Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.074
Cevap
331
Favori
2.243.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17501751175217531754
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eğer uzatılmış garanti de ise evet, üretici garantisinde ise hayır çıkartmazlar.

Sebebi şu, uzatılmış garantilerin hemen hemen hepsi firma tarafından aslında sizin aracın kaskolanması üzerine kuruludur. Nasıl ki siz kaskonuzu 1 gün geciktirseniz ve kaza yapsanız ödemez ise uzatılmış garantide de ödemez. Aslında sizin aracın garantisini kabul etmeyen firma değil bu riski kaskolayan sigorta firması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 15 Eylül 2024; 18:51:38 >
  • weSt` kullanıcısına yanıt

Egea ile aynı belki bir tık daha iyi. Ama VW golf veya 308 kadar sessiz değil.

• 2014 model otomatik 1.6 corolla aracım 41 litre gaz 6 litre benzin harcayarak landirenzo lpg ile 350 km gitti, normal mi acaba?

bulunduğum ildeki tek yetkili servis normal diyor ama bana çok fazla geldi.

• yakın zamanda buji değiştiren oldumu, bujiyi nereden alıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dndd D kullanıcısına yanıt
    Ben ngk Ilkar7b11 aldım. parbulo diye bir siteden aldım. şu an için sorun yok ama orjinal denso. parça kodu internette var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bosch hybrid silecek bulunmuyor mu artık arkadaşlar muz tipi düzgün silmiyor

• aksesuar almayı düşünüyorum, tavsiye ettiğiniz aksesuar var mı?

• dndd D kullanıcısına yanıt

Servisten orjinal taktırın pek fiyat farkı yok gerçek NGK bujiler ile piyasadaki. LPG yoksa 100-120 bin km ye kadar gidiyor orjinal bujiler.

• runo40 R kullanıcısına yanıt

Denso bujileri NGK ünitelerine göre daha uzun ömürlü olmayacak ancak güçlü kıvılcım üretme konusunda daha iyi olacaktır . Öte yandan NGK bujiler Daha az bakım gerektirirler ve Denso'ya göre daha istikrarlı ve tutarlı bir performans sağlarlar.

Yurt dışı platformdan Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.uygur -- 21 Ekim 2024; 20:44:52 >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

araba lpg li 100bini geçti orjinal bujileri üstünde hala, denso diyorlar orjinaline, değişme zamanı gelmiş sanırım, yakınımda servis yok sanayidekilere güvenemedim, en mantıklısı servisten almak gibi, orjinal buji bulmak samanlıkta iğne aramak gibi, bosch servisi var burada, onlarda sahte satmaz herhalde, bosh mu alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 22 Ekim 2024; 0:38:12 >
  • Sahtesini almaktan iyidir elbette fakat ben Bosch bujileri kalitesiz buluyorum. Ne zaman kullansam erken değiştirmek zorunda kaldım. Orjinal alırdım kargo ile gönderim yaparlar.

• Orjinal veya orjinal ebatlarında jant takıyorsunuz. Garanti şartları ile bunun bir ilgisi yok, kısacası bozmaz

• 2023 1.5 için en güzel silecek hangisi?

• 2018 corolla için cam rüzgarlığı, silecek ve havuz tipi paspas seti ve bagaj havuzu lazım. Tavsiye edeceğiniz aksesuar var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 17501751175217531754
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.