Şimdi Ara

Toyota corolla'yı tavsiye eder misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O motor ancak B segment bir aracı kaldırır. Corolla için gerçekten yetersiz.
  • 1.33 deyince aklima su konu geliyor hep

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-auris-1-33-motor-ve-bursa-akkoyunlu-bayi-rezaleti--79262014-5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOSTUM sana 1.33 den degil ama 1.6 2013 yeni kasa E160 dan bahsedebilirim (corolla) , araba öncelikle agır 1250 kg civarı boş agırlıgı var 1-2 kişi için yeterince atik (kalkış hariç)

4 5 kişi olunca dik rampada üzebiliyor (deviri yüksek tutmak şart)atmosferik...

sagından solundan plastik aksamlarından sesler gelir yada gelecektir.

yakıt şehir içi 8 lt nin aşşagısına inmez

ani frende düşük hızdayken bile abs devrededir

geniş ve rahattır..

ancak yola çıktıgınızda gözünür bu araba bozulurmu acaba dedirttirmiyor yürür aksam kaliteli

lpg uyumlu

az cok piyasada bol olan bir araç

onun dışında

sana octavia da önerebilirim corollada üzmez em azından devirli kullanınca üzmüyor bizi 4 yıldır..
  • Arac çekmez diyenlere cok takılmayın ama bastan durumu bilin, 1.6 dizel forddan 1.2 benzinli corsaya gectim. Motor kucuk, tork dusuk vs. baslarda cok agir geldi ancak alistim kisa surede. Isiklarda onde firlamak, yokus cikarken hizlanmak, seri bicimde sollamak bu aractan beklenemez. Araci bildikten sonra, aracin gucunun üstünde beklentiye girmedikten sonra her arac gidiyor. 6 ileri vites olduğundan biraz sık vites değişimi ister bir de.

Su an babamin araci son kasa corolla kullaniyorum, ic hacim, rahatlik vs. guzel arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1.6 Manuel için bir süre kullandım. Ondaki yokuş performansı düşüklüğü üzerine gördükten sonra 1.33 ü hayal bile edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.