Şimdi Ara

Toyota Corolla HB 1.4 D-4D SOL İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
14.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 307 110 dizel ve corolla d4d arasındaki 3.6 sn'lik (test verileri) 0-100 farkı at eşşek ilişkisi için bencede yeterli ama şöyle birşeyde var, 90 hp lik 307'de toyota ile aynı zamanda 0-100'e çıkıyor ve bence karşılaştırılması gereken onlar...
  • aracın hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız kullan....

bir sorum olcak,aracın geldiğince kaç km'deydi acaba?....biz aracı aldığımızda 2006 1.5 CRDI VGT GETZ..araç 16km'deydi??Normalde nedir ne değildir bu durum?

Ayrıca...bende 1500km ye kadar 7.0 - 8.0 arası dolaştım ve çok şaşırdım fakat daha sonra 1100'den sonra uzun yola çıktım araçla izmitten ayvalık'a....ilk olarak orda yol bilgisayarında 4.9'u gördüm ve sevindim...yol boyunca 4.9-5.0 gidp geldi...ve 140-150 gittim bazı yerlerde....

şu anda şehir içi 6.0 - 6.5....şehir dışı ise 5.0 fln....
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

bir sorum olcak,aracın geldiğince kaç km'deydi acaba?....biz aracı aldığımızda 2006 1.5 CRDI VGT GETZ..araç 16km'deydi??Normalde nedir ne değildir bu durum?

bende 307 ve 407 aldıgımda araçlar ortalama 11 km deydi,, bunun nedeni bayinin aracı size teslim etmeden önce test sürüşüne çıkıp aracın tümünü kontrol etmesi..
  • Dizayn iç mekan kalitesi olarak 307 tabi ki daha iyidir,Ama totalde Corolla ağır basar kriterlere göre,Benim için dizayn herşeyden önemli olduğu için Pejo daha bi manyıklı bana göre,Hayırlı olsun,bu aralar çok gidiyor d4d ler
  • malzeme kalitesi olarak 307 tabiyki cok daha iyi corolladan ama sorun cikardiktan sonra ben bidaa binmem o ata derisi güzel olsada

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

yok artik pejoda atsa yani
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Pejodan inince iç tasarımı filan dış tasaımı çok kötü gelmiştir bence , attan inip eşeğe binmek gibi

Hayırlı olsun bu arada

O Corollayla karşılaştırırsan at tabii...

Sorunlu araç olması ayrı şey, sorunlu bir at

Ama konfor iç tasarım filan bin basar ... İç mekanı filan süper arabanın tek şeyi sorunlu

• ben yarisi aldiğimda 8km deydi.. sanirim tira binerken inerken showroom etrafi falan derken deniyorlar biraz....
    quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

aracın hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız kullan....

Ayrıca...bende 1500km ye kadar 7.0 - 8.0 arası dolaştım ve çok şaşırdım fakat daha sonra 1100'den sonra uzun yola çıktım araçla izmitten ayvalık'a....ilk olarak orda yol bilgisayarında 4.9'u gördüm ve sevindim...yol boyunca 4.9-5.0 gidp geldi...ve 140-150 gittim bazı yerlerde....

şu anda şehir içi 6.0 - 6.5....şehir dışı ise 5.0 fln....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.