VOLKSWAGEN'dan dost ve kardeş marka TOYOTA'ya sevgilerimle,
hoşgeldin tanergode
quote:
Orjinalden alıntı: tanergode
/>
quote:
/>
Hoşgeldin kardeş
Taner Bey hoşgeldiniz. Toyota'dan ve bizlerden VW'e ve sizlere selamlar
beyler lpg li 99 toyota base aldım. sizden maxsimum verim ve ideal yakıt tüketimi için öneriler bekliyorum.
Camianıza sevgiler, saygılar, iyi forumlar diliyorum.Sizlere bir sorum olacak zahmet olmazsa.2007 ve ya 2008 Corolla almayı düşünüyorum.1.4 D-4D Düz Vites Elegant ve ya Comfort modeli temizliğine göre değişecek fikrim. Kaç paradan alırsam kazık yememiş olurum acaba.2007 alırsam km si maksimum 35000 2008 alırsam da maksimum 15000 km de olur.bu verileride göz önüne alarak bana bir fikir verirseniz memnun olurum.Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum.
quote:
/>
teşekkürler @tanergode
güzel çalışma hemen kopyaladım.
arkadaşlar yarın nasipse vw caddy aracımı toyotayla takas a verdim yerine corolla verso comford extra aldım umarım işlemler biterde yarın kavuşurm araba hakkında hiç bilgim yok nedir nasıldır diye sadece modeli güzel hoşuma gidiyor geniş amabenzin degerleri hakkında yol tutuşu hakkında sadece kulaktan dolma bilgilere sahibim aracı alırken test sürüşü yapma şansımda olmadı umarım yarın güzel bi gün olur aracıma kavuşurum
arkadaşlar verso comford extra ile aranızdayım selamlarrr ve saygılarr
quote:
Orjinalden alıntı: pasha1982
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
quote:
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Arkadaşlar bugun itibari ile 2005 1.8 Elengant Avensis sahibiyim... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inş... TOYOTA clube a benide eklesin ilgili arkadaş...
quote:
Orjinalden alıntı: SquAnDeR
Arkadaşlar bugun itibari ile 2005 1.8 Elengant Avensis sahibiyim... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inş... TOYOTA clube a benide eklesin ilgili arkadaş...
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.en yakın zamanda fotografları bekliyoruz..
quote:
Orjinalden alıntı: unloved
quote:
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.en yakın zamanda fotografları bekliyoruz..
çok tşk... en kısa zamanda ekliyecem.
ben henüz toyota kullanıcısı değilim ama yeni avensis çıkınca olacağım. beni böyle kabul edin !
SORUN YOKSA TOYOTADIR SORUN VARSA ALMANDIR ( VW OPEL ) SORUN ÇÖZÜLEMİYORSA FRANSIZDIR ( PUG, CİTROEN ) _____________________________________________________________________________________________
quote:
Orjinalden alıntı: RECEP İVEDİKK
ben henüz toyota kullanıcısı değilim ama yeni avensis çıkınca olacağım. beni böyle kabul edin !
SORUN YOKSA TOYOTADIR SORUN VARSA ALMANDIR ( VW OPEL ) SORUN ÇÖZÜLEMİYORSA FRANSIZDIR ( PUG, CİTROEN ) _____________________________________________________________________________________________
sorun varsa almandır demişsinde merso ları nneresi sorunlu anlıyamadım oda alman
parantez içinde hedef aldığı markalar mevcut sanırm... merce. konu dışı
quote:
Allah kazasız,belasız,servissiz günler geçirmek dilegiyle
quote:
quote:
Allah kazasız,belasız,servissiz günler geçirmek dilegiyle
çok tşk... bu arada forumda herkes birşeyler yazmış... kafam iyice karıştı... bu araca lpg oluyor mu olmuyor mu... lütfen bilen yazsın kulaktan dolma bilgi kafa karıştırıyor... ben uygulana biliyor diye biliyorum....toyota d4 motor sadece 2.0 larda var ve sadece bunlara lpg olmuyor diye biliyorum. doğrumuyum yanlışmıyım...
Merhaba; Corolla Terra D-4D 2007 MM sahibiyim.Aranıza ben de katıldım.