Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah arifmde almadan once bir benzin istasyonum olmasını isterim ondan sonra zaten vergisinide bir ihtimal kurtarırız
    quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

dağılın lan ben geldim ne oluyo kim beğenmiyo yaw bilmeyen ne anlar camry den

OLAY BUDUR ARKADAŞLAR MİLLETİN GÖZÜ ALIŞSIN DA SENEYE GÖRÜRÜM BEN TİPSİZ DİYENLERİ BİZİMKİLER CAMRY DEN DOLAYI ALIŞIK BİZE GAYET GÜZEL GÖRÜNÜYO

heyt şu duruşa bak koçum benim

Allah bir gün bizede camry nasip eder İnşallah

şunun tipe bak

• Beyler incelediğim kadarıyla bu araç bizi benzin istasyonlarıyla pekte samimi etmez,motor hacimlerine göre tüketimleri az.

Tabi önce alabilmek,alıncada vergilerinden yakınmamak lazım!
  • yan sanayi bende araştırıyorum ama bulamadım.

bilen var mı? 2 adet lazım

quote:

Orjinalden alıntı: tnskc

bune bee bir kapak 60 ytl
    yuh hakkaten
    çıkmalarıda pahallıymış bu arada
    yan sanayi bulamazmısın ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonerso

yan sanayi bende araştırıyorum ama bulamadım.

quote:

yuh hakkaten

aslıında Bursa'da Toyota'ya çalışan bir sürü yan sanayi var. belki buralarda bulunabilir, araştırmak lazım.
  • Bu arada geçen gün arabayla trafikte beklerken 2 arap genci (bilenler Bursa da yazın S. Arabistan ve Kuveyt nüfusunun yarısı buradadır) arabanın yanında denk geldi 2-3 dk kadar araç camry mi yoksa corolla mı diye tartıştılar(en azından ben öyle anladım) en sonunda biri bagaja gidip geldi ve sırıtarak arkadaşına corolla dedi.

• Selamlar 2006 model otomatik vites corolla m var.Ne kadar ilgisiz diyecksiniz belki ama vites topuzunda ki düğme ile vites noların yazdığı yerdeki düğmelerin ne işe yaradığını bilen var mı?
  • merhaba arkadaşlar ben henüz 1 haftalık toyotacıyım. daha önce lada ve brodway kullanmıştım. toyotanın performansı gerçekten karşılaştırılamaz bile. saygılar
  • slm arkadaşlar 2 hafta önce toyota corolla sport HB 2005 aldım.. benim sorum yol bilgisayarı doğru bilgi veriyomu
    benzin tüketimi hakkında? arabada tüp yok... teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_cambaz -- 21 Eylül 2007; 9:36:26 >
  • bende 2006 var 0.3 lt/100 km fazla gösteriyor. arabaya göre değişiklik arz edebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: c_cambaz

slm arkadaşlar 2 hafta önce toyota corolla sport HB 2005 aldım.. benim sorum yol bilgisayarı doğru bilgi veriyomu
    benzin tüketimi hakkında? arabada tüp yok... teşekürler

• adamın dediğine bakın yaa
  • malesef ama malesef youtube de bu hainliklerden pek çok var...

memlekette taşları bağlamışlar, itleri salıvermişler...

NE MUTLU TÜRK' ÜM DİYENE
  • +10000000000000000000000000
  • selam arkadaşlar benim bir yakınımda corolla varda servise gidecek km si 39200de acaba şuanda gitse olurmu.Servis ışığı filan yanıyomu tam 40binde.Dostum köyden gelecek bidaha geri gidemez sonradan servis ışığı filan yanarsa corollada.cevabınız için teşekkürler şimdiden saolun
  • 99 a nasıl 100 pahalı gelmezse 39200 e de 40000 fark etmez.bence alırlar cunku surda 800 km si kalmış.kimse gideceği yerden zaten hesaplayıp da tam 40.000 de servisde olmuyo ki alırlar bakıma
    quote:

Orjinalden alıntı: emre_berke

selam arkadaşlar benim bir yakınımda corolla varda servise gidecek km si 39200de acaba şuanda gitse olurmu.Servis ışığı filan yanıyomu tam 40binde.Dostum köyden gelecek bidaha geri gidemez sonradan servis ışığı filan yanarsa corollada.cevabınız için teşekkürler şimdiden saolun
  • servis kabul eder, netice de para kazanacak..

quote:

selam arkadaşlar benim bir yakınımda corolla varda servise gidecek km si 39200de acaba şuanda gitse olurmu.Servis ışığı filan yanıyomu tam 40binde.Dostum köyden gelecek bidaha geri gidemez sonradan servis ışığı filan yanarsa corollada.cevabınız için teşekkürler şimdiden saolun
  • servise git.. 800 km servisin etrafında turla.. 39999 olunca içeri gir.. o zaman alırlar içeri arabayı yoksa almazlar :)
    quote:

• quote:

quote:

yuh hakkaten

arabanız 2004 model toyota ise o modellerin jant kapaklarının sanayisi yok diye biliyorum, geçenlerde
    benimkilerden biri de düşmüştü "Ankaradayım bu arada" sanayide kaza yapmış arabaların falan alınıp satılıdığı, bunların parçalarının satıldığı "çıkmacı" denilen yerler var ordan buldum ostim tarafından ancak istanbul için o tip yerlerde vardır diyebilirim sadece yerini bilmiyorum bu arada bir tanesini ordan 25ytl ye almıştım orjinaldi

• ankara da olanlar bi nufus sayımı yapıyorum artık kucuk bi link veriyim siz oraya bilgilerinizi bi sallıyı verin burada cok ankara plaka araba var o nedenle koyduk bı lınk(amma konusuyom be)
    http://forum.donanimhaber.com/m_17903969/mpage_1/key_//tm.htm#17903969
  • onların bir kısmı ellerinde mal kalmayınca hırsızlardan alıp, satıyorlar.

su kapaklardan almayı dusunuyorum, sizce nasıl olur?
    [simage][/simage]

http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=CnFHOB3ai0E%3d&PRODUCTID=SNhKiznp8%2fs%3d&ref=nekadar
    çelik jant gibi görünür mü?

krom kaplamalı 4 tanesi 41 ytl.

yada servisin elinde 2.el var 2 tanesi 60 ytl.

quote:

Orjinalden alıntı: msb2005

quote:

quote:

yuh hakkaten

arabanız 2004 model toyota ise o modellerin jant kapaklarının sanayisi yok diye biliyorum, geçenlerde
    benimkilerden biri de düşmüştü "Ankaradayım bu arada" sanayide kaza yapmış arabaların falan alınıp satılıdığı, bunların parçalarının satıldığı "çıkmacı" denilen yerler var ordan buldum ostim tarafından ancak istanbul için o tip yerlerde vardır diyebilirim sadece yerini bilmiyorum bu arada bir tanesini ordan 25ytl ye almıştım orjinaldi

[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerso -- 26 Eylül 2007; 13:49:25 >

• yeni corolla ve diger arabalar 307 falan 15.000 km de bakıma giriyorlar.

bende 15000 km sandim bakimi ve 13500 de telefon acitigimda toyota servisi hemen gel dedi.km cok sorun degil dedi.
    (bir problem olusursa, servise zamaninda gelmemissin deyip isin icinden cikabilirler)
    simdi arabam 25500 km ye geldi, müsait bir zamanda servise girecegim.
    arabanın yag seviyesi super.

quote:

Orjinalden alıntı: oğuzvvti2001

servise git.. 800 km servisin etrafında turla.. 39999 olunca içeri gir.. o zaman alırlar içeri arabayı yoksa almazlar :)
    quote:

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.