Şimdi Ara

Toyota mı Honda mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota motoru daha kullanışlıdır.Honda güçlü ama motorsiklet gibi 7000 devir çevirirsen..
  • ilk arabam toyota idi ikinci arabam honda oldu ikiside sorun çıkarmaz yolda bırakmaz artık gerisi zevke ve paraya bakar
  • benim tavsiyem ikinci el olarak toyota almandır,çünkü toyota motorları çok uzun ömürlüdür ve de kolay kolay sorun çıkarmaz.o fiyata 97-98 model alınabilir(tavsiyem 98 model alman,çünkü 9hp daha güçlü)
  • Bence hangisinin temizini bulursan onu al ( Toyota-Honda). Kimse bir diğerini alma demiyor görünüşe göre.
  • Honda ile 350000 görenler war cemde 300000e yakın bi honda wardı şanzımanları 300000den fazla görür ki görüyor motorları da mükemmel toyata da sağlam araba ama honda kullanmaso daha keyifli(şahsi görüşüm)

ccecy de haklı temizini alabilirsin

• Honda motorları 500000 i görür. Kasaya bişey diyemem. Ama şekilleride bozuk değil hani
  • tabiki toyota... ben 1991 model corolla kullanıyorum... ve haftaya yeni corollam gelecek. toyotadan ve özellikle corolla dan vazgeçilmez.... konfor ergonomi sağlamlık vs... bence polonun adını bile anma derim.. ama civic ve corolla arasında tercihin corolla olsun...
  • 98 modelı var bendee hala bır sorun yasmadıkk su andaa yaklasık 100 000 olacak daha motorun sesıı degısmıs degıl bu japonlar nasıl yapıyosa bunlarıı...toyota o varsa sorun yok bosuna soylenmemıs bu soz!!!!! su ana kadar en fazla parayıı lastıklerıne verdım herhalde cunku daha parca degısmedı...Yanılmıyorsam ılk kez 88 yılnda gelmıs Turkiye ye bu zamana kadar en sorunsuz kasa olarak 98 kasa yanıı arkadasın dedıgı gıbı 101 kasa secılmıs ..Diger kasalardada sorun yok ama en az masraflısı bu kasada..Oda bildigim kadarıylaa 98 kasada tek sorun olarak kadran telı kopuyormus buda gulunecek kadar komik bır sorun bencee.. Ama daha bızımkıı kopmadı Turkiye ye geldıgınden berı musterı memnunıyetını hala baska sırketlere vermemıs buda buyuk bır detay bencee......!!!!!!!
  • 98-2002 model arası civic bu fiyata bulabilirsin.Bence civic.
  • ben 99 model civic kullanıyorum.bana göre 99 kasa civic 99 corollaya göre daha şık ve gösterişli ve konforlu.kullandığım için söylüyorum.

şuda var bu kasa civic çıktığı zamandan itibaren corollanın tahtını salladı ve son sekiz sene zarfında bu kasa sayesinde türkiyede itibarlı bir marka haline geldi
  • ARkadaş 23 martta sormuş soruyu neredeyse bir ay olmuş ve yeniden hortlaşmışsınız yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coğrafyacı

ARkadaş 23 martta sormuş soruyu neredeyse bir ay olmuş ve yeniden hortlaşmışsınız yahu

tarihine bakmadım benim şimdi dikkatimi çekti yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERDM -- 15 Nisan 2006; 19:36:35 >
  • zor bi karar ama toyata nın pazarı daha büyük terçih senin
  • toyota bence . cünkü cok sorunsuz bir araba eskiden 96 corolla xe.i vardı bir kere bile sorun cıkarmadı araba suan bile kullansan kolay kolay sorun cıkarmaz o arabalar .
  • Toyota al derim .Bu otomobiller şarap gibi .Yıllara meydan okursun onunla
  • toyota-honda ikisi arasında pek fark yoktur..her ikisi de japon sonuçta
  • 89 dan beri corollaya biniyorum....toyotayı tek geçerim (kendi segmentinde)....

honda ya bi gıcığım vardır, hiç haz etmem....

TOYOTA
  • Toyota

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serisonu101

Toyota

11 yıllık hort

Helal size, seri sonu indirimler bile 3-5 aylık sizin hort 11 yıllık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.