Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR ARKADASLAR.BENİ DE ÜYE OLMAK İSTİYORUM.NASIL OLACAK BİLMİYORUM AMA :)
  • daha önce 95 vectra gls 2.0 kullanıyordum. gecen gün 10.000 ytl ye 94 corolla buldum. temiz bir araba. araç lpgli klimasız ve 1.3 motor. motoru yeni yapılmış. iki parça yüzeysel boya var. değişen yok. ne dersiniz bu araç alınır mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 10milyar gayet uygun bi fiyat ama araca iyi baktır derim arkadaşım motor neden yeniden yapılmış onu anlamadım toyotanın en sağlam yeri motorudur tahminimce kaza sonucu yeniden motor yapılmış olabilir dediğim gibi baktır iyice arkadaşım
  • Bayram öncesi toyotamı sıfırladım.
    TOYOTA YARİS 1.3 SOL MMT SATEN GÜMÜŞÜ 2008 sahibiyim.

Bir masaüstü yaptım,
    Yaris kullananların hoşuna gidebilir, indirmek için resme tıklayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meridyen6 -- 24 Aralık 2007; 10:46:16 >

• benide kaydedermisiniz 99 1.6 luna corolla bej
  • Merhaba Arkadaşlar Toyota Ortaköyde çalışıyorum araç,parça alacaklar servise sokacaklar için yardımcı olabilirim.Ayrıca olabildiğince sorularınızı ve sorunlarınızı yanıtlamaya çalışırım.Kazasız belasız sürüşler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuks36

Merhaba Arkadaşlar Toyota Ortaköyde çalışıyorum araç,parça alacaklar servise sokacaklar için yardımcı olabilirim.Ayrıca olabildiğince sorularınızı ve sorunlarınızı yanıtlamaya çalışırım.Kazasız belasız sürüşler...

ooo hocam çok iyi yaaa bu konuda eksiğimiz vardı zaten ben hemen 2 soru soracağım sana kardeş
    benim alternatörden ses geliyo sanırım alternatörün bilyaları varmış değişmesi gerekiyormuş gaza bastıkça şıkır şıkır ses geliyo ama şarj etmede falan problemim yok sadece ses var bu bilyaların değişimi birde ön 2 amortisörlerde aşırı derece gıcırdama sesi var kasislerde falan gııırrrççç ediyo onunda burçları varmış değişmesi gerekiyomuş patlak değil yani bu ikisinin fiyatını soracaktım sana biliyorsun sanayiye bilende var bilmeyende en iyisi aslında yetkili servisler ama para yönünden dolayı yetkili servisede gidemiyoruzen azından sen bi ortalama fiyat çıkarabilirsen bizde ona göre ayarlayıp gidebiliriz servislere çok iyi olur valla.şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Merhaba Arkadaşlar Toyota Ortaköyde çalışıyorum araç,parça alacaklar servise sokacaklar için yardımcı olabilirim.Ayrıca olabildiğince sorularınızı ve sorunlarınızı yanıtlamaya çalışırım.Kazasız belasız sürüşler...

ooo hocam çok iyi yaaa bu konuda eksiğimiz vardı zaten ben hemen 2 soru soracağım sana kardeş
    benim alternatörden ses geliyo sanırım alternatörün bilyaları varmış değişmesi gerekiyormuş gaza bastıkça şıkır şıkır ses geliyo ama şarj etmede falan problemim yok sadece ses var bu bilyaların değişimi birde ön 2 amortisörlerde aşırı derece gıcırdama sesi var kasislerde falan gııırrrççç ediyo onunda burçları varmış değişmesi gerekiyomuş patlak değil yani bu ikisinin fiyatını soracaktım sana biliyorsun sanayiye bilende var bilmeyende en iyisi aslında yetkili servisler ama para yönünden dolayı yetkili servisede gidemiyoruzen azından sen bi ortalama fiyat çıkarabilirsen bizde ona göre ayarlayıp gidebiliriz servislere çok iyi olur valla.şimdiden teşekkürler.

Merhaba aracınızın şasi numarası varsa hemen cevap verebilirim.Dediğim gibi servis ve parça konusunda elimden geleni yapmaya çalışırım.

• 2005 corolla hb sol 1.6 alıyorum arkadaşlar, benide aranıza alırsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Merhaba aracınızın şasi numarası varsa hemen cevap verebilirim.Dediğim gibi servis ve parça konusunda elimden geleni yapmaya çalışırım.

aldığım araçla ilgili bilgi veririseniz biraz sevinirim, yakıt performans, konfor, securtiy diye bir şey var tam olarak ne olyor anlamadım, airbag iptali varmı vss... püf noktalar.

• arkadaşlar ben de toyota almayı düşünüyorum 2000 veya 2001 model olabilir. sol vvti terra... nasıl bir model tavsiye edrsiniz yakıt tüketimleri nasıl? arıza durumları falan...
  • Topic ölümü , kimsecikler bişey yazmıyor.
  • ben yazıyorum topice toyota corolla arıyorum tek-çift gözlülerden param yetişşe avensisi eski kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 24 Ocak 2008; 14:21:06 >
  • 1998 AE101 1,6 XLİ AC TOYOTA COROLLABENDE BURADAYIM SELAMLAR HERKESE!!!

Ç-A-Ğ-L-A-R---O-T-O---K-A-P-O-R-T-A---B-O-Y-A---S-E-R-V-İ-S-İ

• quote:

Orjinalden alıntı: meureate33

arkadaşlar ben de toyota almayı düşünüyorum 2000 veya 2001 model olabilir. sol vvti terra... nasıl bir model tavsiye edrsiniz yakıt tüketimleri nasıl? arıza durumları falan...

dostum 2000-2001 modellerde bakıyorsan sol special öneririm bu modellerinin en full ü budur...
    yakıtlarda 1,6 ların bu modellerde duz veya otomatiklerde kendi şanzumanlarında aynıdır.
    sorunları olarak bazı araclarda yağ eksiltme olarak bilinir.Fakat arac duzenli bakımları yapıldığı ve bakımlı olarak kullanıldıgı taktirde sorun olacağını sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unloved -- 2 Ocak 2008; 19:15:55 >
  • arkadaşlar toyota kullanıcısı olarak imzayı bir türlü ekliyemedim.Önceki sayfalardaki linkler çalışmıyor.Çalışan bir link verirseniz sevinirim.İmzasız kaldım forumda
  • buradan dosyayı indirin, açılan dosya içerisinde gerekli düzenlemeyi yapın, profilinizdeki imza bölümüne yapıştırın.
    hayırlı olsun...

http://s1.dosya.cc/imza.doc.html

quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

arkadaşlar toyota kullanıcısı olarak imzayı bir türlü ekliyemedim.Önceki sayfalardaki linkler çalışmıyor.Çalışan bir link verirseniz sevinirim.İmzasız kaldım forumda

• hayret

arabamın kornası çalışmıyor. servisde verilen fiyat: o motorun içinde öten alet + işçilik = 108 lira
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

hayret

arabamın kornası çalışmıyor. servisde verilen fiyat: o motorun içinde öten alet + işçilik = 108 lira

bence git aksesuarcılardan falan bak al bitane korna ön panjurun orda bizim kornalar cıkar tak yenisini gerek yok işçiliğe falan para vermeye

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

buradan dosyayı indirin, açılan dosya içerisinde gerekli düzenlemeyi yapın, profilinizdeki imza bölümüne yapıştırın.
    hayırlı olsun...

http://s1.dosya.cc/imza.doc.html

quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

arkadaşlar toyota kullanıcısı olarak imzayı bir türlü ekliyemedim.Önceki sayfalardaki linkler çalışmıyor.Çalışan bir link verirseniz sevinirim.İmzasız kaldım forumda

Çok sağol dondurmacı kardeş sizin sayenizde benimde bir imzam oldu artık.Çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.