Şimdi Ara

Toyota Corolla Lastik secimi.. Yardim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
26.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki DuraGrip - HydraGrip farkını bilen var mıdır?
  • kilometre performansı,konfor(sessiz surus) icin duragrip
    ıslak ve kuru yolda kısa mesafede durma,yuksek hıza direnc icin ise hydragrip'in ozellikleri on planda..
     Toyota Corolla Lastik secimi.. Yardim

.

pirelli p2000,michelin energy ve goodyear hydragrip kullandım..pirelli2000'in iyi olmadıgını düşünüyorum,michelin energy kısa sürede yıprandı(malum Türkiye'de yollar yol değil)bir sonraki secimim yine hydragrip olacak ya da goodyear ın baska bir lastiği

Lastik seçiminde ucuz diye ne idüğü belirsiz lastik almayalım arkadaşlar,100-200 ytl sizin ve sevdiklerinizin hayatına mal olabilir..
    çünkü 1 tonun üzerindeki arabanızın yerle teması şu şekilde gördüğünüz kadardır..secim sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 28 Ocak 2008; 20:20:55 >

• BEN 96 MODEL xeİ kullanıyorum,
    yaklaşık 6 ay önce Bridgestone Turanza (model nosunu unuttum) modeli lastik aldım, genel kullanım standartık sakin oluşundan dolayı, sessizlik olarak iyi olan bir model olarak bunu secmiştim. Şu ana kadar gayet memnunum. Bundan önce Michelin kullanıyordum, ilk başlarda iyi yani 10000km kadar gayet iyi.. fakat sonra malum yol şartlarından dolayı yanakları çok cabuk yumuşayan bir lastik.. Kanaatimce Türkiye yolları icin dogru bir secim diil idi. Bridgestonun bahsettigim modelinde ise belirgin bir sessizleşme ve tokluk hissi yaşadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.