Şimdi Ara

Toyota fiyatları 3000 ytl düşürmüş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bullitt efsane kasaya laf atma en azından 1.6 lar içinde honda hariç efsane kasayı geçebilen araç varmı yada sen hiç efsane kasa kullandınmı ki boş kasa diyorsun.
  • efsane kasa ne tam olarak? fotoğraf falan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: comanderr

bullitt efsane kasaya laf atma en azından 1.6 lar içinde honda hariç efsane kasayı geçebilen araç varmı yada sen hiç efsane kasa kullandınmı ki boş kasa diyorsun.

boşver bullitt'i o daha arabasının ne olduğunu söylemekten çekiniyor. salla onu. o hep aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: phaon

efsane kasa ne tam olarak? fotoğraf falan varmı

http://forum.donanimhaber.com/m_14865417/tm.htm

burda bol bol var
  • KAMPANYA AGIRLIKLI OLARAK AURİSLERDE VAR! COROLLADA İSE CLASS VE COMFORT SEGMENTİNDE MEVCUT!
  • galiba auris tutmadı.

ama corollalarda gıdım indirim yok.

quote:

Orjinalden alıntı: canner07

KAMPANYA AGIRLIKLI OLARAK AURİSLERDE VAR! COROLLADA İSE CLASS VE COMFORT SEGMENTİNDE MEVCUT!
  • auris'in yerine yeni model geliyor olabilir mi? sadece tahmin
  • bence gelmez! toyotasa umarım 2000-2002 yıllarında yaptığı radikal değişikliği şu anki araçlarında yapmaz!
  • yunus balığı kardeşim,

ben aurisimi 35600'e aldım.
    *kaskosu
    *krom kapı kolları
    *kapı eşik koruyucuları
    *tavan spoileri
    *bagaj kromajı
    *paçalıkları
    dahil olmak üzere.

bu saydıklarımı kampanyalı auris'in yeni fiyatına ekleyerek tekrar hesap yapmanı rica ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

gherme kardeşim işte anlayabildinmi toyotanın 2. elinin prim yapamaması ! aracına 3000 ytl fazladan verdin belkide ! geçen hafta benle aşık yarıştıyordun ama perşembenin gelişi çarşambadan belli olur toyota tutturabildiğine yüksek fiyatla sattı baktı satamıyo fiyat kırdı kanımca !!
  • cevabını verdim ben kardeşim,
    desteğin için teşekkürler ;)
    ben aracımı üç beş pahalıya da almış olsam kazasız belasız kullanmaktan başka bişey istemem zaten..

sende milletin yarasına tuz basma!

Dahada düşürecekler kanımca ! araçları satamayınca fiyatı düşürdüler! Yüksek fiyattan araç alanlar bu haberi okuyunca şok olacaklardır ! Toyota önce fiyatı düşürür baktı satamadı makyaj yapar yine olmadı kasayı değiştirir ! şu ana kadar toyota alan arkadaşların araçları 3000 ytl deger kaybetti!
    Dahada düşürecekler kanımca ! araçları satamayınca fiyatı düşürdüler! Yüksek fiyattan araç alanlar bu haberi okuyunca şok olacaklardır kanımca! Toyota önce fiyatı düşürür baktı satamadı makyaj yapar yine olmadı kasayı değiştirir kanımca! Kanımca çok mu doğru söylüyorum acaba?

• Hayır yanılıyorsunuz...
    Bu iskontolar sadece Toyoto'ya has bişe değil. Malum 3 hafta sonra Ağustos ayı geliyor ve 2008 MODEL olacak yeni araçlar, ve stoklardaki araçları eritmek için doğal olarak 2007 model araçlara iskonto yapılacak ki, insanlar 2008 modeli beklemeden de fiyat avantajı nedeniyle 2007 model araçları alsınlar.
    ki bu 3000 YTL. iskonto biraz stok fazlası olan Auris'ler için geçerlidir arkadaşlar, örneğin Corolla Dizel yine eski fiyatı ile satılmakta...
    Bence önceden araç alan arkadaşlarım hiç de kazıklanmadılar (bağışlayın bu kelime için :))
    Onlar önceden aldılar, bu mutluğu erkenden yaşıyorlar....

Hayır arkadaşım yanılıyorsun. Ağustos ayında yine eski fiyatlardan satılacak Toyota marka araçlar.
    Size küçük bir bilgi vereyim, binek pazarda Toyota Türkiye 2.sidir.
    Dünya pazarında da 2006 yılında Dünya 1.sidir, ki 79 yıllık GM'yi ilk tahtından eden markadır...

ne tuzu arkadaşım toyotasa yaraya çamaşır suyu döküyor! düşünebiliyomusun dün 40000 ytl eden aracın buğün 37000 ytl! millet parayı sokaktan bulmuyor! şu ana kadar yeni nesil corolla ve auris alanlara büyük kelek attı toyotasa! tabii yersen !!!!

Dahada düşürecekler kanımca ! araçları satamayınca fiyatı düşürdüler! Yüksek fiyattan araç alanlar bu haberi okuyunca şok olacaklardır ! Toyota önce fiyatı düşürür baktı satamadı makyaj yapar yine olmadı kasayı değiştirir ! şu ana kadar toyota alan arkadaşların araçları 3000 ytl deger kaybetti!
    Dahada düşürecekler kanımca ! araçları satamayınca fiyatı düşürdüler! Yüksek fiyattan araç alanlar bu haberi okuyunca şok olacaklardır kanımca! Toyota önce fiyatı düşürür baktı satamadı makyaj yapar yine olmadı kasayı değiştirir kanımca! Kanımca çok mu doğru söylüyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 7 Temmuz 2007; 21:37:42 >

• kampanya stoklarla sınırlı yani bu sırf 2007 leri eritmek amaçlı yapılmış bir indirim. Ağustosta 2008 modeller çıkacak. Kampanyayı kaldırıp eski fiyattan satıyoruz diyecekler. Corollada talep fazla olduğu için indirim 1000YTL de kalmış. O da 1-2 model için sadece.
    Auris düşünen varsa kaçırmasın rengine bile bakmadan kapsın bence. Corollada da olsaydı 2500YTL indirim tam süper olacakmış.
  • Aksine Auris yeterince tutan bir model, ki sadece 2,5 aylık bir kasa...
    Corolla HB zaten iyi satıyordu, onun yeni adı ve yeni yüzü AURIS oldu. Bu modelinde satışları gayet iyi gidiyor....

quote:

auris'in yerine yeni model geliyor olabilir mi? sadece tahmin
  • HEMŞERİM TOYOTA ya bravo general motor u kürsüden indirmiş helal olsun <<HERZAMAN TOYOTA>>
  • Toyota nın 2. eli pirim yapmıyor diyen arkadaşıma ve Efsane kasaya boş kasa diyen arkadaşıma saygılar sunuyorum...Her ikisinede bir test veriyorum kendiniz yapın. Bir adet satılık 98 Corolla GLİ bulun ama macerası olmayacak, degişeni, vurugu olmayacak...Ne istiyorlar ? Bir sorun....Bulamazsınız çünkü temiz GLİ satan yok...Kimse satmıyor. Satan varsa tek tük 15- 16 fiyat çekiyor...9 yıllık araba....Bunun açıklaması nedir sizce ?....Bu sevgi, bu ilgi nedendir ?....Yazın okuyalım....Ufkumuz açılsın...Yorumlar her zaman farklı olur. Testin cevabını yazın....Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murattanhu

Aksine Auris yeterince tutan bir model, ki sadece 2,5 aylık bir kasa...
    Corolla HB zaten iyi satıyordu, onun yeni adı ve yeni yüzü AURIS oldu. Bu modelinde satışları gayet iyi gidiyor....

quote:

auris'in yerine yeni model geliyor olabilir mi? sadece tahmin

Uzun zamandır Türkiye'de olmadığımdan Türkiye'de ne kadar tutulduğunu bilmiyorum, ama Avrupa'da kendi gözlemim olarak çok tutulduğunu söyleyemiycem. Koskoca Avrupa yollarında sadece bir tane siyah bir versiyonunu gördüm, ki çıkmadan önce Fransa'dan Almanya'ya kadar bütün Bilboard'lar kiralanmış reklamı yapılıyordu.
    Siz sanırım Toyota ile yakından ilgilisiniz, belki Auris'in Türkiye'deki şimdiye kadar satış rakamlarıyla ilgili bize bilgi verirsiniz?

• murattanhu doğru söylemiş ben bugün fiat,peugeot ve opeli gezdim hatrı sayılır indirim olnlarda da var. 3 hafta sonra alınacak arabaların ruhsatlarında 2008 model yazacak . Bu indirimler normaldir. Arabanın satması veye satmamasından değildir. Geçen ay teşvik primi ve kasko hediye adı altında Toyota zaten 2500YTL indirim yaptı. İndirim miktarı Auris modelinde az daha artmış Corolla ve Yaris modellerinde ise değişmemiş. Benim şahsi düşüncem Auris veya Corolla almayı düşünen arkadaşların 2007 aralık ayını beklemesi daha avantajlı olacaktır.
  • ghermeciğim hadi sen şanslısın aldığın araçta extraların mevcut peki bu extraları alamayan ve liste fiyatından araç satın alan arkadaşların ne günahı var ? 6 temmuzda 40000 ytl olan araç 7 temmuzda 37000 ytl ? bence bu işte gariplik mevcut !
    Orjinalden alıntı: qherme

cevabını verdim ben kardeşim,
    desteğin için teşekkürler ;)
    ben aracımı üç beş pahalıya da almış olsam kazasız belasız kullanmaktan başka bişey istemem zaten..

• aracı inceleme listeme alıyorum, baktıkça gözüme güzel görünmeye başladı...
    Düşünen arkadaşlara Tampon Köşe Koruyucu, TTE Arka Tampon Spoyleri, TTE Ön Tampon Spoyleri, TTE Yan Marşpiyel Spoyleri ve Yan Kapı Kuşakları ile incelemelerini tavsiye ederim. Arkayı çok kurtaramasa da, aracın görüntüsünü genel itibari ile kurtarıyor ve daha sportif hava veriyor. Ayrıca benim için önemli bir aksesuar olan ön koltuk arkası kafalığa oturan ceket askısı aksesuarlar arasında mevcut. Ceketinizin buruşmadan seyahat edebilmeniz için çok kullanışlı, kullanmadığınız zamanlarda da araca güzel bir hava katıyor.
    Üstünkörü yaptığım ilk incelemeden izlenimlerim bunlar... Belirttiğim aksesuarlar görüntüyü bu fiyata kurtarıyor...

Düzenleme: beyazını çok sevdim bu arada, beyaz araç almayı düşündüğüm için isabet oldu. Bu arada aracın tavan bisiklet taşıyıcısının fiyatı 200 YTL ve çok uygun geldi bana. baktıkça gözüme güzel görünmeye başladı altın çocuk

Düzenleme 2: Fotoğrafını da koyuyorum tam olsun
     Toyota fiyatları 3000 ytl düşürmüş

https://store.donanimhaber.com/e5/51/0c/e5510c4f57cca1803802b05ddf87c6ca.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaon -- 8 Temmuz 2007; 1:51:15 >

• bi de deri koltuk ve koltuk ısıtma olsa tadından yenmezdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.