Şimdi Ara

Toyota'dan güneş panelli minik elektrikli araç: FT-Me (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bilmiyorum da ben de 1000km menzil istiyorum mesela. 5 dakikada da şarj olsun. piller özel bir maddeden olsun çevreye zararı olmasın, fiyatı da çok uygun oldu mu peynir ekmek gibi gider valla. bunu akıl edecek kimse nasıl olmadı, hayret :)

Hayal satıyorsun dostum :) bu işin içinde olan, projelendirme ve maliyet analizlerini yapan insanlarla konuşursan yazdıklarının neden yapılamayacağını, popüler global tabirle neden "feasible" olmadığını anlatırlar.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Ben gönlümden geçeni söyledim olur yada olmaz .. koca koca lüks SUV lar satmaya çalışıcaklarına bu tip araçlar üstünde çalışsalar daha verimli olur ..

İşde döner dolaşır hayatta olacağına gelir her zaman..

Koca koca devasal suvlar yapmakla bu işin çözümü olmaz gün gelir herkes bunu elbet bir gün anlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Minicik araçta 200-300 kilometre menzili sağlayacak aküyü nasıl sığdıracaksın. İleride belki...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • make up kullanıcısına yanıt

Hyundai inster diye mini a segmenti aracı var 300km menzili var Renault 5 var Fiat panda var bunlar ufak a segmenti b segmenti araçlar ortalamaları 300-350km arası .. Çin'de micro elektrikli modeller var Avrupa pazarına satılmayan 200-250km menzilleri var ..

Zor bir şey değil gerekirse çift katman pilleri üst üste koyarlar yapanlar var .. byd bir modelinde yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 17 Mart 2025; 12:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.