Şimdi Ara

toyota hilux

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili toyotaseverler ben de bir toyotaseverim ama toyotanın en çok sevdiğim modellerinden biri olan hiluxla ilgili ben bir video izledim site türkçe değildi o yüzden gerekli bilgiyi bulamadım şimdi orada hiluxla l200 karşılaştırılıyordu. geyik testinde hilux takla atmaktan son anda kurtuluyor şimdi o hiluxta esp yok mu onu geçtik hiluxlarda esp yok mu toyotanın bu dsc si ve yeni çıkarılan 3.0 lık hilux modeli de takla atıyor mudur acaba lütfen bu konuda bana yardım edin bu olay beni hiluxtan bayağı bi soğuttu

• sanrım 4*2 olanda yok ama 4*4 olanlarda var bu arabanın takla atması için ralli yapman şartki bu tip araçlar her ne olursa olsun spor amaçla üretilmiş değildir vede normal kullanımda takla atmaz
  • abi normal kullanım diyorsunuz da bu araçlar birazda arazi aracı tamam ağır gittin mi devrilmez ama sadece bir geyik testinde devriliyorsa insan korkar bee yani ben korktum en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.A.L

abi normal kullanım diyorsunuz da bu araçlar birazda arazi aracı tamam ağır gittin mi devrilmez ama sadece bir geyik testinde devriliyorsa insan korkar bee yani ben korktum en azından

arazie deviremezsin bu aracı korkmana gerek yok geyik testinde o hızda kangoo bile devriliyor berlingolar caddyler bile o tehlikeyi yaşıyor ama arazide olsun normal yolda normal kullanımda o aracı deviremezsin
  • teşekkür ederim bi de bir şey daha merak ediyorum ben şimdi bu hilux acaba kaç cm sulardan geçiyodur ki internette sadece nissan navaranın yazıyo 45 cm diye hilux da bi 45 vardır dimi

quote:

Orjinalden alıntı: maktastur

quote:

abi normal kullanım diyorsunuz da bu araçlar birazda arazi aracı tamam ağır gittin mi devrilmez ama sadece bir geyik testinde devriliyorsa insan korkar bee yani ben korktum en azından

arazie deviremezsin bu aracı korkmana gerek yok geyik testinde o hızda kangoo bile devriliyor berlingolar caddyler bile o tehlikeyi yaşıyor ama arazide olsun normal yolda normal kullanımda o aracı deviremezsin
  • quote:

teşekkür ederim bi de bir şey daha merak ediyorum ben şimdi bu hilux acaba kaç cm sulardan geçiyodur ki internette sadece nissan navaranın yazıyo 45 cm diye hilux da bi 45 vardır dimi

quote:

quote:

21,2 cm yükseklite imiş araç sanırım 30 35 sm den rahatlıkla geçer belkide 45 cmden de geçebilir 4*4 olanları çünkü toyotasa sitesinde bilgiler yanlış normalde 4*2 4*4 den daha yakın yere bilemiyorum ama illa sudan geçmek istiyorsan araca şnorkel koydurman gerekebilir

• ufak bi soru daha şnorkel nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şnorkele gerek kalmaz bence çünkü Hilux'larda hava girişi kaputta
  •  toyota hilux

şnorkel budur ayrıca arkadaşın dediğine katılmıyorum ne olursa olsun hava girişi çamurluk içinde olsa bile motorun hava emmeye bir kaç damla su girmesi motorun arızalanamasına en azından stop etmesine neden olur derin sulara girmek istiyorsan bu şnorkelden alman gerek o zaman tavana kadar suya girebilirsin
    satılık bir tane varmış
    http://www.sahibinden.com/toyota_hilux_d4d_safari_snorkel-00WQQaXQQ4763849WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktastur -- 23 Mayıs 2009; 10:30:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rahan35

Şnorkele gerek kalmaz bence çünkü Hilux'larda hava girişi kaputta

hiluxun hava girişi kaputta değildir sağ çamurluk içindedir kaputtaki yarık interooleri soğutmak içinden başka işe yaramaz ha birde unutmadan aracı daha agresif vede sportif gösteriyor bu yarık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktastur -- 23 Mayıs 2009; 10:29:41 >
  • Doğru yaa, bir an yanlış hatırladım intercooler içindi 45cm'de su çekmez ama yine de şnorkel büyük avantaj.
  • quote:

Doğru yaa, bir an yanlış hatırladım intercooler içindi 45cm'de su çekmez ama yine de şnorkel büyük avantaj.

gerçi hep intercooler olsa ne yazar hiluxa sonuçta rakiplerinden oldukça düşük beygire sahip motoru gerçi 4*2 için bu beygir yeterli gibi görünsede nedenini anlayamadığım 4*4 lerde 120 bg vede yetersiz bu toyota neden adam akıllı full bir araç satmaz türkiyede
  • yeni 3.0 lıklar 170 küsür beygir ama verdiğin bilgiler için sağol maktastur
  • quote:

yeni 3.0 lıklar 170 küsür beygir ama verdiğin bilgiler için sağol maktastur

navara 2,5 litre vergisi düşük 171 bg hilux 3,0 litre vergisi yüksek oda 171 bg hangisi alırsın B.A.L
  • Hilux'a bakmadım ama Navara'nın çarpışma testlerinden yarım yıldız aldığını bildiğim için asla tercih etmem. Isuzu D-max ya da L200'ler de güzel aslında.
  • quote:

Hilux'a bakmadım ama Navara'nın çarpışma testlerinden yarım yıldız aldığını bildiğim için asla tercih etmem. Isuzu D-max ya da L200'ler de güzel aslında.

benim açımdan yıldız olayı pek önemli değil çünkü her ne araç olursa olsun hiç biri 64 km hızla yol almaz en azından 90 km hız ile yol alır ve bu süratte beni koruyacak araba yok tamamen allahın emirlerine bağlı ölüm kalım meselesi bir taraftanda navara yıldızı az ama çekici bir araç navara almazsam bile sıralamada isuzu gelir ki kasası çok hoş bir model hiluxun 4*2 leri malum zaten 4*4 leri yakışıklı
  • Hilux ün vergisi NAVARA ile AYNİ.....

Mator hacmi büyük olmasına rağmen KASKO DEĞERİNDEN DOLAYI Bir Alt Basamaktan VERGİ ÖDENEBİLİYOR....

Ben bunu çok araştıdım ne yazıkki çoğu TOYOTA BAYİ YANLIŞ BİLGİ VERİYOR HATTA TOYOTA BİLE YANLIŞ HESAPLIYOR...
  • quote:

teşekkür ederim bi de bir şey daha merak ediyorum ben şimdi bu hilux acaba kaç cm sulardan geçiyodur ki internette sadece nissan navaranın yazıyo 45 cm diye hilux da bi 45 vardır dimi

quote:

quote:

Hilux Sudan geçiş derinliği standartta 70 cm dir. Zaten arazi aracı dediklerinizin tümünde en az 60 cm olur. 45 cm sudan R12 ler geçiyor :)

• quote:

Orjinalden alıntı: tunco34

Hilux ün vergisi NAVARA ile AYNİ.....

Mator hacmi büyük olmasına rağmen KASKO DEĞERİNDEN DOLAYI Bir Alt Basamaktan VERGİ ÖDENEBİLİYOR....

Ben bunu çok araştıdım ne yazıkki çoğu TOYOTA BAYİ YANLIŞ BİLGİ VERİYOR HATTA TOYOTA BİLE YANLIŞ HESAPLIYOR...

2,5 litre olanlar aynı sadece 4*4 4*2 farklılıklar var kendi gruplarında ama hiluxun 4*4 3,0 litre olanıda var onun vergisi navaradan yüksek
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tunco34

Hilux ün vergisi NAVARA ile AYNİ.....

2,5 litre olanlar aynı sadece 4*4 4*2 farklılıklar var kendi gruplarında ama hiluxun 4*4 3,0 litre olanıda var onun vergisi navaradan yüksek

Kesinlikle HİLUX 3,0 Litrenin vergisi NAVARA 2,5 ile AYNİ...

Navara 2,5 litre Vergisi = 2605 TL YILLIK

Hilux 3,0 litre Vegisi = 3631 TL YILLIK ..........AMA TAŞIT KASKO BEDELİNİN % 5 İNDEN YÜKSEK OLURSA BU RAKAM BİR ALT BASAMAKTAN Vergilendiriliyor ... 3,0 litre kasko bedeli = 63000 tl % 5 i = 3150 tl olduğundan ve bu rakam 3631 tl den DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN Bir alt basamaktan vergi ödenyor yani... NAVARA İLE AYNİ... Navara Kasko bedeli 72.000 tl olduğu için onda ayni UYGULAMAYI YAPIP BİR ALT SINIFTAN ÖDEME YAPAMAZSINIZ....

Lütfen Forumlara KESİN EMİN OLUP ARAŞTIRDIĞINIZ ŞEYLERİ YAZIN...İnsanlar buralardan okuyup DOĞRU ZANNEDİYORLAR...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.