Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bu arada yeni fark ettim imza on numara sanırım birilerine gönderme var
  • quote:

Orjinalden alıntı: arifomer

Abi bu arada yeni fark ettim imza on numara sanırım birilerine gönderme var

evet Arifim aynen öyle

adamlar neleri var neleri yok imzalarına yazıyorlar. Hatta " Konu dışı " bölümünde bi başlık açmıştım da orda bazıları " istediğimizi yazarız, sanane burası, donanımızı yazmicaz da ne yazcaz " dediler. Tabiki donanımını yazanlara lafım yok ama giydiği dona kadar yazanlara benim lafım.

• dünkü vukuatımın resmidir. Plakanın soluna dikkat

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...

* iyi de niye resimleri göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmaci -- 3 Kasım 2008; 22:37:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

dünkü vukuatımın resmidir. Plakanın soluna dikkat

* iyi de niye resimleri göstermiyor

Murat abi vakumla düzelmezmi acaba çünkü boyada sorun yok gördüğüm kadarı ile

• autoking e bi gidecez sevgili arif.
  • quote:

autoking e bi gidecez sevgili arif.

abi boya çatlamamış arifin de dediği gibi vakum,çektirme gibi aletlerle düzelir inşallah tekrardan geçmiş olsun aman birazdaha dikkat
  • Toyota corolla 2001 terra almayı düşünenlerin dikkatine bu araç 2001 de piyasaya sürüldüğünde aracın motoru fabrika çıkışlı olarak yağ yakar halde çıktı piyasaya 100.000 km sini doldurmamış olanların araçlarını geri alıp sıfır motor ile değiştirdiler bu aracı almayı düşünürken bunu göz önüne alarak hareket edin araştırın ve öyle laın aracı benm aldığım araç yağ yakıyordu ama ben laguna megan citroen kullandım hakkatende hiç biri tutmaz corollayı benm arabam yani 2001 corolla tam bir asfalt uçapıydı yağ yakar halde olduğu halde 2 sene boyunca gram masraf çıkarmadı bana bakımlarını yaptırmadığım halde
  • Merhaba arkadaşlar gördügüm kadariyla toyota hayrani cok forumda simdi farkettim.
    Bende yaklaşık 7 ay once Toyota Yaris 1.0 aldım.Gercekten cok memnunum performansindan 1.0 motor olduguna hiç bakmadim bence 1.0 motorunda bi canavar var :D

buda cok yeni degil cunku spoiler felan taktim bu resimde yok..

[img=http://img204.imageshack.us/img204/2369/img127dl1.jpg]
    [img=http://img204.imageshack.us/img204/img127dl1.jpg/1/w1600.png]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicker401 -- 10 Eylül 2008; 10:23:50 >

• Yazın ki Karadeniz Fotoğraflarını bi türlü ekleyememiştim, şimdi ekleyelim bakalım.

Karadenize hiç gitmemiş olanlar, neler kaçırdıklardıklarını bi görsünler bakalım

uzungöldeki cami :

dünyanın en güzel camilerinden birisi :

köy yolundan sahile iniş :

inişe devam :

dehşetengiz bir Karadeniz manzarası:

Sürmene caddelerinde Fanatik Bi Cim Bomlu ve O' nun fenerli dayıoğlu. :

çok gezmenin sonu, lastik patlamaktı; kocaman bi demir parçası girmiş ( radyo anteni kalınlığında ) :

dehşetengiz bir manzara daha, manzarayı dikkat ederseniz bi corolla süslüyor. fotoyu çektikten az sonra, aşağıda fındık bahçesinde taze fındıklara dalacam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmaci -- 5 Ekim 2008; 10:50:32 >

• toyota daşlar merhaba.
    99 model toyotam 1.3 base var bende. öğrenmek istediğim arabanın içinden çift tırnaklıo bujiler çıkıyor. fakat usta ısrarla bunun orjinal bujisi tek tırnaklı bujidir diyor. Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehali78

toyota daşlar merhaba.
    99 model toyotam 1.3 base var bende. öğrenmek istediğim arabanın içinden çift tırnaklıo bujiler çıkıyor. fakat usta ısrarla bunun orjinal bujisi tek tırnaklı bujidir diyor. Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

arabam 2004 model corolla. arabayı hep yetkili servise götürürüm. üzerinde kullanılan bujiler hep tek tırnaklıdır.
  • Hafta içi arabayı 80.000 bakımına götürdüm :

yapılanlar

* Hava filitresi değişimi
    * Yağ filitresi değişimi
    * Polen filitresi değişimi
    * Buji değişimi
    * Frenler temizlendi
    * Benzin filitresi değişti
    * Fren hidroliği değişti
    * Motor yağı değişti
    * Şanzıman yağı değişti
    * Genel Bakım

490 lira tuttu. Nisan ayında da servise gittiğim için % 15 indirim kazanmıştım. Toplamda 420 lira verdim.

Bu bakımı dışarda yaptırsaydım 300 - 400 arası tutardı diye düşünüyorum.

Toyota yetkili servisleri özel servislere göre pahalı olmakla birlikte; diğer bilinen tüm Markaların yetkili servislerine göre oldukça hesaplı.

Örneğin beraber çalıştığım bir öğretmen arkadaşım faturaya baktı. Megane2 si var. " Ankara Maise götürseydim 700 den aşağıya çıkmazdım " dedi.
  • tşkrler arkadaşım.
    haftasonu il dışında sanayi uğramam gerekti orda sordum oda tektırnaklı buji kullandıklarını söyledi. 1.3 motorla lpg de 1 litre gazla 11 km gidiyodum. Dahada Düşeceğini ümit ediyorum. Bu arada lpg aldı başını gitti.
  • Arkadaşlar,2001 model vvt i ortalama ne yakar acaba? ben bu aracı aldım ama aldığımda benzin ışığı yanıyordu 50 ytl benzin aldım ve 100

km yaptım şehir içi ve şimdi ışık yanmaya başladı ve dumur oldum.bu ne şimdi anlamadım. yalnız bu benim ilk arabam ve doğrusu acemiyim

daha kullanmaya yeni başladım aracı uygun devirde kullanmadığımı düşünüyorum acaba bu durum normalmidir aracın motorunu alırken gösterdim bi sorun yok dediler.. şimdi bukadar benzin yakılırmı şaştım kaldım bilenlerden yorum ve görüş bekliyorum selamlar sevgiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

Arkadaşlar,2001 model vvt i ortalama ne yakar acaba? ben bu aracı aldım ama aldığımda benzin ışığı yanıyordu 50 ytl benzin aldım ve 100

km yaptım şehir içi ve şimdi ışık yanmaya başladı ve dumur oldum.bu ne şimdi anlamadım. yalnız bu benim ilk arabam ve doğrusu acemiyim

daha kullanmaya yeni başladım aracı uygun devirde kullanmadığımı düşünüyorum acaba bu durum normalmidir aracın motorunu alırken gösterdim bi sorun yok dediler.. şimdi bukadar benzin yakılırmı şaştım kaldım bilenlerden yorum ve görüş bekliyorum selamlar sevgiler...

en son salı günü litresi 3,12 den 40 liralık benzin aldım derinceden gebzeye şehir içi gittim normal dönerken otobandan 110-140 geldim.toplam yol 90,1km hesabını sen yap :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac-73

Arkadaşlar,2001 model vvt i ortalama ne yakar acaba? ben bu aracı aldım ama aldığımda benzin ışığı yanıyordu 50 ytl benzin aldım ve 100

ama toyotaların yakıt göstergelerinde yanılma var bunuda unutmamak gerek.
    benim yazdığım son mesaja bakarsan benim acelem olduğu icin şehir içim vardı ayrıca rampalar yer yer 150 ye dayandığımda oluyordu.diceksin ki acelenmi var nereye basıyosun evet o gün acelem vardı.Evden bekleniyordum.Diğer üyelerimizde yanlış anlamasın :)

• bugün trafikte önümde bi istanbullu CAMRY vardı. Maşaallah pek bi güzeldi.

bu da fotosu :

• geçen gün tırlar acayip bişey taşıyorlardı. Trafik papaz oldu bu yük sayesinde, tam 3 araba aynı yükü taşıyordu, ikisini görüntüledim.

• quote:

geçen gün tırlar acayip bişey taşıyorlardı. Trafik papaz oldu bu yük sayesinde, tam 3 araba aynı yükü taşıyordu, ikisini görüntüledim.

bize geçirecek daha büyük bişeyler arıyorlardı hocam şimdide bunları bulmuşlar heralde...daha büyüğü gelene kadar idare edecez artık

• Ercan ne ettin sen yahu yalama ettin herkesi
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.