Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizden bir tatsız konuda acil yardım istiyorum. arkadaşım bugün site yöneticisinin 91 model corona sına vurdu ve sol arka stop kırıldı. bulunmaz artık falan denildi. sizden ricam elinizde varsa veya çıkma satan bir yer bulunuyorsa bize lütfen bildirin. bir an evel adamı susturmak gerekiyor. lütfen yardımcı olun, masrafı neyse ödenir.
    hayırlı kazasız belasız seyirler dilekleri ile cevabınızı bekliyorum.

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...
  • ARKADAŞLAR ADIM BURAK ARACIM 2007 YENİ COROLLA COMFORT ULTRAGÜMÜŞ.BENİ DE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM ARAÇ İLK TOYOTAM VE 17 AYDIR BEN KULLANIYORUM.COROLLAMI İLK ÇIKANLARDAN OLMAK ÜZERE 15 ŞUBAT 2007 DE ALDIM ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH SATTIRMASIN.
  • Arkadaşlar ben 2. el bir araç almak istiyorum. 1 tanesi Passat 1.8t highline, diğeri de Avensis 2.0 exectutive elegance. Yani ikisininde full olanından olmasını istiyorum. Avensisler hakkında neler söylersiniz, bu araçlara tüp falan oluyor mu? bir de yakıt olarak tüpsüz ne yakıyorlar?

•  ...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...
  • Merhaba arkadaşlar
    Eski nesil corolla HB dizel sahibiyim. Netten Sol alaşım jant buldum 750 YTL fiyat verilmiş biraz daha düşürebilirsem almayı düşünüyorum. Sizce fiyat nasıl orjinal mi yoksa bu fiyat yakın orjinal olmayan modelleri seçmem akılllıca olur? Birde fazla bilgim olmadığı için jant montajında dikkat etmem gereken konular nelerdir. Jant takımından hemen sonra 500 km yol gidileceğini de göz önünde bulundurarak anlatabilirmisiniz?
  • Merhaba arkadaşlar, aracım 2005 corolla terra. Bundan önceki de corolla xei 1,6 idi. 6 seneden fazla kullandım hiç sorun çıkarmadı bana. Her türlü hava şartlarında ve yol durumunda sorunsuz yolculuklar yaptım. Bundan dolayı tekrar toyotayı tercih ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtiryaki

Merhaba arkadaşlar, aracım 2005 corolla terra. Bundan önceki de corolla xei 1,6 idi. 6 seneden fazla kullandım hiç sorun çıkarmadı bana. Her türlü hava şartlarında ve yol durumunda sorunsuz yolculuklar yaptım. Bundan dolayı tekrar toyotayı tercih ettim.

hayırlı olsun

" bir kere toyota hep toyota " ( olmadı passat )

güzel günlerde kullanmanız temennisi ile...

selam ve dostluklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrikoc

Merhaba arkadaşlar
    Eski nesil corolla HB dizel sahibiyim. Netten Sol alaşım jant buldum 750 YTL fiyat verilmiş biraz daha düşürebilirsem almayı düşünüyorum. Sizce fiyat nasıl orjinal mi yoksa bu fiyat yakın orjinal olmayan modelleri seçmem akılllıca olur? Birde fazla bilgim olmadığı için jant montajında dikkat etmem gereken konular nelerdir. Jant takımından hemen sonra 500 km yol gidileceğini de göz önünde bulundurarak anlatabilirmisiniz?

geçen gün ( 1 ay olmuştur ) lastikçide alaşım değil de çelik jantlara bakmıştım. 15 inc ler 225 den 400 e kadar uzanıyordu. eğer nette bulduğunuz 2. el ise ve jantlarda eğrilik varsa düzeltme işlemi zor. lastikçiler düzeltirken kırılanlara garanti vermiyorlar.
  • az önce, sürekli lastik aldığım yerdeydim. şu dolma tekeri sordum. stepne için. yok dediler.

sizin jant aradığınız aklıma geldi. hemen 15 inc lere talip oldum. 4 ne 500 dedi, ayrıca bi kolaylık yaparız dediler. profilinize baktım, izmirde imişsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

az önce, sürekli lastik aldığım yerdeydim. şu dolma tekeri sordum. stepne için. yok dediler.

sizin jant aradığınız aklıma geldi. hemen 15 inc lere talip oldum. 4 ne 500 dedi, ayrıca bi kolaylık yaparız dediler. profilinize baktım, izmirde imişsiniz...

Dondurmacı söylediğiniz jantlar toyota orjinal jantları mı bir de hangi modeli bilgi verebilir misiniz? Keşke fotoğrafını çekseydiniz? Bir kaç gün önce olsaydı bakardım ama bizim araba yarın sabah 15 günlüğüne izmirde değil ama yeri söyleyebilirseniz dönüşte bir jantları görmekte fayda var ?

İlginize teşekkürler
  • Arkadaşlar,

Ben de yeni Toyota sahibi oldum. 2005 Corolla Terra aldım. Orjinal paspas almak istiyorum. Ankara Reis'e sordum kauçuk paspas 60 YTL dediler, acaba orjinalini sanayide daha ucuza bulmak mümkün olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrikoc

quote:

az önce, sürekli lastik aldığım yerdeydim. şu dolma tekeri sordum. stepne için. yok dediler.

Dondurmacı söylediğiniz jantlar toyota orjinal jantları mı bir de hangi modeli bilgi verebilir misiniz? Keşke fotoğrafını çekseydiniz? Bir kaç gün önce olsaydı bakardım ama bizim araba yarın sabah 15 günlüğüne izmirde değil ama yeri söyleyebilirseniz dönüşte bir jantları görmekte fayda var ?

İlginize teşekkürler

galiba eksik bilgi verdim.

bahsettiğim yer ankara da. baktığım avensis jantları orjinal, tabi ki onlar pahalı idi. corollaya uygun olanlar ise ithalmiş.

• Bu arada TOYOTADAŞLARA Samsun dan Selamlar - Saygılar.
  • Bilgi için teşekkürler dondurmacı
  • Trabzon da fındık bahçesinden TOYOTADAŞ lara selamlar...

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...
  • Dondurmacı selamlar;

1- O resimdeki köy neresi?

2- Daha ne kadar Trabzon dasın?

3- Ankara nın hangi semtindesin?

Cevaplara istediğin şıktan başlayabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Dondurmacı selamlar;

1- Sürmene Araklı arasında Aşağıçavuşlu
    2- 4 / 5 gün daha burdayım. ( Sürmene dolayları )
    3- Yenimahalle de çalışır, Elmadağ da ikamet ederim.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmaci -- 7 Ağustos 2008; 18:41:24 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Dondurmacı selamlar;

1- Sürmene Araklı arasında Aşağıçavuşlu
    2- 4 / 5 gün daha burdayım. ( Sürmene dolayları )
    3- Yenimahalle de çalışır, Elmadağ da ikamet ederim.

Selamlar.

1- Şalpazarlıyım.
    2- 2 aya gelebilirim.
    3- Or-an,G.O.Paşa da akrabalarım,Keçiören de kayın pederim var,eylül sonunda oradayım.

Selamlar..

• esmerce abi bende altınoluktayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkness_ec

esmerce abi bende altınoluktayım

Orda mı kalıyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.