Şimdi Ara

toyota corolla 1.6 elegant ve mazda 3 impressive mi acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabah bu iki otmobile de baktım 2 side güzel arabalar ancak kararsız kaldım.+ ları ve - leri yönünden beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    toyota 45.500
    mazda 43.200

• 2 SİDE SORUNSUZ OLARAK BİLİNEN MARKA BURDA BU 2 ARACTAN BIRINI ALCAKSANIZ SUNLAR ONEMLİ

EGER 2.EL ONEMLI ISE TOYOTA DEGILSE MAZDA
    TASARIM DERSEN MAZDA
    YAKIT TUKETIMI HEMEN HEMEN AYNIDIR
    KONFOR DERSEN HEMEN HEMEN AYNI
    DONANIM MAZDA DAHA COK DONANIMLIDIR

BEN MAZDA DİYORUM
  • yorumun için teşekkürler.bende babamla bu noktada ayrılıyoruz.babam corolla olsun diyor.mazdanın 2. eli bu kadarmı kötü anlayamadım.
  • O kadar değil tabi..Toyota daha iyi bilindiği için daha çabuk alıcı bulur,''şuan'' belki daha az değer kabı yaşatır,fakat Mazda'nın artıları (tasarım,donanım,sürüş zevki,yol tutuş) bunları fazlasıyla kapatır.Diğer taraftan Corolla Mazdadan birkaç yıl daha erken kasa değiştireceği için bununla ilişkili değer kaybı da yaşayacak.Mazda daha 1 yıllık model.O yüzden bana göre bu kasa Toyota Corollanın birkaç sene içinde mazdaya göre 2.el avantajı kalmayacak.
    Bu koşullarda Mazda,ki aracı sen de kullanacaksan(şimdi veya ileride) kesinlikle Mazda.Bence ''ikna taktikleri'' geliştirmeye başla
  • genç iseniz mazda
    yaşlı iseniz corolla

yanlış anlaşılmasın; corollayı hep sevdim
    ama ikisi arasında bence durum böyle
    saygılar
  • teşekkürler yorumlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1371
    arkadaşlar sabah bu iki otmobile de baktım 2 side güzel arabalar ancak kararsız kaldım.+ ları ve - leri yönünden beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    toyota 45.500
    mazda 43.200

Tam yılbaşı öncesinde bir arkadaşım tam da bu iki araç arasında gitti geldi. O da benzer fiyat teklifleri aldı. Her iki aracı da ayrıntılı bir şekilde gidip inceledik; Mazda'ya (çoğu yönden) hayran kaldık. Üstelik Impressive otomatik için net 42 bin lira teklif de aldık. Neredeyse % 90 Mazda 3 alacaktı. Bir-iki gün sonra, kendi kendine "son bir kez de gidip Opel'e bakayım" diye düşünmüş, Opel'e gitmiş ve Chevrolet Cruze alıp çıkmış 37 bin küsür liraya. Aradaki 5 bin lira fark fikrini değiştirecek bir miktar filan da değil. Bu kadınların ne yapabileceğini kestirmek çok güç. Halbuki benim de yönlendirmemle, Kasım başından itibaren araç incelemeye, okumaya, araştırmaya filan başlamıştı. İki ay kafa patlattı, zaman ve enerji harcadı, sonra gidip kendine makyaj malzemesi alır gibi araba aldı hatun.

Aman sakın siz de babanla Opel'e filan gitmeyin ha.

Benim Mazda 3'e hayranlığım hâlâ devam ediyor. Impressive, kendi sınıfında donanım zenginliği açısından lider durumda. Ön koltuk ısıtması var. Şerit değiştirirken kör noktada araç varsa, sesle ve aynadaki bir ışıklı sinyalle uyaran "arka araç izleme sistemi" dahi var. Uzun süreli kullanmak düşüncesindeysem, ikinici el kaygısı taşımaksızın Mazda 3 alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

genç iseniz mazda
    yaşlı iseniz corolla

yanlış anlaşılmasın; corollayı hep sevdim
    ama ikisi arasında bence durum böyle
    saygılar

İşte budur. İkisi de çok güzel arabadır. Ama genç ve farklı olsın dersem MAZDA 3 derim. Biraz ağırbaşlı isen COROLLA derim.
  • bu sorunun sorulması bana biraz saçma geldi ben 6 ay yeni mazda 3 imperessive kullanmış biri olarak kesinlikle mazda 3 diyorum...!
  • Bu ikisi arasında Mazda 3 daha bir baskın çıkıyor.

Ama ikinci el değerinden dolayı Corolla seçecekseniz, alternatif olarak Civic de bakabilirsiniz.

Corolla yeni kasalarda özellikle dizel var diye çok satıyor. Ama benzinli olursa Civic de gayet güzel seçenek.

Haluk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.