Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lotus55

Merhaba;
    Corolla Terra D-4D 2007 MM sahibiyim.Aranıza ben de katıldım.

hoşgeldin Lotus55 biraz kendinden ve aracından bahsederek bir kac resim gonderirsen daha güzel olur(yani herkes arabaların fotolarını merak ediyo onun icin )
  • quote:

Orjinalden alıntı: SquAnDeR

quote:

Orjinalden alıntı: pasha1982

quote:

Arkadaşlar bugun itibari ile 2005 1.8 Elengant Avensis sahibiyim... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inş...
    TOYOTA clube a benide eklesin ilgili arkadaş...

Allah kazasız,belasız,servissiz günler geçirmek dilegiyle

çok tşk...
    bu arada forumda herkes birşeyler yazmış... kafam iyice karıştı... bu araca lpg oluyor mu olmuyor mu... lütfen bilen yazsın kulaktan dolma bilgi kafa karıştırıyor... ben uygulana biliyor diye biliyorum....toyota d4 motor sadece 2.0 larda var ve sadece bunlara lpg olmuyor diye biliyorum.
    doğrumuyum yanlışmıyım...

Yanlış araç-yanlış karar dostum :')
    Malesef D4 lere şimdilik teknoloji üretmek (ar-ge) aşamasında , inşallah kısa zamanda buradan hayırlı müjdeleri veririz

• quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pasha1982

quote:

Arkadaşlar bugun itibari ile 2005 1.8 Elengant Avensis sahibiyim... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inş...
    TOYOTA clube a benide eklesin ilgili arkadaş...

Allah kazasız,belasız,servissiz günler geçirmek dilegiyle

çok tşk...
    bu arada forumda herkes birşeyler yazmış... kafam iyice karıştı... bu araca lpg oluyor mu olmuyor mu... lütfen bilen yazsın kulaktan dolma bilgi kafa karıştırıyor... ben uygulana biliyor diye biliyorum....toyota d4 motor sadece 2.0 larda var ve sadece bunlara lpg olmuyor diye biliyorum.
    doğrumuyum yanlışmıyım...

Yanlış araç-yanlış karar dostum :')
    Malesef D4 lere şimdilik teknoloji üretmek (ar-ge) aşamasında , inşallah kısa zamanda buradan hayırlı müjdeleri veririz

hocam siz buralara gelirmiydiniz yaa

geldiniz ama kalmadınız yetişemedik size.. ara sıra ziyaretlerinizi bekliyoruz.

• her kese selamlar ben de yeni geldim ?
    2004 corolla sol hb :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alidulger

her kese selamlar ben de yeni geldim ?
    2004 corolla sol hb :)

Hoşgeldiniz.Umarız güzel vakit geçirirsiniz.Kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • d-4d eski yeni kasa en yüksek son hızı kim yaptı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

d-4d eski yeni kasa en yüksek son hızı kim yaptı?

ben yaptım ceyhunberber (cey) bilir
  • kaç yaptın?

quote:

Orjinalden alıntı: yasyas

quote:

• 215km.

quote:

kaç yaptın?

quote:

Orjinalden alıntı: yasyas

quote:

• nasıl yani? d4d ilemi 215 yaptın?
  • Arkadaşlar 2 gündür Fethiye deyim.

Yolda 80 ortalamayla geldim İzmir içi - Fethiye köylerinde yer yer 2.viteste ilerlemek zorunda kaldım bir depo ile 700.km yol yaptım tek diş vardı uyarı vermemişti.

Başıma dert olan 3 ten 4 e geçişlerdeki sürtünme yer yer düzeliyor gibi oldu ama bugün itibariyle ayrıyeten vites kolunun hareketleri ince bir gıcırtıya neden olmaya başladı,motor çalışmıyorkende araç durduğu yerde vites koluyla oynadığımda gıcırtı geliyor.

Sanırım yakın vakitte Toyota dan ayrılacağım arkadaşlar bir yıllık aracımın şanzımanının inecek olması beni araçtan fazlasıyla soğutmak için yeterli,Balıkesir e gidip defalarca rezil olmamda cabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Arkadaşlar 2 gündür Fethiye deyim.

Yolda 80 ortalamayla geldim İzmir içi - Fethiye köylerinde yer yer 2.viteste ilerlemek zorunda kaldım bir depo ile 700.km yol yaptım tek diş vardı uyarı vermemişti.

Başıma dert olan 3 ten 4 e geçişlerdeki sürtünme yer yer düzeliyor gibi oldu ama bugün itibariyle ayrıyeten vites kolunun hareketleri ince bir gıcırtıya neden olmaya başladı,motor çalışmıyorkende araç durduğu yerde vites koluyla oynadığımda gıcırtı geliyor.

Sanırım yakın vakitte Toyota dan ayrılacağım arkadaşlar bir yıllık aracımın şanzımanının inecek olması beni araçtan fazlasıyla soğutmak için yeterli,Balıkesir e gidip defalarca rezil olmamda cabası.

Sn esmerce

arkadaşım hiçbir zaman benim aracımla sizin aracınız kıyaslanmaz ama bu gıcırtı benim aracımdada mevcut..

çünkü benim görüşüm yaz ayları ile sıcaklıklar oldukça yükseliyor..

yükseldiği zaman araçlardaki bütün eklem yerlerinde bi kuruma meydana geliyor dolayısıyla gıcırdamalar meydana geliyor..

sanıyorum yağlama operasyonundan sonra bu gıcırtılardan eser kalmaz..

bi gıcırtıdan sebep toyotadan ayrılmanızı kafanızı soktuysanız çok üzücü

• Eğer ses şanzıman içinden değilde dediğin gibi kolayca ulaşılabilir bir noktadaki kurumadan kaynaklanıyorsa elbette oldukca önemsiz kabul edilebilir,ancak ses çok derinden ve vites konsolunun epey altından geliyor;sanırım pek kolay - çözülebilir bir sebebi yok.
  • gıcırdayan yer bulunup bi wd 40 sıkıldı mı işlem tamam
  • quote:

Eğer ses şanzıman içinden değilde dediğin gibi kolayca ulaşılabilir bir noktadaki kurumadan kaynaklanıyorsa elbette oldukca önemsiz kabul edilebilir,ancak ses çok derinden ve vites konsolunun epey altından geliyor;sanırım pek kolay - çözülebilir bir sebebi yok.

benim aracım biliyosun 1997 model xei..

aracım etli değil seninkisi kadar ve aracı sağa veya sola yanaştırdığımda camıda açtığımda stop halindeyken dahi gıcırtı açıktan duyuluyor..

bahsettiğin derinden gelme olayı bence yalıtımdan kaynaklanıyor..

sizin araçlarınızın yalıtımları daha iyi derecede daha etli arabalar..

araç life kaldırılıp bence sorun kücük bir işlemle halledilir..

hatta gresörlük bulunan her yeri ve eklem yerlerinin tümüne bu işlemi yapmak lazım..

• Gıcırtıyı duymasakta olur ama ya sürtünme yapan senkromeç ya da 4. vites dişlisi ne olacak?

Çanakkale ye gidiyorum problem devam ediyor,Fethiye ye geldim aynen devam - Balıkesir e servise yaklaşınca birden düzeliyor ve servise derdinizi anlatamıyorsunuz inanılır gibi değil !!

Zaten anlasalar dahi yepyeni aracın şanzımanı inecek neredyse 1 gün boyunca sökülecek takılacak vs vs..

Çoğu benzer işlemi yaptırmış arkadaşlar bu tür arızaların tamirinden sonra başka şekilde problemler doğduğunu söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 15 Haziran 2008; 1:11:13 >
  • quote:

Gıcırtıyı duymasakta olur ama ya sürtünme yapan senkromeş ya da 4. vites dişlisi ne olacak?

Çanakkale ye gidiyorum problem devam ediyor,ethiye ye geldim aynen devam - Balıkesir e servise yaklaşınca birden düzeliyor ve servise derdinizi anlatamıyorsunuz inanılır gibi değil !!

Zaten anlasalar dahi yepyeni aracınızın şanzımanı inecek neredyse 1 gün boyunca sökülecek takılacak vs vs..
    Çoğu benzer işlemi yaptırmış arkadaşlar bu tür arızaların tamirinden sonra başka şekilde problemler doğduğunu söylüyor

o zaman bu sorun sizin araçlarınızda kronik hale gelmiş..

peki yapılan işlemler sonucunda sorun bitmiyor ve devam ediyor.. aslında bi çaresi olmalı bu işin şayet eğer sorun bu şekilde yapıldıktan sonra dahi extra sorunlara yol açıyorsa toyota mutlaka buna bi el atacaktır yahut toyota'ya bu konu ile ilgili bi yazı göndermek lazım..

• Hiçbir işlem yapılmıyor çünkü servis iyi niyetiyle onlarca dakika boyunca test ediyorlar problem görülmüyor - bende deniyorum yine problem yok.

Benden istedikleri problemi kameraya çekip yollamam.
  • araç düz vitesmi idi yoksa ?
  • Evet düz vites.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.