< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Mart 2025; 12:58:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Toyota GT86 fazla dayanamadı (11. sayfa)

-
-
Bu başlıkla daha dün karsilastim çünkü hocam :D
12 sene önce görsem o zaman yazardım. Araca katalitik ararken denk geldim bu başlığa ve benim aracım olduğunu fark edince cevap vermek için üye oldum. Aracın motorunun resimlerini atan konuyu acan ve bilip bilmeden yorumlar yapan arkadaş servis elemanı.
Adı da Burakcan Köse. Yazdıklarını okuyabilirsin benim ve aracım hakkında. Başlığı anonim yapmış ama nafile. Özel mesajlara da cevap verecek taştaşa sahip değil. Otomatik araç olduğunu bile anlayamamış şanzımandan, 5 ten 2 ye atmış vitesi yazmış, kendine usta diyor bir de.
Yazılanları okuyunca bu arkadaşların havasını söndürmek boynumun borcu oldu. Bir de yalancı damgası vurmuş servis elemanı arkadaş, düz yolda giderken oldu biz de yedik falan yazmış ama sonunda ne olduğunu o da gördü.
Araçta hiç bir sikinti yok şu an anda. 150.000km oldu devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 sene sonra da olsa konuya denk gelmenize bir mühendis olarak çok sevindim. Zorlamayla araba kıranı gördüm (1.5 dci clio) ama spor bir araba zorlama ile asla kırılmamalı zaten. Kırılıyorsa fabrikasyon hata vardır. İşin daha komik tarafı normal seyir halinde bu hale gelmesi. Bu işte bir terslik olduğunu anlamak için mühendis olmaya gerek yok.
Üşenmeden üye olup konuyu eksiksiz ve tüm detaylarıyla yazdığınız için çok teşekkür ederim. Aracınız sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde binmeye devam etmeniz dileği ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
Geç oldu ama iyi oldu, arkadaş cevabini aldı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi konuya bak… cevaplara bak… tam komedi ya..
Herkes mühendis, herkes ustaymış haberimiz yok.
5ten 2ye çekmiş vs vs vs…. Bir sürü deli saçması.
Neymiş devir çevirmiş 🤦🏻♂️ GT86 alıp ne yapsaydı 50’yle kordonda mı gezseydi…
Bariz çok bariz üretim hatası işte… otomotivin “o”sundan anlamayan herkes yorum yapmış. Açın bakın bakalım o üretimler nasıl yapılıyor. Nelerle uğraşıyoruz. Mikronluk hesaplar….
Neyse ne ya..
Gerçek gün yüzüne çıkmış o kadar sevindim ki. Geçmiş olsun hocam. Keyifli sürüşler bol gazlamalar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X