şaşmaz ankarada uzmanlar otomobil özel servis de mobil 5w30 kullanıyorlar. ben bir sorunla karşılaşmadım. |
TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1755. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yuvarlağı falan hepsi içinde geliyor, resimlere öyle koymuşlar, gelince sadece telefonu oraya koyuyorsun yani :) mıknatıslı güzel bir şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, hiç benzin hesabı yaptınız mı?
Bir arkadaşımda da aynı model araç vardı o da benzini çok yaktığından şikayetçiydi.
ben şimdi alıştım , benzin ve gaz toplamda km başına 3.3 lira ( türkiye petrolleri) yaktı, son 1 ayda sabahları çok sık dur-kalk, aç-kapat yaptığım için benzin biraz daha fazla gitti, benzin-gaz km ortalaması 3.8 lira oldu geçen hafta hesapladım, ikisini de aynı yerden ful alıyorum.
Farklı bir konu olarak 5-6 gündür sanki araba biraz titriyor gibi, pürüzsüz bir şürüş olmuyor arasıra. Çok bariz bir şey de yok, ses de yok, belki de ben abartıyorum. Sizlerde var mı böyle bir durum, 2014 otomatik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 15 Aralık 2024; 22:21:8 > -
Merhaba iyi forumlar. Liqui Moly 0W20 Motor Yağı Special Tec AA, Motor Yağı Special Tec V, Top Tech 6200, Top Tech 6600 ve Top Tech 6610 arasındaki temel farkalr nedir? Bu üzerleindeki renklerin bir anlamı var mı(Ör: Special Tech yeşilmisi, Top TEch 6200 turuncu ve Top TEch 6600 Mavi)? Hangileri yarı veya tam sentetik. Şimdiden çok teşekkürler. Aracım 2023 model corolla 1.5 MDS Dynamic Force.
-
Arkadaşlar selam;
2021 Corolla Hibrit aracımın multimedia ekranına güncelleme yapmak istiyorum.
Toyotanın kendi sitesinde bir güncelleme dosyası mevcut bu konu hakkında daha önce yapmış yada nasıl yapılacağını bilen biri yardımcı olabilirmi. Riskleri vs varmı?
-
YAKIT TÜKETİMİ: analiz sonuç: Ankara aralık 2024 fiyatı itibariyle 2,05 TL / KM dir.
2018 corolla touch 1.6 cc manuel; ANKARA 11 ay; yazın AKDENİZ 1 ay.
ARAC 2. el aldım. 5 yıl uzun tüketim sonuç bilgisidir:
46.696 km yol için tüketim gaz: 3443 litre. benzin 517 litre
benzini 1,4 katsayı ile çarparsak 723 L. gaza karşılık gelir.
Toplam gaz cinsinden tüketim. 3443+723=4166 litre gaz eder.
ORATALAMA UZUN TÜKETİM SONUCU: 4166/46.696= 100 KM de 8,92 Litre olacaktır.
SONUÇ: 8,92 ankara gaz filatı (23 TL TP petrol Aralık 2024)= 2,05 TL/km olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanankara2005 -- 25 Aralık 2024; 10:43:2 > -
Corolla 2018 aracım için koltuk kilfı arıyorum. kumaş veya suni deri kıyaslaması açısndan fark olurmu, deri araca giriş çıkışta rahatlık veriyor gibi hissediyorum. ancak yazın terleme vs. yapar diyorlar. ANkara döşemici oğlu orjinal kılıf gibi kumaş 4,600 tl satışı var. Önerisi ve tecrübesi olan varsa paylaşımını beklerim. teşekkür ederim.
-
Merhabalar, 2018 corolla için Mann serisi nasıldır? fiyat iyi mi?
www.uzmanparca.com
Corolla 1.33 1.6 MANN Filtre Seti 2009-2018 UzmanParcaComhttps://www.uzmanparca.com/urun/corolla-1-33-1-6-benzinli-mann-filtre-bakim-seti-2009-2018-hava-yag-a-alerjik-polen -
hocam deri terleme yapıyor onu önlemek zor. O yüzden kumaş tavsiyemdir.
-
2018 coralla 4 yıldır kullanıyorum aldıgımda montajını kendim yaptım tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X