Bi Çiftçi kardeşimiz 50.000 Euroya JAGUAR aldı ve taksi yaptı bilginize
taksiye düşen aracı neden küçümsüyorsunuz taksiciler sağlam araba seçer.kıbrısa gidin ordaki taksilerin çoğu mercedes
quote:
Orjinalden alıntı: elite scout
EVET DAHA ŞİMDİDEN 7-8 TANE TAKSİ OLMUŞ YENİ TOYOTA COROLLA GÖRDÜM BU TOYOTA SAHİPLERİNİ RAHATSIZ EDİYORMU BİNDİĞİ ARABANIN PRESTİJİ AÇISINDAN???BENCE MARKANIN SINIF YÜKSELMESİNİ ENGELLİYO.SIRF TOYOTA TAKSİYE DÜŞTÜ DİYE VAZGEÇENLER OLDUĞUNU DUYDUM SİZCE NASIL Bİ DURUM???
Sen sıcak bir yaz günü yoğun trafikte taksiye binmek istediğinde 10-15 yaşında pis LPG kokulu şahinimi tercih edersin, 1-2 yaşında kaliteli ve klimalı bir aracımı tercih edersin?
Bence kanunlarla; taksi olarak kullanılacak araçlarada belli bir kriterler getirilmeli (Belli bir yaşın altında olmamalı, klimalı olmalı v.b.) Sonuçta insanların hayatına sunulan maksimum konfor, yaşam kalitesinin artmasını sağlar.
quote:
SIRF TOYOTA TAKSİYE DÜŞTÜ DİYE VAZGEÇENLER OLDUĞUNU DUYDUM SİZCE NASIL Bİ DURUM???
Eğer cidden bu yüzden vazgeçenler varsa, bence gayet gerzekçe bir durum.. Allah bu tiplere akıl fikir versin.
Taksicilerin Toyota kullanması nedeni ile aracı almayan zihniyet başka bir bahane ile de aracı almayabilirdi (ncap testinden 6 yıldız almadı almam ben bu aracı). komik sadece
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
quote:
SIRF TOYOTA TAKSİYE DÜŞTÜ DİYE VAZGEÇENLER OLDUĞUNU DUYDUM SİZCE NASIL Bİ DURUM???
Eğer cidden bu yüzden vazgeçenler varsa, bence gayet gerzekçe bir durum.. Allah bu tiplere akıl fikir versin.
Biraz agır bir yorum olmus bence.Herkesin bir konu hakkındaki görüşü aynı olmayabilir.Senin için çok yalnıs gorunen bir şey baskası için dogru olabilir.Neticede herkesin fikrine saygı gostermek lazım
toyota araba degılmı taksıde olur mınubusde .mercedesten taksı oluyorda toyotadan olmazmı :) yanlıs dusunuyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: dragut76
Geçmiş olsun mussa, ne cazası bu? (Gazlı içecek olayı mı?)
yok hocam o değil, GS-FB olayı
quote:
Orjinalden alıntı: TonKano
Taksi plakasının 1 trılyon değil. Olsada önemi yok. Bence taxilerin çok daha kalıteli olması lazım. Bu sayede toplu taşıma artar hem trafik açılır hemde kazalar ve mıllı ekonomıye kazanç olarak yansır. Hatta taxilere vergisiz yakıt vererek desteklenmeli. Hatta vergi avantajlı araçlar verilmeli. Bu sayede şehrin tarfığındeki araçlar daha kalıteli olduğundan kültür başkenti olacak olan istanbula çok büyük bir katkısı olur. İnsanlar daha ucuza daha kalıteli araçlarla seahat etmış olur. Kıbrısa gidenlerınız bilir oarada en kalıteli araçlar hep ticari taxi. En az dörtyl kullanmak şartıyla mercedeslere gümrük verilmez. Yakıt zaten ucuz orda. Bu imkanı benim ülkem onlara sağlıyor. Kımın parasıyla bizm verdiğimiz vergilerle. O zaman ben nıye bundan faydalanmıyorum. Tabii başımızdakı kesim zaten makam araçları hep mercedes. Zengin zaten biniyor istediği aracı. E sade vatandaş en azından bazı seyahatlarında ucuz mercedes taxi binsin. Bunu neden bizden esirgiyorlar. Rum bozmaları biniyor biz binemıyoruz. Konuyu Anayasa mahkemesinemi getirmek lazım illa. Ya güzelim ülkemde yapılacak okadar basıt ama bir o kadar da faydalı şeyler vara ama birilerinn hesabına gelmediğinden güzelim ülkemin güzel insanları boyle sürünmeye devam ediyor. İnşanllah genç nesil ve genç siyasetçiler bunu bir gn değiştirir. Herşey güzel ülek için. Ne mutlu laik ve müslüman Türkiyem için...
kardeş baştan söyleyim de ben kıbrıslı değilim ama burda politik konulara değinmen çok yanlış olmuş, (Bu imkanı benim ülkem onlara sağlıyor. Kımın parasıyla bizm verdiğimiz vergilerle.) kktc'ye yılda sadece 500 milyon dolar gittiğini biliyormusun? bu küçük bir ilçenin bütçesinin, veya herhangi bir devlet ihalesindeki mevcut hükümetin adamlarının yediği paranın kaçta biridir. yani senin verginle kıbrıs beslenmiyor, senin vergin kendi arkadaş - partidaş bildiğin adamların cebine gidiyor. bununla birlikte (Rum bozmaları biniyor biz binemıyoruz.) ifaden çok yanlış olmuş, yani şimdi sen kimbilir ne bozmasısın ama bunu her seferinde yüzüne vuran yok. bu ifadeyi kullanırken senin türk olduğundan bile şüphem var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme