Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.091
Cevap
333
Favori
2.256.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık butun stop lambalar birbirine benziyor..bende elentra latitude karışımı gibi geldi...auris de zaten asx i30 gibi olmuş atrık tasarım bulamıyolar sanırım..bide yeni bir akım var sanki yayvan yapılıyor hepside birbirini andırıyor...umarım guzel iş çıkartır toyota...
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

....

O nassı direksiyon la öyle :)
    As400 gibi.

Yalnız araç hakikaten güzel olmuş.
    Toyota bir delilik edip Bmw ile kafa kafaya verip 1.6 Dizel + ZF şanzıman getiriyormuş bu kasayla.
    Toyota bayileri önünde çadır kurulup parayla sıra satılır ciddiyim.
  • Mevcut Corolla' nın üzerinde fazladan % 10 vergi yükü yok mu AB araçlarına göre? Yeni Corolla TR de üretileceğine göre %10 luk dezavantajdan kurtulacak, yani fiyatının mevcut kasadan 1 kr bile pahalı olmaması lazım hatta daha da ucuz olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

İç mekan olarak en iyi görüntü bu sanırım

o kadar aramama rağmen en iyisi gösterdiğinizdi , zaten içerisini bile örtülerle kamufle etmiş elemanlar
  • yazıklar olsun.Dünyada en çk satan firma bmw den motor istemiş.Kendileri becermiyormu.Şöle 1,6 120-140 bg 300 torklu şehirdişi 4 lt gerçek değerli dizel motor yapsalar .Fiyatınıda 40 lardan başlatsalar .Firmalar rekabete girse biribirlerini yeseler he.
    Millet hah tam aradığımız motor marka derken passat fiyatına yakın fiyat çıkar.çok işn içinden.dizelinin fulu fiyat rekoru kırmassa ben bu işi bilmiyom. 60-75 arası olur.bmw motor olacak.performans ve yakıt tasarrufu bi arda.
    şimdiki kasanın kampanyalısını (dizel için)düşünenlere güzel fırsatlar çıkablir.
  • Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant M/M 64,850 62,350

2013 Fiyatı Yeni Motor Yeni Şanzuman 70Bin Diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiymaliPide

Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant M/M 64,850 62,350

şimdiki fiyatlardan haberim yoktu.Baktım sitesine yazdığınız gibi.2013 elagant 62-64 e..ve yeni motorlu 70 kesin olur. Yav fiyatlar aldı başını gidiyor.Üstelik satılıyor manyak gibi.Sebep ne biliyomusunuz.Faizler çok düşük.Bankalar bedavaya yakın para dağıtıyor. Firmalarda bu durumu bildikleri için (en iyi bildikleri konu dur.tüketicini ne yaptığı) zam üsütne zam.Devlette firmaların ve tüketicinin ord. profesörü olduğundan hemen ötv vs zam.

Saçın parları saçın ey millet.Çİnde eskiden kaldırımlardan bisikletler geçerken şimdilerde alman arabaları geziyormuş.Bu çılgınlığın sonu Yunanistandır.Demendi demeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: acar60

quote:

Orijinalden alıntı: KiymaliPide

Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant M/M 64,850 62,350

şimdiki fiyatlardan haberim yoktu.Baktım sitesine yazdığınız gibi.2013 elagant 62-64 e..ve yeni motorlu 70 kesin olur. Yav fiyatlar aldı başını gidiyor.Üstelik satılıyor manyak gibi.Sebep ne biliyomusunuz.Faizler çok düşük.Bankalar bedavaya yakın para dağıtıyor. Firmalarda bu durumu bildikleri için (en iyi bildikleri konu dur.tüketicini ne yaptığı) zam üsütne zam.Devlette firmaların ve tüketicinin ord. profesörü olduğundan hemen ötv vs zam.

Saçın parları saçın ey millet.Çİnde eskiden kaldırımlardan bisikletler geçerken şimdilerde alman arabaları geziyormuş.Bu çılgınlığın sonu Yunanistandır.Demendi demeyin.

Krediler , Krediler , Eskiden Parayı Biriktirler eş Dost Akrabadan Borç Bulunur.ev Alınırdı.

Şimdi Para Biriktirme Yok.Kredi Ev Alak Alırız Kredi . Araba Alak Alırız Araba.

Herşeyin Fazlasını İster Olduk.

Yaz Gelseydi Bi Bisikleti Bi Alaydım.

• Gayet güzel duruyor avensis havası var
  • Eski kasadan daha güzel. Satışlarda lider olmaya devam.
  • Şimdi bu benzinli 134 beygir motor bmw'nin 1600 cc'lik motoru mu oluyor kesin mi? Dahası şanzıman konusunda bir bilgi var mı. Belki toyota da tanıdığı olan vardır foruma takılan. Ben zaten yeni corollayı bekliyordum daha bir heyecanlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Şimdi bu benzinli 134 beygir motor bmw'nin 1600 cc'lik motoru mu oluyor kesin mi? Dahası şanzıman konusunda bir bilgi var mı. Belki toyota da tanıdığı olan vardır foruma takılan. Ben zaten yeni corollayı bekliyordum daha bir heyecanlandım

Umutsirvan hocamızın bayiden aldığı bilgidir , paylaştı ilk sayfada .

quote:

Gecen bayide konuştuğumuzda 1.6 134 hp ve 8 ileri tam otm olma ihtimali var deniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 7 Şubat 2013; 0:11:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

1. eskiden sabancının türkiyede üretip sattığı toyotasa lar vardır hatırlarısınız onlar hiç tutulmadı ve diğer toyotalara görede kalite konusunda sorunlar vardı umraıp ispanyada üretilen bir seat bir vw değilken türkiyede üretilen toyotada bir toyota olamam trajedisi yaşamaz.

2. toyotada en çok kızdığım şey neden toyotanın bir sw si yok

Tr'de en çok tutulan efsane kasalar'da 94 sonunda tr'deki o fabrikada üretildi ve 95 senesinde üretilen tüm corolla modelleri arasında en kaliteli üretim seçilmişti.

Türkiyede otomotiv ve yan sanayi güçlü ve kalitelidir, lütfen kendimizi küçümsemeyelim.
  • Şık duruyor. Hatchback yanlısı olmama rağmen , alınabilir bir araç olduğunu düşünüyorum
  • guzel olmuş türkiyede üretilecek olması sevindirici. Ama motoru bmwdan aldılarsa fiyatlar çok artabilir ve satışlar düşer. Keşke hyundai'den alsalardı motoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_ferit

quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Şimdi bu benzinli 134 beygir motor bmw'nin 1600 cc'lik motoru mu oluyor kesin mi? Dahası şanzıman konusunda bir bilgi var mı. Belki toyota da tanıdığı olan vardır foruma takılan. Ben zaten yeni corollayı bekliyordum daha bir heyecanlandım

Umutsirvan hocamızın bayiden aldığı bilgidir , paylaştı ilk sayfada .

quote:

Gecen bayide konuştuğumuzda 1.6 134 hp ve 8 ileri tam otm olma ihtimali var deniyordu.

Ah şu ihtimaller yok mu.. Ben yaklaşık 6 ay yeni elantra'nın gelmesini bekledim. Ne bekliyordum Gdi motor ve çift kavrama şanzıman, ne ile karşılaştım standart (tüp takılabilen) motor ve klasik tork konvertörlü şanzıman. Ben ne yaptım gittim megane aldım kös kös. Şimdi de aynı hayal kırıklığını bunda da yaşamayım diye ince eliyorum sık dokuyorum.

• Şu köşeli tamponu alışamadım gitti.Çok kötü gözüküyor.Japon otomobillerinde son zamanlarda çok moda oldu.Çıktıktan sonra etrafdaki corollaların tampon köşelerinde bol bol çizik ezik görücez gibi oluyorum.Otoparkta fazla yanaşmamak lazım.
  • Orta paket dizel 61 milyar olur artk cc yerinede yikama olur Allah Bereket versin, neticede sorunsuz araç degilmi ama !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrique.xs -- 7 Şubat 2013; 2:19:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The sedan could also be equipped with an updated 1.8-liter four-cylinder engine that delivers increased performance and better fuel efficiency.

Bmwnin mevcut motor yelpazesinden toyotaya vericegini zannetmiyorum.Büyük ihtimal ortaya yeni birşeyler çıkacaktır.
  • Haberde de yazdığı gibi, BMW ortaklığı 2014 yılında başlayacak. Yani yeni gelecek kasalar 1.4 dizel motor ile gelecek arkadaşlar..

Zaten Toyota'nın sahibi olsanız, şu anda corolla 1.4 dizel motorunun problemlerine rağmen yok satıyorsa; aynı motor ve bu kasayla yeri göğü inletir; bunu bilirsiniz.. Bu kasa "eskidikten" yani 1-2 sene sonra da yeni 1.6 motor seçeneği ile 2. atağı yapacaktır..

Toyotanın 1.6 dizel motor çalışmaları vardı fakat en erken tarihi 2015 diyorlardı. Bilmiyorum bununla örtüşürmü..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.