Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: c_cambaz

slm arkadaşlar bende 2005 HB var yağ olarak öneriniz nedir? teşekürler kmsi 35binde....

serviste mobil koyuyorlar..
  • diğer servislerde ne yapıyolar bilmiyorum ama
    ankara Akota da yağ olarak Texaco Havoline kullanıyolar.... bu yağın bi orcinal abd malı olanı var bir de yunan yapımı var. kesinlikle çok iyi bi yağ.
    broadway e texaco koymuş ve 18.000 km gitmiştim. karter den yağı aldığımızda yağ hala kararmamıştı.
    ama yunan malı nasıldır bilmem ?

quote:

Orjinalden alıntı: c_cambaz

slm arkadaşlar bende 2005 HB var yağ olarak öneriniz nedir? teşekürler kmsi 35binde....
  • 2005-2006 COROLLA SOL......
    İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR 2005-2006 MODEL CORROLLA SOL ALMAYI PLANLIYORUM..ŞU AN 2004 FİAT MAREA EXCULUSİVE LUX PAKET ARACIM VAR SATILIK SATINCA CORROLLA SOL ALACAĞIM.....
    SOL SAHİBİ OLAN ARKADAŞLARDAN ARAÇ HAKKINDA BİLGİLER RİCA EDİYORUM...TAVSİYELERİ , YAKITI NASIL, BEN FAZLA ARACA BİNMİYORUM. LPG TAKMAK İSTERMİ..VS...VS..
    TEŞEKKÜRLER..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanlar72@mynet.com

2005-2006 COROLLA SOL......
    İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR 2005-2006 MODEL CORROLLA SOL ALMAYI PLANLIYORUM..ŞU AN 2004 FİAT MAREA EXCULUSİVE LUX PAKET ARACIM VAR SATILIK SATINCA CORROLLA SOL ALACAĞIM.....
    SOL SAHİBİ OLAN ARKADAŞLARDAN ARAÇ HAKKINDA BİLGİLER RİCA EDİYORUM...TAVSİYELERİ , YAKITI NASIL, BEN FAZLA ARACA BİNMİYORUM. LPG TAKMAK İSTERMİ..VS...VS..
    TEŞEKKÜRLER..........

bende 2004 sol otomatık var... 8 hava yastığı, ve çelik jant var.. otomatik olduğu için şehir içindeki yakıt tüketimi biraz fazla. yaz aylarında 9-10 lt yakıyor.. son 1 aydır.. 11 lt falan oldu, gerçi son zamanlarda arabada bi gariplik var onu çözemedim ama yakıt 9-10 lt/100km diyebiliriz.. şehirler arası yolda 6-7 lt arası değişiyor..

bence lpg taktırma.. işletim maliyeti düşük olsada ben tasvip etmiyotum.. lpg yerine dizel düşün daha iyi...

ayrıca otomatik araba al.. çok rahat.. biraz performans düşük çekiş iyi değil ama gerekte yok zaten çekmeyi versin.. performansı arttırmak için bi takım müdehaleler var sanırsam ama ben ihtiyaç duymuyorum...

corolla aynı sınıf bi çok arabadan daha iyi hem kullanım hem konfor olarak.. sorun yaşamazsın. iyi bir karar vermişşin.. şimdiden hayırlısı olsun.

• sevgili toyota gönüllüsü arkadaşlar geçenlerde bi sorum olmuştu ama ne yazıkki bu kadar toyotacı arkadaş içinde soruma cevap veren biri çıkmadı.sorumu yinelemem gerekirse siz toyotacılardan ricam benim için sorunsuz en ideal toyota hangisi olur ve bu toyotaların piyasada en çok tutulan modelleri hangileridir ve niçin ayrıca 1300 ve 1600 modeller var bu ikisi arasında tercih yapsaydınız hangisini tercih ederdiniz.şahsen 1993 gl düşünüyorum onun dışında 1991 gl var bu arabalar hakkında benim bi bilgim yok sadece kulaktan dolma bilgiler işte bu arabalar ve sorularım hakkında bilgisi olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.saygılar.
  • ( kulübe de yazmış oluyum )

toyota nın sitesinde hiç dikkatimi çekmeyen bi bölüm var
    galiba yeni konmuş siteye
    COROLLA nın serüvenini anlatıyo...
    çok hoş sizinle paylaşmak istedim...

http://www.toyotasa.com.tr/cars/new_cars/corolla/history/index.aspx
  • quote:

Orjinalden alıntı: harut.marut27

sevgili toyota gönüllüsü arkadaşlar geçenlerde bi sorum olmuştu ama ne yazıkki bu kadar toyotacı arkadaş içinde soruma cevap veren biri çıkmadı.sorumu yinelemem gerekirse siz toyotacılardan ricam benim için sorunsuz en ideal toyota hangisi olur ve bu toyotaların piyasada en çok tutulan modelleri hangileridir ve niçin ayrıca 1300 ve 1600 modeller var bu ikisi arasında tercih yapsaydınız hangisini tercih ederdiniz.şahsen 1993 gl düşünüyorum onun dışında 1991 gl var bu arabalar hakkında benim bi bilgim yok sadece kulaktan dolma bilgiler işte bu arabalar ve sorularım hakkında bilgisi olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.saygılar.

kesinlikle 1.6 al. gl olan karbiratörlüdür. ama iyidir. 93 bg. 130nm torka sahiptir. 93 modelden aşağısını alma

• almışken 1.6 GLİ al, karbüratörlü sorun çıkarabilir motor ömrü enjeksiyonluya göre daha kısa, bulabilirsen kesinlikle GLİ al olmadı XEİ. mutlaka enjeksiyonlu al.
  • guncellllll...
  • benide ekleyin toyota kardeşliğinee "1996 toyota corolla 1.6 xei"
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinkara

benide ekleyin toyota kardeşliğinee "1996 toyota corolla 1.6 xei"

hoşgeldin metin kardeş

forumumuzda iyi vakit gecirmeni dilerim...
  • Merhaba arkadaşlar,ben 9 yıldan beri 1990 model 1.6 XL Corolla sahibiyim.Arabamın performansından,yakıtından,sorunsuzluğundan,bagajının genişliğinden ve rahatlığından o kadar memnunum ki sadece düzenli periyodik bakımlarını yaptırarak kullanmaya devam ediyorum.Bu kadar sorunsuz bir araç elimde varken içimden bir türlü değiştirmekte gelmiyor açıkçası.Yeni alacak arkadaşlarda aracın durumu ve bakımları tam olduktan sonra gönül rahatlığıyla her modelini tercih edebilirler bence.Benim aracım AE92 denilen kasa karbüratörlü modeli.Karbüratörde hiç bir sorun çıkmıyor merak etmeyin.1995 yılından itibaren corolla modelleri yerli montaja geçti,bu modele kadar olan tüm corollalar japonyadan ithal geldi(bilgilerinize).

• yaw tüple benzin arasında çok fark ediyor performans açısından.ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.tüplü 1.6 enjeksiyon kullanan var mı?sizdede gözle görülür derecede(hatta net bir biçimde) fark var mı?
  • Topc çok cansız. Canlandıralım arkadaşlar yaw....
  • evet canlandıralım valla ben buradayım :D
  • 98-99 kasa avensis satan varmı aranızda hala arıyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 18 Aralık 2007; 10:04:26 >
  • Vallaha herkes arabasından memnun. Satanı zor bulursun. Çok iyi araştırman lazım. İnşallah istediğin arabayı bulursun...
  • vay be! başlık hiç işlemiyor arkadaşlar

kurban bayramınızı şimdiden kutlarım toyotadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 18 Aralık 2007; 20:11:04 >
  • Bende kurban bayramınızı kutlarım. Toyotamı birkaç ay önce sattım ama yenisine bakıyorum. bayramdan sonra alacağım. Yine toyota klubünde sayılırım

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

vay be! başlık hiç işlemiyor arkadaşlar

kurban bayramınızı şimdiden kutlarım toyotadaşlar

tema süper

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.