde bu daha çok oynuyor.

• Şehir içinde kullanmak için fiyatına göre çok iyi bi araç kullanımı rahat direksiyon pedallar vites pamuk gibi. Performans için yüksek devir istiyor uçup kaçmıyor ama yeterli. Yol tutuşu güzel güvenlik donanımı full zaten. Kısacası b sınıfı arabaya o para verilecekse bence c olsun auris tercih edilir.

• o aracın 2. Elini çok daha ucuza bulursun açıkçası malum sitede ki ilanlara bakarsanız ciddi manada satılık araç sayısı çok 1.33 ler tutulmuyor yani kısaca çok az km çok fazla araç var sanırım motor hayal kırıklığına uğratıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

o aracın 2. Elini çok daha ucuza bulursun açıkçası malum sitede ki ilanlara bakarsanız ciddi manada satılık araç sayısı çok 1.33 ler tutulmuyor yani kısaca çok az km çok fazla araç var sanırım motor hayal kırıklığına uğratıyor .

Bu 1.33 km'de ne kadar yakıyor bilgisi olan var mı arkadaşlar? Vallaha kafam karıştı, 2. el piyasasına bakıyorumda arkadaşın dediği gibi 3.4 bin lira oynuyorsa sıfırını almak daha mantıklı geliyor hiç değilse kafam rahat olur, vuruğu, kırığı derdi olmaz. Son tavsiyelerinizi alabilirsem iyi olur.
  • 1.6 otomatiğini kullananlar varsa ne kadar yaktıklarını yazabilirler mi? ortalama hızla birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

quote:

quote:

quote:

1.6 ve dizellerde dediğinize katılıyorum ama 1.33lerde o durum pek olmuyor maalesef.

48bin sıfır fiyatı var, pazarlıkla 46binlere alınabilir. Alırken alaşım jant ve sis farını da pazarlıkla uyguna veriyorlar. Alaşım jant için 700tl farka anlaşmıştım ben.

İkinci el temiz 1.33 aurisler de 44 - 45bin civarına gidiyor, zarar ettirmiyor. 1-2 bin lira için sıfır almak lazım. Ama dizellerde bu daha çok oynuyor.

ben sadece 1.6 yı ayrı tutuyorum. 1.4 de bence başarılı degıl. hem dızel multımode ıle cvt arasında dağlar fark var. arka bagımsız suspansıyonlar da cabası.

• baktığınız aractaki aynı motora sahıp olan corrolla yı babam için aldık. Motor ş.içinde benzinli arac için ortalama ve altında bir tüketimi var. babam sakin kullanan ve performans aramayan biri olduğu için araçtan son derece memnun. motor çekmiyor gitmiyor olayı yok ama performans tamamen göreceli birşey. sizin de beklentiniz bu yöndeyse kesinlikle alın derim. hatta imkan varsa test sürüşü yapın ve isteklerinizi karşılayıp karşılamadığını yerinde görün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahercc -- 13 Mayıs 2015; 16:22:10 >
  • 1.33 aurisi 46.5 e alirsiniz. 1 yasinda, mesela en fazla 20 bin km de ayni aurisi 42-42.5 e alirsiniz. Bakmayin yazan fiyata. Arkadasim 9 aylik arabasini bir bucuk ayda satabildi. Tutulmuyor pek. Kullanicisini memnun etmeyen bir motoru var. Yalnizca lpg takip asiri tasarruf yapma niyeti varsa mutlu eder. Motor cok onemli. Illa alacaksaniz ikinci el mantikli.

• quote:

1.33 aurisi 46.5 e alirsiniz. 1 yasinda, mesela en fazla 20 bin km de ayni aurisi 42-42.5 e alirsiniz. Bakmayin yazan fiyata. Arkadasim 9 aylik arabasini bir bucuk ayda satabildi. Tutulmuyor pek. Kullanicisini memnun etmeyen bir motoru var. Yalnizca lpg takip asiri tasarruf yapma niyeti varsa mutlu eder. Motor cok onemli. Illa alacaksaniz ikinci el mantikli.

Sıfır, tertemiz araç varken neden 1 yaşındaki araca yaklaşık fiyatı vereyim ki? Ayrıca başına bir iş gelmiş olabilir, temiz kullanılmamış olabilir. İlk sahibi sigara içmiş vs vs olabilir. 3-4 bin lira için değmez bence. Sıfır aracın tadı başka olur.

Zaten satarken bu farkı yine geri alırsınız. 20 bin km'de alacağınız aracı 1 sene sonra 40bin'de satmaya çalışacaksınız. İlk elden 20bin km'deki araç, el değiştirmiş daha yaşlı 40bin'deki araçtan 2-3 bin daha yüksek fiyata gidecek, değişen bir şey olmayacak yani.

• Auris 1.33 bana gore her sekilde ekonomi icin alinir. Alirken de en ekonomik secenek tercih edilmeli. Yani ben olsam oyle yapatdim. Hatta ben olsam o fiyata bir onceki kasa dizel auris alirdim. 47 ye on numara aurisler var.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.