Şimdi Ara

toyota hilux (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maktastur ama bu 3.0 lar hakkaten çok güzel yaa yani görünüş olarak filan navaradan daha çekici ayrıca navara yerine de l200 alırım bu sınıftaki favorimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunco34

quote:

Orjinalden alıntı: maktastur

quote:

Orjinalden alıntı: tunco34

Hilux ün vergisi NAVARA ile AYNİ.....

Mator hacmi büyük olmasına rağmen KASKO DEĞERİNDEN DOLAYI Bir Alt Basamaktan VERGİ ÖDENEBİLİYOR....

Ben bunu çok araştıdım ne yazıkki çoğu TOYOTA BAYİ YANLIŞ BİLGİ VERİYOR HATTA TOYOTA BİLE YANLIŞ HESAPLIYOR...

2,5 litre olanlar aynı sadece 4*4 4*2 farklılıklar var kendi gruplarında ama hiluxun 4*4 3,0 litre olanıda var onun vergisi navaradan yüksek

Kesinlikle HİLUX 3,0 Litrenin vergisi NAVARA 2,5 ile AYNİ...

Navara 2,5 litre Vergisi = 2605 TL YILLIK

Hilux 3,0 litre Vegisi = 3631 TL YILLIK ..........AMA TAŞIT KASKO BEDELİNİN % 5 İNDEN YÜKSEK OLURSA BU RAKAM BİR ALT BASAMAKTAN Vergilendiriliyor ... 3,0 litre kasko bedeli = 63000 tl % 5 i = 3150 tl olduğundan ve bu rakam 3631 tl den DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN Bir alt basamaktan vergi ödenyor yani... NAVARA İLE AYNİ... Navara Kasko bedeli 72.000 tl olduğu için onda ayni UYGULAMAYI YAPIP BİR ALT SINIFTAN ÖDEME YAPAMAZSINIZ....

Lütfen Forumlara KESİN EMİN OLUP ARAŞTIRDIĞINIZ ŞEYLERİ YAZIN...İnsanlar buralardan okuyup DOĞRU ZANNEDİYORLAR...

verdiğin bilgiler doğrudur teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: B.A.L

maktastur ama bu 3.0 lar hakkaten çok güzel yaa yani görünüş olarak filan navaradan daha çekici ayrıca navara yerine de l200 alırım bu sınıftaki favorimdir

ben isuzu tercih ederim l200 kasa tipi biraz fazla uçuk benim tarzım değil ama 3,0 lt hiluxta güzel gende tercihim navara olurdu sanırım tabiiki bütçenin el verdiği kadar
  • arkadaşlar o geyik testini yapanlar taraflı yapmışlar hilüx tritondan 5 sn ye daha hızlı varıyor dubalara buda demek oluyorki hilüx 20-30 km arası daha süratli yaklaşıyor buda geyik testinde çok büyük fark atar ben ben 1992 den bu yana bu araçları kullanıyorum toyota nın üstüne tanımam peşine mitsu gelir gerisi boş
  • Arkadaşlar babam 2005 4x2 hilüx almış ve yaklaşık 15 gün sonra Giresundan Ankaraya yaklaşık 615km yol gelmeyi düşünüyoruz acaba uzun yolda bu mesafede standart kullanımda ne yakar bilgi verebilr misiniz????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hturan28 -- 14 Mayıs 2012; 17:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hturan28

Arkadaşlar babam 2005 4x2 hilüx almış ve yaklaşık 15 gün sonra Giresundan Ankaraya yaklaşık 615km yol gelmeyi düşünüyoruz acaba uzun yolda bu mesafede standart kullanımda ne yakar bilgi verebilr misiniz????

615 km yol yapacak ise en az
    615*30krş=185 tl yakar sadece gidiş nominal kullanımda sabit 80 km ile giderse basarsa 2 katını yakar :d
    bendede 2005 model var şu ana dek 100km de sadece 6,4 litreye kadar düşürebildim ama şu an bu mümkün değil artık arabada eskiyor senin baban en az 615*275=170 tl yakar sadece gidiş
  • 2009 model 4*2 hilux için cam sileceğini nerden temin edebiliriz bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.