Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aram21

arkadaslar meraba: ben toyotaların motorunun en fazla kaç km yaptıgını merak ettim.
    benim 96 xli 215 binde maksimum kaç yapar motor ömrü .
    paylasırsak sevinirim

Adam akıllı kullandıktan sonra bakımlarını eksik etmedikten sonra 700-800 bin km
  • slm arkadaşlar benide aranıza eklerseniz sevinirim arabamı 3 hafta önce aldım 98 model xei klimalı ayrıca bu kadar toyota severi bir arada görmek gerçekten mutluluk verici bir olay... COROLLA VARSA SORUN YOK...
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR ARABAM LA İLGİLİ BİR SORUM OLACAK ARACIN PERFORMANSI BİRAZ DÜŞÜK GİBİ GELDİ BANA ARABA 2 VİTES DE 100 Ü ZOR GÖRÜYOR FORM DAKİ ARKADAŞLARIN BAZILARI 120 DEN FALAN BAHSEDİYO MORALİM BOZULDU VALLA LÜTFEN YARDIM BU ARADA ARACIN BASKI BALATASI DA BAKIMI DA YENİ YAPILDI ..... NE İŞ
  • ACABA DİYORUM BASKI BALATAYI TAKTIRALI 1 AY KADAR BİR ZAMAN OLDU BUNDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR Mİ? LÜTFEN YARDIM BU ARADA SON SÜRAT DENEMEDİM ARABA 6500 DEN SONRA GAZI KESİYOR ..... ŞİMDİDEN TEŞEKKKÜRLER
  • selam arkadaşlar 2002 model corolla sol vvti yeni kasa hb romana marka sıralı sistem lpg takılı 89 binde sağ ön çamurluk ve kaputta boya var sadece. Fiyat içinse 20 bin ytl istiyor sizce fiyatı nasıl uygun mu fikirlerinizi bekliyorum ii geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecik06

SEVGİLİ ARKADAŞLAR ARABAM LA İLGİLİ BİR SORUM OLACAK ARACIN PERFORMANSI BİRAZ DÜŞÜK GİBİ GELDİ BANA ARABA 2 VİTES DE 100 Ü ZOR GÖRÜYOR FORM DAKİ ARKADAŞLARIN BAZILARI 120 DEN FALAN BAHSEDİYO MORALİM BOZULDU VALLA LÜTFEN YARDIM BU ARADA ARACIN BASKI BALATASI DA BAKIMI DA YENİ YAPILDI ..... NE İŞ

Bir araç bir viteste ne kadar fazla hız yapıyorsa karşılığında o kadar yavaş hızlanıyordur; eğer 2. viteste 120 yapan bir aracın şanzıman oranlarını 2. viteste 100 yapacak şekilde değiştirselerdi emin ol o araç daha çabuk hızlanırdı.

Bu firma için bir tercih meselesi,başarı ya da başarısızlık olarak düşünme.
  • resimde saklanmış toyotayı bulabilir misiniz ?

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...
  • Herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Kutlarım
  • Toyotacı Arkadaşlar diyorum ki model ve km tespiti yapalım.İlk ben yazıyorum

2005 model 27869.km
  • quote:

Orjinalden alıntı: unloved

Toyotacı Arkadaşlar diyorum ki model ve km tespiti yapalım.İlk ben yazıyorum

2005 model 27869.km
    nerden esti şimdi bu :D

kırmayayım seni

2001 model 105153 km
  • quote:

Orjinalden alıntı: elnino19

quote:

2005 model 27869.km
    nerden esti şimdi bu :D

kırmayayım seni

2001 model 105153 km

aman nolur yaz cem bak kırılırım yoksa.

• arkadaşlar 2002 model 89binde yeni kasa corolla sol hb romano marka lpg li 20bin fiyatı nasıl zice iki parçasında boya var sadece...
  • arakdaşlar ben toyota corolla sol almayı düşünüyrom bana bu aracın hakkında yakıt falan bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

arkadaşlar 2002 model 89binde yeni kasa corolla sol hb romano marka lpg li 20bin fiyatı nasıl zice iki parçasında boya var sadece...

arkadaşım senin vereceğin para da 20 bin ytl civarında ise aracın ahsarı büyük değil ise fiyatı normal.şaselere kadar kazalıysa (yani airbag ler falan açılmış ise) biraz daha araştır derim.sonuçta onlar satıcı sen alıcısın almak zorunda değilsin.Aracın kazalıyken fotografları varsa iste bak-baktır.fiyat normal bence hasar büyü kdeğil ise diyorum tekrardan...
  • fiyatı normal ama aracı servisine kesin göstermen gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan3542

arakdaşlar ben toyota corolla sol almayı düşünüyrom bana bu aracın hakkında yakıt falan bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Arkadaşım verdiğim likte toyota corolal sol ün testi yapılmış ve sonuçları yazılmıştır.Umarım senin sorularına hak eden cevapları verecektir...

http://forum.donanimhaber.com/m_23002990/tm.htm
  • quote:

2005 model 27869.km

96 model Efsane GLİ orjinal 95binde
  • quote:

2005 model 27869.km

2007 model 23.000 km
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

2005 model 27869.km

96 model Efsane GLİ orjinal 95binde

Senin için Km sınırsız benzin sınırlı gerçi benzin neredeyse hepimiz için sınırlı...

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.