Arkadaşlar yeni kasa toyota corolla 1.4 D arabam var.Arabamdan çok memnunum fakat emniyet kemerinin sesini kapatamıyorum. Bunun nasıl yapıldığını bilen varmı? Yardımlarınızı rica ederim.
Sesi niye kapatıyorsun onu anlamadım, Emniyet kemeri kendi güvenliğimiz içindir. Araca bindiğinde kemeri takarsın ses kesilir, yok eğer kemer takmam ve ileride tekerlekli sandelye kemeri takarım diyorsan; simo71'in dediği gibi, ARKADAN BOŞA TAK OLSUN BİTSİN.
@dragut76
hocam sana katılıyorum +1000...
quote:
Orjinalden alıntı: unloved
@dragut76
hocam sana katılıyorum +1000...
Çinlilerin esinlenerek yaptığı araçlar arasında bakın neler neler war
hosgeldinz forumumuza @ahmet6014 umarız iyi vakit geçirirsin.Hayırlı forumlar...
Arkadaşlar 2000 model Terra AC var VVTİ motor 130 binde. Tavsiye edermisiniz fiyat 13500-14000 gibi olacak. Pazarlık kızışkın acilen yardıma ihtiyacım var. Lütfen.... Bide bunlarda ABS falan varmı?
Arkadaşlar benim araçda bir iki sticker var.ve cıkartmayı düşünüyorum acaba cıakrtsam kaporta uzerinde bir iz görürmüyüm? yapışkanını pasta cile cıkartabilirim fakat asıl düşündüren boyada bir açıklık koyuluk farkı olur mu?
Not:araç imzamdaki araçdır...
işte resmi öndede ufak işi tane war
çizmeden sök.
yapışkanı gaz yagı sn sine çıkarır. merak etme boyaya bişe olmaz .
sonra yıka. başka yerlere bulaşmaması için.
yalnız gaz yağını kapı iç lastiklerine deydirme. yumuşak lastiği eritir.
quote:
Orjinalden alıntı: boyacidayi
Arkadaşlar 2000 model Terra AC var VVTİ motor 130 binde. Tavsiye edermisiniz fiyat 13500-14000 gibi olacak. Pazarlık kızışkın acilen yardıma ihtiyacım var. Lütfen.... Bide bunlarda ABS falan varmı?
Arkadaşlar bu konuda bir fikir verecek yok mu?
Herkese selamlar..öncelikle bu grubu kurma fikrini düşünen ve buna yardımcı olan herkesi kutlamak istiyorum çok güzel bir ortam olmuş..bende bu gruba katılmak isterim ama arabam yok , tam bir supra hastasıyım teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Han [TokyoDrift]
Herkese selamlar..öncelikle bu grubu kurma fikrini düşünen ve buna yardımcı olan herkesi kutlamak istiyorum çok güzel bir ortam olmuş..bende bu gruba katılmak isterim ama arabam yok , tam bir supra hastasıyım teşekkürler
Guruba katılman için,aracının olması şartı yok, Toyota sevgin varsa resen guruba üye olmuşsundur zaten. Resimdeki kim? (japona benziyor da)