Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.084
Cevap
331
Favori
2.247.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17511752175317541755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben vision plus aldım. Eski dreame göre daha mantıklı geldi. İmkan varsa yenilenen dream. Arada 100 bin var
  • 500 bin civarına Corolla almayı düşünüyorum. Tercihim manuel vites ve sedan.

Verso ve Avensis de bakıyorum ama çok tutulmuyorlar diye endişeleniyorum

• Selamlar herkese. 2018 corolla navigasyon için program var mıdır? sadece serviste mi güncelleme yaptırmam gerekmekte?

• eskizaman E kullanıcısına yanıt

Modül takılması lazım, modül fiyatı da android teyp ücretini geçiyor 8,9 bin lira ve kolay bulunmuyor. Ben 2014 Ler için böyle biliyorum 18 ler de aynı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 21 Mart 2024; 15:29:34 >
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Astarı yüzünden pahalıya geliyor telefondan devam :).

• roses R kullanıcısına yanıt

Tutulsa 500 bin olmaz zaten. Tutulmayandan araç isteyenden tutulmayan müşteriye satacaksınız sizde ilerde, kısacası endişelenecek bir durum ortada yok. Araçların da parça dahil sorunu yok.

• Merhaba arkadaşlar, lastikleri yenileyeceğim. Ne önerirsiniz? Bursadayım tavsiye edeceğiniz lastik bayi var mı?
  • Arkadaşlar merhaba. Bazen arabayı kilitlemeyi unutuyorum yarım saat sonra gelince kapılar açık oluyor, bunun otomatik ayarı yok mu?

• Arkadaşlar merhaba, 2018 Advance Multidrive S otomatik 1.6 benzinli aracımda R konumundan D konumuna geçtikten takribi 30 40 saniye sonra kemer uyarı sesi gibi sıklığı çoğalan bip uyarı sesi veriyor araç.

Gösterge panelinde hiçbir uyarı simgesi de yok.

Neyden kaynaklanabilir bu sorun, bilgisi olan var mıdır aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneblack -- 12 Nisan 2024; 1:9:58 >
  • oneblack O kullanıcısına yanıt
    Arka koltuk kemerlerini izofiks kemerini kontrol et. Onlar göstergeye düşmeden uyari veriyor.
  • Merhaba aracım 2018 corolla touch 16 manuel. Araç için ön konsolun üzerine vakumlu telefon tutucu uyğulayan varmı? vakum tutuyormu yoksa pürüzden dolayı boşamı çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim. ali ekspresten sipariş düşünüyorum.

• orhanankara2005 kullanıcısına yanıt

• merhaba 2024 dream paket araç aldık geçenlerde babama type c 64 gb flash bellek aldık görmüyor böyle bir problemle karışalan var mı ?

internette disk yöneticisinden flaşı birimlere ayırıp 32 gblık kısmı fat32ye çevirin diyen var yapıp deneyen varmıdır acaba ?

• emre_02 E kullanıcısına yanıt

USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin bilgisayarınızda

• Merhaba, eşimin 2022 1.8 Hybrid model aracında, daha önce usb kablo ile çalışan Android Auto'daki Google Haritalar bir android auto güncellemesi sonrası açılmaz oldu. Android Auto'yu sıfırladım, sonra tekrar yeni bir güncelleme de geldi ama düzelmedi bir türlü.

Bir ara önce haritaları açıp telefonu usb'den bağlayınca açılıyordu, şimdi o da olmuyor.

Bluetooth ile bağlantıyı kaldırıp baştan kurdum telefonu, sonra oldu ama ertesi gün tekrar aynı, haritaları görmüyor bir türlü.

Böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç?

• arkadaşlar 2019 Corolla aracım 50bin km'de sol arka tekerde porya sıkıntısı çıkardı. Uğultu problemi vardı. Yetkili servis 14500 tl rakam çıkardı tek bir porya değişimine. Bu parçalar orijinal bulunuyor mu yedek parça temin eden yerlerde? Sanayide bu parçayı değiştirmenin riski olur mu ve fiyat neden bu kadar fazla acaba? Sanayide kaça yaptırabilirim merak ediyorum açıkçası.

• MudSpike kullanıcısına yanıt

Servis bakımlı ise uzatılmış garantiye girmesi lazım. Bilya gibi parçaların orjinalleri genelde pahalı oluyor. Parça kalitesi kadar parçacının sürümü de fiyatı etkiler. SKF gibi bilindik yan sanayi markalarda daha ucuza bulabilirsiniz, sanayideki bilyacı, rulmancı diye tabir edilen parçacılara sorun. Bilindik marka ve kaliteli işcilik ise sorun olmaz.

Fakat tavsiyem minimum 10 yıl veya 160 bin km servise bakıma gitmekte fayda var. Böyle parça arızalarında servise verdiğiniz parayı fazlası ile geri alıyorsunuz zaten. Örneğin otomatik şanzıman arızalansa yenisi 250 bin TL'den aşağı değildir, tamirine de 50-100 bin TL istiyorlar artık sanayi de.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Servis bakımlı ancak 1 yılı birazcık geçirdiğim için garantiye sokmadılar. Doğru bir uygulama mı bilmiyorum ama. Km olarak tam 50binde.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

Diğer bir sorum da şu. Servis bakımını 1 yıldan sadece 1 gün geçirip bakıma gidersem ve mesela motorda arıza çıkarsa bu durumda garanti dışında mı kalacak araç?

• Son kasa gerçekten çok mu yol sesi alıyor? Egea'dan kullanıcısı olarak rahatsız olmuyorum ama corolla egeadan daha mı kötü bu konuda?

• 
Sayfa: önceki 17511752175317541755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.