Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunarım..................
  • bir önceki sayfada motora teflon kaplama yaptırdığımı söylemiştim.
    şimdi de fotosunu koyuyorum. leş gibiydi motor. pırıl pırıl oldu.

• çok güzel olmuş tertemiz duruyor.
  • Evdeki teflon tencere bile neler neler pişiriyoruz kir tutmuyor senin motor mu kir tutacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Evdeki teflon tencere bile neler neler pişiriyoruz kir tutmuyor senin motor mu kir tutacak

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

bir önceki sayfada motora teflon kaplama yaptırdığımı söylemiştim.
    şimdi de fotosunu koyuyorum. leş gibiydi motor. pırıl pırıl oldu.

nerde yaptırdın, kaça maloldu
  • ankara toyota reis lider de yaptırdım

kampanya varmış 100 liradan 50 liraya indirmişler.
  • Arkadaşlar,
    Ben de yeni auris'im ile aranıza katıldım. Logomuzu eklemek istiyorum ama ilk sayfadaki logo linki ölmüş. Aradaki tire işaretini kaldırıyorum, " file not found" diyor. Sanırım silinmiş.
    Beni de aranıza ekler, bir de logonuz için bir link verirseniz sevinirim.
    Saygılar,
  • arkadaşlar

arabaya yeni lastik almam lazım, her zaman gittiğim lastikcim micheline 130 lira, Marshal e de 95 lira diyor

Bu Marshal Lastik konusunda bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisagor80

Arkadaşlar,
    Ben de yeni auris'im ile aranıza katıldım. Logomuzu eklemek istiyorum ama ilk sayfadaki logo linki ölmüş. Aradaki tire işaretini kaldırıyorum, " file not found" diyor. Sanırım silinmiş.
    Beni de aranıza ekler, bir de logonuz için bir link verirseniz sevinirim.
    Saygılar,

aramıza hoşgeldiniz

bide aursi e Hb yazmışsınız zaten auris in sedan ı yok ki biraz ilginç olmuş
  • Selam Toyotacılar.

GALATASARAYLILARA ekstra bi selam
  • Merhaba arkadaslar :)
    Bende yeni aurisim ile aranıza katılmak istiyorum. clube üye olmak için imzamı güncellemem yeterli oluyormu ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

Selam Toyotacılar.

GALATASARAYLILARA ekstra bi selam

A. selam,yoksa şampiyon oldukta haberim mi yok??

Italiany,

Aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullanın.
  • Teşekkür ederim :)
  • LÜTFEN ACİL YARDIMMMMMM.

HERGELENİN BİRİ ARABAMI ÇİZMİŞ, ÇİZİKLERİ, ARABAYI BOYATMADAN NASIL GİDERİRİM VEYA ROTUŞ FALAN YAPARIZ. RENK GÜMÜŞ GRİ.

BU ŞEKİLDE DOLAŞACAKSAK PASLANMASIN DİYE KORUMA FALAN YAPILIR MI?

CEVAP VERENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • Çizik noktalar yeni nesil araçlarda kolay kolay paslanma yapmazlar.

Çizik kaportada eğilmeye neden olmamışsa çevrenizden tavsiye edilebilecek,bilgisayarlı karışım yapabilen bir boya-kaportacıya gidebilirsiniz,ya da Auto King gibi profesyonel destek alabilirsiniz.
  • Eğer çizikleri derin değilse özel bir pasta cilayla gidiyor. Herifler ne kadar psikopatsa o derece zor oluyor...

Tavsiyem dandik yerlerde yaptırmayın serviste yapılıyorsa servis, aracınıza en uygun cilayı uygular. Bir gösterin servise...Çiziği görmeden yorum yapmak ne kadar doğru onuda bilemem.

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyle_ -- 10 Mayıs 2008; 10:54:55 >
  • youmlar için teşekkürler,

çizikler epey derin. servise gecenlerde hafif sıyrık icin gitmistim komple kapiyi boyamamız lazım demislerdi. Bende onun yerine cizik gideren sıvı pasta ve cilalardan almistim ciziklerin buyuk kısmız gitmisti ama bu seferki derin ve boydan boya.

Yapanı biliyorum ama onun seviyesine ben inip onun arabasini cizmeyecegim. Arabası zaten eski, cizik ve vuruk icerisinde gerek yok, oteki tarafda sevap-gunah hesaplasiriz artık.

quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

Eğer çizikleri derin değilse özel bir pasta cilayla gidiyor. Herifler ne kadar psikopatsa o derece zor oluyor...

Tavsiyem dandik yerlerde yaptırmayın serviste yapılıyorsa servis, aracınıza en uygun cilayı uygular. Bir gösterin servise...Çiziği görmeden yorum yapmak ne kadar doğru onuda bilemem.

Selamlar...

• arkadaslar meraba: ben toyotaların motorunun en fazla kaç km yaptıgını merak ettim.
    benim 96 xli 215 binde maksimum kaç yapar motor ömrü .
    paylasırsak sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.