evet d4d ile yaptım hem bir önceki kasa hem şimdiki kasada yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: acu___men
nasıl yani? d4d ilemi 215 yaptın?
bayir asaği evet. arkadas pilot zaten
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
Gıcırtıyı duymasakta olur ama ya sürtünme yapan senkromeç ya da 4. vites dişlisi ne olacak?
Çanakkale ye gidiyorum problem devam ediyor,Fethiye ye geldim aynen devam - Balıkesir e servise yaklaşınca birden düzeliyor ve servise derdinizi anlatamıyorsunuz inanılır gibi değil !!
Zaten anlasalar dahi yepyeni aracın şanzımanı inecek neredyse 1 gün boyunca sökülecek takılacak vs vs..
Çoğu benzer işlemi yaptırmış arkadaşlar bu tür arızaların tamirinden sonra başka şekilde problemler doğduğunu söylüyor
fethiyedeki bakirci toyota plazayi ziyaret etsene dostum ?
ankara dan istanbul a sürekli gidip gelen toyotacılardan yardım istiyorum
yaklaşık 20 gün sonra nasip olursa İstanbul a gidecem, düğünümüz için. bildiğim kadarıyla artık köprülerden nakit geçiş yok. nakit kartlı geçiş alacağım.
* ankara - istanbul, istanbul - ankara arası otoyollarda ne kadar vereceğim ( karayollarının sitesine baktım yol geçiş ücretlerinden pek bişey anlamadım galiba 11,5 lira tutuyor ? ) * köprüden 2 defa geçersem 6,50 lira öderim.
sizlere sorum şu : karta kaç liralık ücret yükletmeliyim ?
215 yapmayı nasıl başardın?
quote:
Orjinalden alıntı: yasyas
quote:
quote:
quote:
quote:
bayır aşağı rüzgarı da arkana aldınmıydı öyle bir gider kii hele bide arkadaş gibi pilot kullancısıı varsaa havalanmaya bile başlar
Ceyhun orayı gördüm ama çok ters bir vakitte gördüm,önünden ağır ağır geçip gittim mecburen
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
Gıcırtıyı duymasakta olur ama ya sürtünme yapan senkromeç ya da 4. vites dişlisi ne olacak?
Çanakkale ye gidiyorum problem devam ediyor,Fethiye ye geldim aynen devam - Balıkesir e servise yaklaşınca birden düzeliyor ve servise derdinizi anlatamıyorsunuz inanılır gibi değil !!
Zaten anlasalar dahi yepyeni aracın şanzımanı inecek neredyse 1 gün boyunca sökülecek takılacak vs vs..
Çoğu benzer işlemi yaptırmış arkadaşlar bu tür arızaların tamirinden sonra başka şekilde problemler doğduğunu söylüyor
fethiyedeki bakirci toyota plazayi ziyaret etsene dostum ?
quote:
quote:
quote:
izmir cesme otobaninde 2km lik dik bir bayir asaği var o şekilde tabiyki. yarisin videosuda orda cekildi benim yoksa düzde 190 gecmiyor yaris.
quote:
Orjinalden alıntı: dondurmaci
yaklaşık 20 gün sonra nasip olursa İstanbul a gidecem, düğünümüz için. bildiğim kadarıyla artık köprülerden nakit geçiş yok. nakit kartlı geçiş alacağım.
* ankara - istanbul, istanbul - ankara arası otoyollarda ne kadar vereceğim ( karayollarının sitesine baktım yol geçiş ücretlerinden pek bişey anlamadım galiba 11,5 lira tutuyor ? ) * köprüden 2 defa geçersem 6,50 lira öderim.
quote:
quote:
sevgili dondurmaci arkadaşim öncelikle hangi semte geleceksin geldiğin zaman haberleşelim bi misafir edeyim seni..
ikincisi eskiden karta 30.00 ytl veriyoduk bunun 3.00 ytl sini kart ücreti olarak kesiyodular 27 ytl si ise kartta bakiye olarak kalıyordu..
şimdi ise prosedürü değiştiler kartı yeni alsan veya kartın varsa dahi 50.00 ytl veriyorsun..
yani kartı yeni alıyorsan 47 ytl bakiyen oluyor yeni almıyorsan 50.00 ytl bakiyen oluyor..
sakın ogs alayım deme en verimlisi kgs dir.
quote:
Orjinalden alıntı: yaman53
quote:
quote:
sevgili dondurmaci arkadaşim öncelikle hangi semte geleceksin geldiğin zaman haberleşelim bi misafir edeyim seni..
ikincisi eskiden karta 30.00 ytl veriyoduk bunun 3.00 ytl sini kart ücreti olarak kesiyodular 27 ytl si ise kartta bakiye olarak kalıyordu..
şimdi ise prosedürü değiştiler kartı yeni alsan veya kartın varsa dahi 50.00 ytl veriyorsun..
yani kartı yeni alıyorsan 47 ytl bakiyen oluyor yeni almıyorsan 50.00 ytl bakiyen oluyor..
neden yaman bende ogs var ve hiç dur durak yapmadan geçiyorum.kgs olsaydı kartı uzatıcaksın bekliceksin ilerle dur sıra varsa yani haybiye zaman ve yakıt kaybı.sen neye istinaden söyledin anlıyamadım
quote:
Orjinalden alıntı: unloved
quote:
Orjinalden alıntı: yaman53
quote:
quote:
neden yaman bende ogs var ve hiç dur durak yapmadan geçiyorum.kgs olsaydı kartı uzatıcaksın bekliceksin ilerle dur sıra varsa yani haybiye zaman ve yakıt kaybı.sen neye istinaden söyledin anlıyamadım
bizim şirkette 40 tane megan var her ay heray araçların 15 tanesi kaçak geçiş yapmış oluyor..
diyeceksin ki kredileri yoktur hayır vardır hesaptan otomatik cekiyorlar parayı..
ya ogs yi okumuyor gözler yada başka hadiseler oluyor..
kredi oldugu halde kredi az diyor geçtikten sonra gişe ötmeye başlıyor..
ben kendi özel aracımda KGS kullanıyorum bugüne kadar hiçte başım ağırmadı..
hatta iş bankası ve ziraat bankasından kredi kartı var ise gidip bakiye yükletmenize gerek kalmiyor hesaptan otomatik çekiyor parayı kgs..
ogs de de oyle fakat bende ogs de boyle bir sorun yaşamadım hiç.ogs deki barkod bölümü var orayı göremiyorsa okumuyor olabilir cam kirliliği vs den dolayı.neyse sizin icin ideal olan kgs benim icin ogs sonucta bu yazılanların pe kbir etkis iolmayacak şu an icin
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.
son bir soru sorayım:
iş bankasının kredi kartı var bende, bunu kullanmak yeterli mi? yoksa bu kredi kartının ekstra bir özelliği mi olması gerekiyor?
@yaman53 nazik davetiniz için ayrıca teşekkürler. Eyüp, Kasımpaşa ve 4 Levent arasında mekik dokuyacağım gibi geliyor.
açıkcası İstanbul trafiği beni ürkütüyor
quote:
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.
son bir soru sorayım:
iş bankasının kredi kartı var bende, bunu kullanmak yeterli mi? yoksa bu kredi kartının ekstra bir özelliği mi olması gerekiyor?
@yaman53 nazik davetiniz için ayrıca teşekkürler. Eyüp, Kasımpaşa ve 4 Levent arasında mekik dokuyacağım gibi geliyor.
açıkcası İstanbul trafiği beni ürkütüyor
ÜZERİNDe kgs yazısı varmıdır ?
eğer var ise o özelliği destekliyordur..
yoksa desteklemiyordur..
yani normal kredi kartı ile geçiş yapılamıyor kartlı geçiş sistemini desteklemesi lazım.. dur bakayım bi örneklerini hele..
dondurmaci arkadaşım internetten de başvuruluyormuş kart adresinize geliyormuş..
istanbula geldiğinizde fırsatınız olursa bi cayımı içmeden giderseniz kırılırım size haberiniz olsun..