bu araca bu para verirsem eğer bir gün beni çekip vurun. golf R dururken bu salak spor arabaya para vereceğim öyle mi? spor araba dediğin bastın mı gidicek arkadaş. gitmiyorsa yerim öyle spor arabayı.
artısı ne anlamadım. sadece görüntü var.
beygir 200 hp (?) tork 205 nm (?) max hız 226 km/s (?)
ve 52.900 euro...
(ne uğraştım mesaja )
quote:
Orijinalden alıntı: Crawlin'
artısı ne anlamadım. sadece görüntü var.
beygir 200 hp (?) tork 205 nm (?) max hız 226 km/s (?)
ve 52.900 euro...
(ne uğraştım mesaja )
Şöyle bir görüntü yapıp arkadan itiş yapıyorsun bari bir de turbo koy şu arabayı 300hp civarına çek. 0-100 ünüde 6 nın altına düşür ondan sonra babalar gibi sat. Illa alan yaptırıcak turboyu falan filan.
Aracı İstanbul park ta test ettim kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Araç hafif olmasına rağmen yeterli ivmelenmeyi gösteremiyor ( Turbo olmalıydı ) Viraja sert girildiğinde kafadan kayma yapıyor Fiyatı yüksek buldum bunda son gelen ötv zammınında etkisi var, he alıcı bulurmu evet gedizler plazada temmuz ayında 1 tane satılmış ( kırmızı )
Olumlu düşüncelerim
Aracın direksiyonuna geçtiğinizde spor bir araçta olduğunuzu hissettiriyor. Arkadan itişli olması güzel bir ayrıcalık her türlü maceraya varım diyor, hafif viraja girildiğinde arka tarafın kendini bırakması fakat birazın üstünde zorlamanızda hemen devreye giren vsc sizi oldukça güvende hissettiriyor. Direksiyon tepkileri olması gerektiği ve hisli çok beğendim. Boxer motor ben burdayım diyor. Araca oturduğunuzda ön camdan verdiği görüş alanı gayet başarılı ( Kısıtlama vs yok ). Yere oldukça yakın ve alçakta oturuyorsunuz buda size extra güven veriyor ama bizim yollarımızda nasıl olur neler olur bilemem. Klimasıda çok başarılı
Ben bu araca bu parayı vermem...
Çok hoş ya. Bigün spor araba almak istersem ve bentley ferrari bugatti falan alacak param olmazsa ki muhtemelen olmayacak düşünebileceğim iki arabadan biri diğeri de rx-8
Arabayi deneme firsatim oldu bi 3.30 degil max edicegi parada 30-35 euro ama satisi 52 - 55 euro arasi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme