Bildirim
Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant vs Skoda Octavia 1.6 TDI Elegance
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam ıkı tane cok ıyı araba secmıssın.bu ıkı aracda cok kalıtelı yol tutus olsun konfor olsun.corolla 1.4 olmasına ragmen performansıda ıyı octavia ile çok fark yok.corollanın dezavantajı arka hacım bıraz dar octavia ya göre.octavia nın dezavantajıda corollaya göre ikinci elde ağır satılması .git ikisinide kullan hangisi sana daha hoş gelirse onu al.hangisini alsanda zaten pişman olmazsın. -
octavia -
ikisi arasında corolla bariz daha kaliteli ama corolla'nın da kasa değiştirmek için gün saydığını unutmayın
başka araçlara bakın -
quote:
Orijinalden alıntı: baybars_
ikisi arasında corolla bariz daha kaliteli ama corolla'nın da kasa değiştirmek için gün saydığını unutmayın
başka araçlara bakın
Bu yıl her iki modelde yenilenecek, octavia 2-3 aya yollarda olucak galiba. Tabi yeni aracın fiyatınında yeni olacağını unutmayalım şu anki kasanın fiyatlarının üzerine en az 3-4 bin ilave gelecektir. -
İki araç da kasa değiştirme arefesindeyken bence ikisini de almayın.
Performans çok önemli değilse Astra sedana bakabilirsiniz. -
Hocam aynı durumla bende karşı karşıya kaldım 2 hafta önce. Hatta foruma konu açmıştım 1.6 dizel corolla ve 1.6 dizel jettadan hangisini tercih etmeliyim diye. Jetta ile Octavianın sadece tasarımları farklı her iki aracıda çok kullandım. Geçen hafta arkadaşımın 1.6 dizel toyota corollasını(elegant) kullanma fırsatım oldu 60km kadar. 150 160 ı rahat görüyor seri araba. Yalnız süspansiyonları kendi aracıma göre sert geldi ve aradığım konforu pek bulamadım 140 dan sonra ses almaya başlar gibi oldu. Diyeceğim o ki benzinli jettamı satıp dizel jetta alma kararı verdim. Birde hani herşey motor değildir donanım kalitesi olarak kendi aracım daha ağır basıyor. Octavia alın derim. -
Dış tasarım: corolla önde
İç tasarım: octi önde
Kalite hissi : octi önde
Motor: Octi önde ama performans aynı
Genişlik ve bagaj : octi önde
Sürüş dinamiği: octi önde
ikinci el : corolla önde
Ben olsam octi alırım. -
İkisi de bitmiş okeye dönüyor.
Şu zamanda alınacak en son arabalar. -
hocam bütçeniz ne kadar bence daha farklı araçlara yönelmelisiniz -
2 araç da kasa değişecekken bence başka alternatiflere yönelin...
Yeni kasasının gelmesi sorun olmaz diyorsanız da , showroom larda yerini almasını bekleyin bence.Alacağınız indirim oranı artacaktır. -
sıfır mı ikinci el mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanbzkrt
arkadaşlar araba almya karar verdim. iki araba arasında kaldım. Skoda Octavia 1.6 TDI Elegance ve Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant bu iki arabadan sizce hangisi daha iyi neden? Ve varsa bu sınıfta başka hangi araçlara bakmalıyım.
Corolla kullanıcısı olarak octavia öneririm.
Jetta deseniz corolla önerirdim de octavia gerçekten de temelini aldığı jettadan bile çok daha kaliteli.
Corollanın dizeliyle benzinlisinin arasındaki fiyat fahiş,Eğer corolla düşünüyorsanız 0km olarak 1.33 benzinlisini lpg kitiyle beraber 42 43k civarlarına alırsınız,15 bin liranız da cebinizde kalır. -
mazda 3 e de bakın derim şahsen alcak olsam şimdi dizel mazda 3 alırım güzel araba , corolla eskidi , octi vw cakması ben olsam ikisinide almazdım .
edit : corolla dizel kullanıyorum 3 yıldır ayırca soru varsa sorabilirsiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 1 Mart 2013; 10:54:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alican8
Hocam aynı durumla bende karşı karşıya kaldım 2 hafta önce. Hatta foruma konu açmıştım 1.6 dizel corolla ve 1.6 dizel jettadan hangisini tercih etmeliyim diye. Jetta ile Octavianın sadece tasarımları farklı her iki aracıda çok kullandım. Geçen hafta arkadaşımın 1.6 dizel toyota corollasını(elegant) kullanma fırsatım oldu 60km kadar. 150 160 ı rahat görüyor seri araba. Yalnız süspansiyonları kendi aracıma göre sert geldi ve aradığım konforu pek bulamadım 140 dan sonra ses almaya başlar gibi oldu. Diyeceğim o ki benzinli jettamı satıp dizel jetta alma kararı verdim. Birde hani herşey motor değildir donanım kalitesi olarak kendi aracım daha ağır basıyor. Octavia alın derim.
toyota corollada ne zaman 1.6 dizel çıktı? 1.4 dizel o. Forum kimlerin eline kaldı. -
bütçem max 42 bin tl ikinci el bakıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanbzkrt
42bin tl
o paraya 0 1.33 corolla alırsın lpg ile beraber,dizel için paranı sokağa atma. -
İkiside kasa değiştirecek ama ikisi arasında kalsaydım Octavia alırdım... -
birçok kez dendiği gibi, iki araç da kasa değiştiriyor.
iyi bir indirim alabiliyorsanız, octavia alın derim. -
octavia daha mantıklı gibi, ama ikinci el degeri söz konusu olunca toyota
Benzer içerikler
- fiat punto paket sıralaması
- toyota mı volkswagen mi
- audi q2 kronik sorunları
- golf 1.6 tdi bluemotion comfortline yorum
- hyundai getz 1.4 dohc start
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X