Şimdi Ara

Toyota fiyatları 3000 ytl düşürmüş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koymasın beş milyar fark isteyecek...Parası olana bir şey degil ama bakıp bakıp yutkunmak kötü....
  • Auris'in Class ve Comfort donanimlarini karsilastirmak icin Exel dosyasina aktardim. Sitesinde bu karsilastirma kolay yapilamiyor. Yazdiklari ozellikleri karsisina "tik" atmak icin yazmislar gibi geldi, comfort modelinde olan ve class modelinde olmayan ozellikleri class'ta yazmamislar cunku. buyrun;

http://rapidshare.com/files/41688923/AurisDonanim.xls.html

(Bu da bilmeyenler icin rapidshare'den dosya indirmek
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=rapidshare%27den+dosya+indirmek&btnG=Ara&meta=
    )

Düzenleme : *** çıkan yerleri r a p i d s h a r e ile değiştirin.

Düzenleme 2 : Elegant versiyonunun comfort versiyonundan farkları da aşağıdakiler;

Otomatik klima, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, otomatik yanan farlar, Cruise Control, akıllı giriş çalıştırma, arka kol dayama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaon -- 8 Temmuz 2007; 14:07:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: phaon

bi de deri koltuk ve koltuk ısıtma olsa tadından yenmezdi

Deri koltuklu arabada ısıtmadan çok soğutma varmı ona bakın bu sıcaklarda ve Küresel ısınma sürüp giderken :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunco34 -- 8 Temmuz 2007; 19:30:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunco34

quote:

Deri koltuklu arabada ısıtmadan çok soğutma varmı ona bakın bu sıcaklarda ve Küresel ısınma sürüp giderken :(

ben yine de kışların o kadar beklenildiği gibi sıcak olacağını sanmıyorum

ben kendim için yaptığım incelemeyi burada paylaştım, kendi internet sitesinden karşılaştırma yapılamıyor... ben kendi yaptığım internet sitelerine o kadar özenip o kadar açık noktalarını arıyorum ki, böyle büyük firmaların yaptıkları afedersiniz os..ruktan siteler çok garibime gidiyor...

toyota için konuşmuyorum, bir benzeri de opel, honda ve ford sitesi... benim boş zamanlarımı harcıyarak yaptığım siteler bunlardan çok daha detaylı... güzel diyebileceğim tek siteyi peugeot yapmış. onda da bin türlü eksik görüyorum...

yani şu araç sitelerinin eksiklerini bulmak bile başlıbaşına bir business olabilir..

neyse konuyu dağıttım zaten yeterince, incelemenin umarım başka birilerine de faydası olur/olmuştur, vs....

• quote:

Orjinalden alıntı: tunco34

quote:

çok güzel ya....

• 3000 ytl gibi bi düşü yokki sadece 4 temmuzda biten bi kampanya vardı oda 1000ytl takas desteği ve kaskoydu yaklaşık 2000 ytl civarında bi indirimdi.Şimdi ise yeni çıkan bi indirim başlattı oda aurislerde düz viteslerde 2000 ytl indirim corllalarda da 1000 ytl indirim başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyotaergul

3000 ytl gibi bi düşü yokki sadece 4 temmuzda biten bi kampanya vardı oda 1000ytl takas desteği ve kaskoydu yaklaşık 2000 ytl civarında bi indirimdi.Şimdi ise yeni çıkan bi indirim başlattı oda aurislerde düz viteslerde 2000 ytl indirim corllalarda da 1000 ytl indirim başladı.

toyota web sitesinde auris'in alt modellerinde 3000 Ytl, bazı modellerinde de 2500 ytl indirim + hediye olarak jant olduğu yazıyor. corollada indirim birkaç modelde 1000 ytl. yukardaki mesajlarda linki var bakabilirsiniz.
  • adamlar ellerindekileri bitirmek için uğraşıyor geçen gittiğim toyota bayiinde 30 dakikada 2 auris sattılar böyle giderse her yer auris olcak
  • toyota patır patır çalışan alıyo işe biliyorum var bildikleri arkadaş <<her zaman yoyota>>
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.