Daha Egea'yı keşfedemediler. Ondan. |
Toyota Küresel Satışlarda En Çok Araç Satan Marka Oldu (2. sayfa)
-
-
Daha önceki gün Avrupa satışlarını paylaştın. En çok satış konusu açan sensin ama vag geçilince açmadın.
Pandemi olmasa da önde bitiremezdi. En güçlü olduğu pazar olan Çin'de büyük pazar kaybetti. Çin'de vw satışları 380bin düşerken toyotanın 180bin artmış. Fark buradan gelmiş.
Toyota kalite kitabına imzasını atıp verir almanlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa satışları nere bu nere neyse sen eğlenmene bak
Güçlü oldukları yerlerde satış kaybettiler. Toyota usa, Japonya'da. Vw Avrupa'da. Pandemiden çok etkilenmeyen Çin'de vw küçülürken toyota büyüdü. Fark buradan geldi.
Beklemezdim. Ama tebrikler.
-
sebebi belli: olmadığın biri laf edecek commandx de sunturlu bir cevap verecek yine banlanacak. adam en son 1 ay almıştı.
-
Toyota'nın küresel satışlarda 1.olması benim için hiçbir şey ifade etmez. Daha doğrusu herhangi bir markanın çok satması benim için birşey ifade etmez. Sonuçta herkes kendi arabasına biniyor. Çoğunluğun bütçesi,ihtiyaçları,zevkleri Toyota'yı uygun görmüştür onu almıştır. Kısaca satışlar bana araç alacağımda hiçbir şey ifade etmiyor.
-
Heyecana gerek yok dayanıklı, kaliteli mühendislik ürünleri üreten firma kozmetik illüzyonları ile müşteri tavlayan firmayı yine geride bırakmış hepsi bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X