Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar bende toyota klübünü görünce üye oldum.bende toyota sahibiyim.

ha 2010 da türkiyeye 4 tane görmediğimiz yeni model geliyormuş haberiniz olsun biri priusun yeni kasası biri iq diğer ikiside süpriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferostair -- 8 Mart 2008; 11:18:55 >
  • Aramıza hoşgeldin Ferostair.

Sevilen ve çok sık soru yağmuruna tutulan bir arkadaşımız olacağına eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferostair

meraba arkadaşlar bende toyota klübünü görünce üye oldum.bende toyota sahibiyim.hatta servis falan sorunuz olursa cevaplayalım konya toyota bayisiyim.

her türlü konuda yardımcı olurum ayrıca 2010 da türkiyeye 4 tane görmediğimiz yeni model geliyormuş haberiniz olsun biri priusun yeni kasası biri aurion diğer ikiside süpriz

Kardeş aramıza hoş geldin.
    İleri bir tarihte aracımı yaris yada yeni corolla ile değiştirmeyi düşünüyorum, o günü görürsek sana çok sorum olacak.

• quote:

meraba arkadaşlar bende toyota klübünü görünce üye oldum.bende toyota sahibiyim.hatta servis falan sorunuz olursa cevaplayalım konya toyota bayisiyim.

her türlü konuda yardımcı olurum ayrıca 2010 da türkiyeye 4 tane görmediğimiz yeni model geliyormuş haberiniz olsun biri priusun yeni kasası biri aurion diğer ikiside süpriz

hoşgeldin aramıza. ben ilk sorumu sorayım sana aracımın bilgilerini versem bana geçmişini bulabilirmisin arkadaşım. bu arada aracının resimlerinide yayınlarsan daha iyi olur bakalım aslanımız nasıl

• quote:

@ferostair

aramıza hoşgeldiniz.....
    belki başka bi markanın bayisi olsaydınız; buraya yazmakla hayatınızın hatasını yaptınız derdim..
    ama bizim toyotalardan bi şikayetimiz yok olsa olsa bakım masraflarını filan sorarız...

daha arabamın borcu yeni bitti. lütfen yeni model filan getirmeyin... Zaten Versoya da, Avensise de Rav4 ede hasta oluyorum...

durup dururken borca sokmayın adamı

• saolun arkadaşlar.

yeni modellerle ilgilide arkadaşlar ben şahsen aurionu çok çok beyendim çok spor bi araç.ama bu sene yeni model yok sadece haberiniz olsun corollaların ve aurislerin mmt i leri warya değişecek tam otomatik gelecek yakıtıda az olacak yakın zamanda sora sölemedi demeyin aramızdaama ben her zaman düz vites taraftarıyımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferostair -- 8 Mart 2008; 11:19:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

aurion böyle bişi :

http://www.toyota.com.au/toyota/vehicle/Gallery/0,4667,3586_1392,00.html

Yok bu da güzel ama benim corolla daha iyi

• quote:

saolun arkadaşlar.
    şimdi ercan_wrc arkadaşım eğer aracının servis bakımlarının falan geçmişte yapılıp yapılmadığını yada serviste bi parça falan değişmişmi die soruyorsan plakayı wer yeter buluruz.ama aracın özelliklerini werirsen o özellik te kaç bin tane araba kayıtlıdır türkiyede:

yeni modellerle ilgilide arkadaşlar ben şahsen aurionu çok çok beyendim çok spor bi araç.ama bu sene yeni model yok sadece haberiniz olsun corollaların ve aurislerin mmt i leri warya değişecek tam otomatik gelecek yakıtıda az olacak yakın zamanda sora sölemedi demeyin aramızdaama ben her zaman düz vites taraftarıyımdır

ferostair benim aracında sicilini cıkartabilirmiyiz?

• ben de bu gruba katılmak istiyorum

arabam 96 model 1.6 gli otomatik vites bordo

gruba alırsanız sevinirim!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: saribas_tyt

ben de bu gruba katılmak istiyorum

arabam 96 model 1.6 gli otomatik vites bordo

gruba alırsanız sevinirim!!

hoşgeldin
  • hoş geldin kendini tanıtır ve aracının resimlerini koyarsan daha iyi olur..
  • HAYIR ÇIKARTAMIYORUZ ARTIK YASAKLANMIŞ.
  • Merhabalar,
    Ben de 3 hafta önce Toyota Corolla Verso 1.6 Comfort aldım. Önceki arabam da 99 model corolla idi (Patlak göz olanlardan). Toyotadan vazgeçemedim nedense :-)

Benim sormak istediğim, ilk ilk bir kaç metre gittiğimde önden sanki bir pet şişenin üstünden geçiyormuşum gibi bir ses geliyor. Daha 1000km olmadı. Kitapçığa baktımda ses gelmesi normaldir VSC gibi sistemler kendilerini check ediyor diye yazıyor. Acaba kasdedilen ses bu ses mi? Daha 1000km olmadı. Servise gidince soracağım ancak bu sesle benden başka karşılaşan var mı diye merak ettim.
  • @eakyar

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler...
  • arkadaşlar merhaba!96 model toyota gli sahibiyim(metalik gri ).foruma yeni katılıyorum.ilk arabam ve cok memnunum.aranıza beni de kabul ederseniz cok mmenun olurum saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toronaga77

arkadaşlar merhaba!96 model toyota gli sahibiyim(metalik gri ).foruma yeni katılıyorum.ilk arabam ve cok memnunum.aranıza beni de kabul ederseniz cok mmenun olurum saygılar.

hoşgeldiniz! aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    burada tüm toyotacılara ve toyota severlere bolca yerimiz vardır
  • quote:

arkadaşlar merhaba!96 model toyota gli sahibiyim(metalik gri ).foruma yeni katılıyorum.ilk arabam ve cok memnunum.aranıza beni de kabul ederseniz cok mmenun olurum saygılar.

hoşgeldin hangi ildesin?
  • quote:

foruma hoş geldiniz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz.
  • YENİ GELEN ARKADAŞLARA MERHABA HOŞGELDİNİZ.
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.