Şimdi Ara

Toyota Touch&Go hikayesi ve rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
23.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackyTurtle -- 2 Şubat 2017; 15:55:23 >

• Satan bayinin gözüne sokacaksın o aracı.
  • Toyota ya kendi sitesinden mail gönder kesin cevap veriyorlar. Ben bu aksesurı istiyorum. Ya getirip takın veya ben getirteyim ücretsiz montajını yapın. Bu adamlar satarken bana böyle söylediler diye yaz. ...Yabancı sitelerde satılık bul getir taktır..Satışları gittikçe düşüyor. Sebebi işte servislerdeki kazık fiyatlar, Müşteriye serviste arabayı göstermeme... Yine kazık ve çıplak araba satışları ve müşteriye saygı duymayışları..2007 - 2012 arası onlar için yüz karası..İnsanlar yaka silkiyorlar..2013 ne gelecek bakalım....Saygılarımla..
  • Benzer sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Kendi aracım Corolla, ondan memnun olduğum için eşime de yeni Yaris aldık. Alırken özellikle navigasyon istedim, ancak daha sonra yazılım güncellemesi ile geleceği söylendi. Gelen giden olmadı tabii.

İşin garibi, Corolla için müşteri hizmetlerinden arayıp anket yapmışlardı. Yaris için hiç aramadılar (Aralık 2011'de alındı). Kendileri de farkında herhalde müşteri memnuniyetsizliğinin...
  • bizim grubumuz var 7-8 arkadaş, toyota yaris var kendilerinde 2012 model. hepside toyota touch audio sistemi ile birlikte. ama yok toyota'dan ses çıkmıyor. ben bu kadar basiretsiz müşteri memnuniyetini sallamayan firma görmedim. dünyadaki tüm toyota bayilerinin kendi websitelerinde, touch&go için upgrade kitini müşterilerine sunuyor. buradaki toyota ile konuştuğumuzda, tutturmuşlar " mümkün değil, yok öyle bir yükseltme " muhabbeti gidiyor. forumda da yok hiç sanırım toyota'da çalışan vs biri bir açıklama yapsa.
  • toyota yetkililerine sesleniyoruz . satarken sonra map gelecek diye satıyorlar sonra mümkün değil diyorlar.
    en kötü cevap alamazsak toyota international ceo larına cc e TR toyota ekibini koyup mail atacağım. paramızla rezil olmanın alemi yok
  • cust.service@toyota-europe.com toyota avrupa müşteri hizmetleri maili. ben iki kere mail attım ikisinde de, toyota türkiye bana geri dönüş yaptı, plaka vs istedi ama sonuç yok. zaten attıkları mailde kinayeli bir cümle kullanıyorlar, başlangıcı " toyota belçikaya attığınız mail için teşekkür ederiz " diyerek.

ben cidden sıkıldım servislerin gelecek demelerinden. parça belli, kodu belli, ne takılması gerektiği belli, yurtdışındaki tüm toyota distribütörleri bunları takabiliyor. ama türkiye ye gelince yok. bu tek yaris için değil hepsi için olan durum. corolla olsun auris olsun avensis olsun aynı.

bana en çok koyan müşteri hizmetlerinin insanı aptal yerine koyması. hala bundan 20 sene önce yaşanıyormuş sanıyorlar. " takılamaz, güncellenemez, imkanı yok " sözleri gırla gidiyor müşteri hizmetleri ile ne zaman konuşsam. eğer varsa buraları okuyan herhangi bir toyota çalışanı, iyi okusun insanları aptal yerine koymayın. navigasyon güncellemesinin yapıldığı bal gibi belli. internette toyota türkiye hariç tüm toyotalar bunu websitelerine yazmış. ama tek siz akıllısınız müşterileriniz salak.

burada mesele navigasyon olayı da değil aslında. insanların salak yerine konması. ben vw ile toyota arasında kaldım, donanımı daha iyi olduğu için toyota aldım. ama şu an kendimi saf enayi yerine konmuş hissediyorum. beğenmediğim doğuş oto ya bağlı volkswagen, sitesinde opsiyon listesine dahi koymadığı ürünleri, eğer müşteri istiyorsa getiriyor. toyota, en basit opsiyonu bırak getirmeyi, öyle bir opsiyon yok bile diyebiliyor.

ben az çok tahmin edebiliyorum neden bu tip olaylara başvurduklarını aslında. düzgün servisleri yok. toyota markası sayesinde servisleri sorunsuz imajını götürüyor. ama ben toyota servisi açsam, bende sorunsuz bir servis olurum. çünkü araba gelmiyorki sorunlu. volkswagen'in uğraştığı dsg problemi gibi bir kronik problemle uğraşsınlar o zaman görürüm ben nasıl servisleri varmış.

toyota'nın cruise control gibi navigasyon ekleme gibi konulara girmemesinin sebebi bence bu. bakıyorum servislerin taktığı aksesuar ve opsiyonlara hep suya sabuna dokunmadan takılan aksesuarlar. ( konsol kutusu, park sensörü vs ). kendileride biliyor, cruise controlüydü, navigasyonuydu, takmaya kalksalar, arabaları toparlayamayacaklar ellerinde kalacak.

sonuç olarak, çok pişmanım. arabadan yana değil, toyota türkiye den dolayı. bir daha ne toyota alırım, ne aldırırım.

not: ama bu işin peşinide bırakmam. her platformda bunu dile getirip, bu tip problemleri herkesin öğrenmesi için elimden geleni yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackyTurtle -- 28 Mayıs 2012; 22:47:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackyTurtle

bizim grubumuz var 7-8 arkadaş, toyota yaris var kendilerinde 2012 model. hepside toyota touch audio sistemi ile birlikte. ama yok toyota'dan ses çıkmıyor. ben bu kadar basiretsiz müşteri memnuniyetini sallamayan firma görmedim. dünyadaki tüm toyota bayilerinin kendi websitelerinde, touch&go için upgrade kitini müşterilerine sunuyor. buradaki toyota ile konuştuğumuzda, tutturmuşlar " mümkün değil, yok öyle bir yükseltme " muhabbeti gidiyor. forumda da yok hiç sanırım toyota'da çalışan vs biri bir açıklama yapsa.

yabancı ülke sitelerini çıktısını alıp servisin önüne koyun bakalım ne diyecek.servisler tutturmuş müşterileri nasıl yolarım diye . bizim kahramanmaraştaki servis 2000 2002 vtt kasa corolların yak eksilttiğinden habersiz.

• ''cc'' hikayesine dönmüş resmen...
  • Ender elektronik var istanbul maltepede.VW icin uzmanlar , bi sorun derim.kiti getirirseniz kesin takar calistirirlar bence.
    http://www.enderelektronik.com.tr/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi gözünüz aydın. Toyota avrupa ya atmış olduğumuz maiiler sonuç buldu. Artık Türkiye de de touch modellerine gps modülü eklenebiliyor. Ben az önce Konya servisini aradım. Dün mail geldiğini söylediler. Fiyat verebilirmisiniz dedim, çok komik bi fiyat verdiler. Sadece altına takılacak olacak kutu 3.700 Tl imiş. Daha GPS anteni ve anten kabloları var onlarında fiyatına bakayım mı dedi. Yok dedim arkadaş sağol. :))
  • bu toyota da kullanılan müzik setinin falan üreticisi kim? yani markası nedir?
  • Direk üreticiye mi ulaşalım diyorsunuz. :)
  • Bildigim kadari ile, Toyota Turkiye'nin bu parcayi takamamasinin sebebi, tamamen hukuki idi. Kanunen bu parcayi daha sonradan getirip takamiyorlardi. Su an takmaya basladilar ise demekki bu sorunu astilar. Diger taraftan tum benzinli Toyotalara cruise control takilabiliyor. Yanlis hatirlamiyorsam iscilik haric, 300 tl civari bir maliyeti var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuvar

Hadi gözünüz aydın. Toyota avrupa ya atmış olduğumuz maiiler sonuç buldu. Artık Türkiye de de touch modellerine gps modülü eklenebiliyor. Ben az önce Konya servisini aradım. Dün mail geldiğini söylediler. Fiyat verebilirmisiniz dedim, çok komik bi fiyat verdiler. Sadece altına takılacak olacak kutu 3.700 Tl imiş. Daha GPS anteni ve anten kabloları var onlarında fiyatına bakayım mı dedi. Yok dedim arkadaş sağol. :))

3.700TL inşallah yanlış demişlerdir 370tl dir..O zamn desenize yeni ekranda 15.000tl vardır.

• Selam,

Bu kazığa biz de düştük. Yazılım vs.. dediler...

Tuch modelleri Go yada Go Plus yapmak için gereken modüller;
    PZ490-00331-00 – to convert Touch to Touch & Go
    PZ490-00332-00 – to convert Touch to Touch & Go Plus
    Yurt dışı fiyatı 700-1000€.
    Ekran sökülüp arkasına takılıyormuş sanırm. Pert bir araç bulmak lazım.
    Nasıl takılacağını da aşağıda görebiliyoruz.
    http://ebookbrowse.com/verso-touch-and-go-lhd-pz490-00331-00-aim-002-330-0-pdf-d383242183

Bir de güncelleme olayı var onu da unutmamak lazım. Ona da para kitlerler.

http://www.vleeuwen.net/2012/04/toyota-touch-go
    http://gpsunderground.com/forum/toyota-lexus/15090-avensis-2012-facelift-touch-go-any-chance-update-maps-just-normal-igo.html
    adreslerinde konu ile ilgili paylaşımlar var.

Bu fiyata s3 yada galaxy note2, sms de atarsınız, film de seyredersiniz, navigasyon olarak da kullanırsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baden -- 20 Kasım 2012; 1:00:14 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni auris sahibiyim
    Navigasyon icin derindere yi aradim.
    Yedek parcadan biri ile gorustum. touch ekran varmi sizin aracta diye sordu .var dedim bir hevesle :)
    Ne dese beğenirsiniz
    -- eee yakında olacak sanırım 5000 tl gibi olur herhalde dedi. Eskisiyle kıyaslıyarak fiyat tahmini yapıyorum dedi
    Güldüm bir gps adaptoru eklenecek sadece dedim
    Evet biraz pahalı dedi

Pek inandırıcı gelmedi söylenenler ,5000 tl fiyat mi olurmuş.Bu konuyla ilgili başka bir bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xesxin -- 8 Mart 2013; 12:23:39 >
  • yaris için takıran arkadaş var mıdır ?
    ücret ne kadar ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.