Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rica ederim.

kulübümüze hoşgeldiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

@Diveman

rica ederim.

kulübümüze hoşgeldiniz.

Eyvallah sağol
  • arabanın antifriz i eksilmiş,
    yalnız birşey dikkatimi çekti, antifriz kutusu ( radyatör pervanesinin yanındaki ) içindeki sıvı pembe renkte. hiç pembe renkli antifriz görmemiştim. yanlış yere koymayayım antifrizi ?
    bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 6 Ocak 2008; 11:25:52 >
  • quote:

arabanın antifriz i eksilmiş,
    yalnız birşey dikkatimi çekti, antifriz kutusu ( radyatör pervanesinin yanındaki ) içindeki sıvı pembe renkte. hiç pembe renkli antifriz görmemiştim. yanlış yere koymayayım antifrizi ?
    bilgisi olan ?

hehe sanırım daha kaliteli olan antifirz bu.. bende sanayiye gittiğimde ölçtürdüm kırmızı renk çıktı ve -40 derece çıktı hıııı kırmızıymış bu güzel dedi usta
  • benim araçtada fabrika çıkışı gelen suda pembe renkte.Sanırım servistede aynı sudan koyuyorlar.Galiba toyotaya özgü bir şey
  • bu antifrizi eklemem gerek, çünkü lov seviyesinin biraz üstünde

servise iki gün önce korna değiştirmek zorunda kaldım, çünkü sanayiye gidecek zamanım yoktu ve kaç gündür araba da korna yoktu. bi korna değiştirmeye 108 lira bayıldım

1 lt antifiriz için 15 lira işçilik 10 lira da antifriz bedeli toplamda 25 lira alırlar

1- bu antifrizin illa pembe mi olması gerekli ? diğer bildiğimiz antifrizlerden üstüne koysak bişey olur mu?
    shell de bu pembe olan dan bulunurmuş, bi bakacaz artık...
    2- antifriz motor soğukken mi konur ?

bilgisi olanlara arz olunur.

• Soguk sıcak fark etmez. hangi ildesin dondurmacı?
  • ankara dayım
  • quote:

ankara dayım

hmm -40 lık normalde anti freeze ye gerek yok ama yolda giderken hızdan dolayı bence gerekir.ne olur ne olmaz yani bence kaliteli eksisi yuksek anti friz kullanın
  • teşekkürler
  • quote:

ankara dayım

ankaranın neresindesin bende ankaradayım
  • ev elmadağ da , iş yerim yenimahalle

ya siz?

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

ankara dayım

ankaranın neresindesin bende ankaradayım
  • benim ev k.ören tepebaşı iş yeri beysukent hacettepe
  • Merhaba ben de toyota aldım. Gerçi 2 ay kadar önce sattığım ve tam 6 sene kullandığım arabamda 95 toyota corolla 1,6 xei idi. Şimdi imzamdaki aracı aldım. Tekrar kulüpteyim.
  • hayırlı olsun. Allah kazadan saklasın.

quote:

Orjinalden alıntı: dtiryaki

Merhaba ben de toyota aldım. Gerçi 2 ay kadar önce sattığım ve tam 6 sene kullandığım arabamda 95 toyota corolla 1,6 xei idi. Şimdi imzamdaki aracı aldım. Tekrar kulüpteyim.
  • Bende ANKARA"lıyım dostlar..
    Cebeci de oturuyorum..İmzamdaki aracımı 6 ay önce Toyan dan aldım..10.000 Bakımına götürücem bugünlerde :=)ne çabuk alıştık geçti zaman değilmi ben tek çocuğum ama bir kardeşim oldu 6 aylık :=)
  • benide ekleyin toyota kardeşliğine 2005 corola sol sedan var bizdede herkese saygılar...
  • toyotacılar nerdesiniz yahu şenledirin biraz forumu.
  • @ALİHUN aramıza hoş geldin
  • sağol abi herkese iyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.