Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA 1,6 XEİ veya GLİ arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hayırlı günler arkadaşlar benim merak ettiğim bir kaç konu var önceki arabam toyota 1.6 XL idi boş modeliydi yani Honda almayı düşündüm ama hiç temiz araba yok civiclerde Toyota ya geri dönmeye karar verdim fakat bu Corollalarda 1,6 XEİ, GLİ lerde japon montaj veya anadolu montaj olup olmadıgını nasıl anlayacagım sizin görüşlerinizde dikkat etmem bi konu var mı bu araba da alırken özellikle şu özelliklerine şuralarına dikkat et dediğiniz bunları bana söylemenizi rica ediyorum aracı olan varsa ben mersindeyim satmayı düşünen bu araçlarda uygun km de aracı temiz olan arkadaşlar varsa irtibat kurabiliriz lütfen yardımcı olun....

• XEi olanların hiçbiri Japon montaj değil. Japon montaj olanlar 93 ve 94 model olanlar. Japon montajlarda GLi ve XLi var. 95 - 98 arası olanlar Anadolu montaj denilen kasa.
  • Siz hangisini önerirsiniz model ve sınıf olarak
  • 98 model - GLi olan kasalarını tercih etmeni tavsiye ederim. veya Speacial kasa dedikleri kasalar var. Sürücü airbag ve ABS var special olanlarda. Şu ilandaki gibi olur direksiyonları.

Special ilan ( ilanla hiçbir ilgim yoktur )

( İlandaki aracın fiyatı da yüksek ayrıca. )

Veya Japon olan 93- 94 Gli de olabilir. Onlar da Special kasa yoktur yalnız.

Ayrıca kesinlikle klimalı olsun aracınız. Ve kliması çalışsın sorunsuz bir şekilde.

• Bu sitede araştırırken Special model olarak aratma yok ancak bu special modelin fiyatları hangi aralıklarda olur benim cebimde max 20 bin tl var gösterdiğiniz araba aynen çok güzel biraz KM si yüksek KM de pek sorun olmuyor ama dediğiniz gibi yapacagım 98 GLİ lere bakacagım special olması da artık şansıma kalmıs birşey kazası olmayan veya 1 parça değişen olan KM 100 bin - 180 bin arasında olan boya olmaması önemli değil tahribi edeceği fiyat nedir şuan ve ekim kasım aylarında ne kadar bi değişim olur bayramdan sonra kış başlagıcında bilg verirmisiniz
  • Takip edelim
  • Açıkçası rakamlardan süper anlamam. Şu an ki piyasalarını bilmiyorum çünkü. Special olması tabi ki şart değil. ama alacağınız araba temiz ve düşük km li bir araç olsun. Mümkünse 170 bin km nin üstüne çıkmayın. Büyük bir kaza geçirmemiş olsun. Ufak tefek şehir içi dokunmuştur boyanmıştır. Bunlar o kadar önemli değil. Motoru sağlıklı olsun. LPG li alacaksanız LPG' si yeni takılmış olsun veya alırsanız LPG yi siz takın. LPG siz alırsanız biraz uygun almaya çalışın. Çünkü en kötü sıralı sistem LPG size 1500 TL ye mal olacaktır.
  • Bir şey daha eklemek istiyorum 17,500-20,500 kadar bütçem var yani bu paraya hem klimalı hemde konforlu bi araç yani alacagım araç 98-99 olsun ama full olsun istiyorum önerebileceginiz beni süründürmeyecek araç marka model öneriniz olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33bugra33

Bir şey daha eklemek istiyorum 17,500-20,500 kadar bütçem var yani bu paraya hem klimalı hemde konforlu bi araç yani alacagım araç 98-99 olsun ama full olsun istiyorum önerebileceginiz beni süründürmeyecek araç marka model öneriniz olabilir mi

mazda 626 bakabilirsiniz veya 323.. ama konfor istiyorsanız 626.. üstelik orjinal japon bunlar.

siteden bir bakın isterseniz.
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Selamlar,1994-1998 arası Corolla arayışındayım.Bütçem 16-17Bin TL olup ,130 Km olan Kayseri Niğde arasını haftada en az 2 kez gidip gelme durumum olacak,bu nedenle 1.3 motorlara olumsuz bakıyorum çok yakar uzun yolda diye, 1.6 motor daha iyi seçenek gibi duruyor.Klimalı olanlara galiba param yetmez.Teşekkürler...
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler,Toyotalara bakıyorum
  • Arkadaş yazmış"lpg siz bulursan uygun fiyata almaya çalış" adam enayiydi hiç lpg takılmamış az km li aracını uygun fiyata versin,böyle bişey var mı yaa

Cebe 16 bini koyup temiz bi corolla alamassınız-temizini almak için en az 20 olacak kendimizi kandırmayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.