Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taaa aşağılara düşmüş başlık, gönlüm el vermedi....

güncel.
  • istanbuldansa inemessin çıkman lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: NIGHTBOY

arkadaşlar 1 depo ilr trabzon a inebilirmiyim,araç d-4d
  • arkadaşlar

bir önceki sayfada bahsetmiştim. istanbul - ankara arasında otoyol ve köprü geçişinde kullanmak için KGS yi aldım. plastik bi kart, kredi kartı büyüklügünde. yalnız üstünde barkot, çip, manyetik bant vs bişey görükmüyor. bunun kullanılmasıyla ilgili olarak bir sorum var :

şimdi otobana girişte galiba bu kartı manyetik alete 10-15 cm yaklaştırıp gösterecem. otoyolun çıkışında da bu kartı okutacak mıyım ?

şimdiden teşekkürlerimle...
  • evet okutacaksın. 10-15 cm değil, bayagı bı yakınlastırman gerekecek...
  • Buda benim aracımm

• yalnız bu zenonsuz halı zenonlarla cekıp tekrar koyarm.Yorumları bekliyorum !
  • toyotadaşlar

Regaib Kandilinizi kutlar, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Mevladan dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmaci -- 3 Temmuz 2008; 20:49:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

toyotadaşlar

Regaib Kandilinizi kutlar, tüm insanlığa hayırlar getirmesin Mevladan dilerim.

BİR mukabil diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

toyotadaşlar

Regaib Kandilinizi kutlar, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Mevladan dilerim.

Allah Razı olsun,
  • güncel
  • merhaba ben 16 yaşındayım ismim emre tam bir otomobil tutkunuyum bizimde civic aracımız vardı satıp haziran başında corolla elegant M/M aldık ve çok memnunuz.bende toyotadaş olmak ve imzanızı eklemek istiyorum nasıl yapıcam?ayrıca aracın resimlerini de eklemek istiyorum nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim iyi geceler
  • kimse ilgilenmiyor mu burayla?
  • aracınla kazasız belasız günler geçirmen dilegiyle

[@center]
    [simage]http://img121.imageshack.us/img121/5905/dhtoyotatkimza6hl.jpg[/image@]

parantez içindeki @ işaretlerini silerek profilindeki imzana kopyala.. umarım yardımcı olmuşumdur

bu arada üyeler arasında adımı göremedim yöneticiii
    1.6 coralla verso comford extra
  • ankaralı bi toyotacının gözünden istanbul trafiği izlenimleri

toyotacıların yol hikayesine mi yoksa buraya mı yazayım derken; kulübe yazayım dedim

ankara - istanbul - ankara yolculuğumuz kazasız belasız sona erdi çok şükür

istanbulda trafik berbat. 5. vitesi hiç görmedik desem yalan olmaz. eyüp, kasımpaşa, 4levent, eminönü,

bakırköy, merter arasındaydım hep. dur kalk dur kalk. hele beşiktaş-eminönü ve eminönü-eyüp trafiği

unutulmazdı.

trafikle ilgili izlenimler:

* istanbula cumartesi günü ayak bastık ve pazar günü kendimi gelin arabası olmuş olarak buldum.

* yolları bile doğru düzgün bilmeyen ben bir de bahşiş için arabanın üzerine atlayan bi sürü manyakla uğraştım. ankarada hiç değilse arabanın üstüne çocuklar atlıyor. istanbulda ise.... neyse

* 2 defa takcilere zarf verdim. isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci hesabı... 1. zarfı bakırköy sarayburnu arasında yolda 50 km hızla giderken ben uzattım taksiciye. 2. zarf ise sirkecide oldu taksinin içinde 3 tane sarı sarı turist bayan vardı. onlar garip garip ne olduğunu anlamaya çalışıyorlardı.

* yanılmıyorsam cağaloğlunda katlı bi park var, oradan çıkıp levente 1saat 45 dakikada gittim

* yine sirkeciden eyüp e 1 saat 5 dakikada gidebildim

* trafikte hiç makas atan bayan sürücü görmemiştim, çok şükür onu da istanbulda gördüm

* trafikte hiç bütün camları açmış, kol dışarda, içerdeki el hem sigara tutan hem direksiyon çeviren ve ayrıca çıştak çıstak müzik dinleyen BAYAN SÜRÜCÜ hiç görmemiştim; çok şükür onu da istanbul da gördüm.

* trafikte hiç bayan motokurye görmemiştim ( motor kullanan demiyorum ), mecidiyeköyde kasksız vrom vrom motor kullanan bi bayan kurye gördüm

* 4 kişinin bile yanyana zor yürüyeceği bir sokakta 3 gün arayla önce sol ön sonra sağ önü sürttüm, tampona bugün rötüş attım kendim

* gece 00.10 da güngörenden çıktım, maşallah yollarınız hala tren katarı gibiydi.

* ankaraya göre gaz istasyonları oldukça az, belkide o yüzden gazı 1,92 e satıyorlar.

* ispark denilen modern değnekçilik sistemi bayağı bi iyi çalışıyor

* tobb un yanındaki üstü kapalı parka girebilmek için bir gün 55 dakika birgün de 40 dakika bekledim.

şimdilik aklıma gelenler bunlar, ALLAH istanbullu sürücülere sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmaci -- 15 Temmuz 2008; 23:51:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pasha1982

aracınla kazasız belasız günler geçirmen dilegiyle

[@center]
    [simage]http://img121.imageshack.us/img121/5905/dhtoyotatkimza6hl.jpg[/image@]

parantez içindeki @ işaretlerini silerek profilindeki imzana kopyala.. umarım yardımcı olmuşumdur

bu arada üyeler arasında adımı göremedim yöneticiii
    1.6 coralla verso comford extra

teşekkür ederim yardımın için
  • sorun deil yapabilcegim bişeyse herzman yardımcı olurum
  • Dondurmacı sizinki birazda mecburiyetten olmuş ama bizde bir kez istanbula kendi aracımızla gitme hatasında bulunduk tabi bir daha tekrarlamadık.
    İstanbuldaki bir arkadaş "Burada trafikte hızla ilerlemek istiyorsan sağdan gitmelisin demişti" dikkat ettim gerçekten doğru söylüyor büyük ihtimalle araçların emniyet şeridini kullanmasındandır
  • Beni de TOYOTACLUB'a ekler misiniz.

Civic kullanıcısı iken doğru yolu buldum ve toyota avensis aldım.
    Niyetim corolla idi ama bir arkadaşımız sağolsun 2005 Avensis'ini çok uygun bir fiyata bıraktı bana.
    50bin'de idi aldığımda şimdi 62 bin civarında.
    En kısa zamanda resimlerini koyacağım buraya, bi de imza işi var tabi

2005 TOYOTA AVENSİS 1.6 Comfort
    tek kelime ile süper bir araba...
  • Beni de eklerseniz sevinirim.

Hyundai Accent'den sonra Avensis kullanmak..Sınıf atlamak bu olsa gerek :)
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.