Şimdi Ara

Toyota ve Lexus artık en güvenilir otomobil üreticileri değil: İşte yeni lider (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

mercedes varmış görmemişim , amerikada dci motorlu mercedes yok

• Listede ki Japon araç sahiplerinin imkanı olsa, onlarda Alman aracı alırlar.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Highlander, Grand Highlander, RAV4 fiyatını biliyor musun, Volkswagen C ve D segment SUV araçlar daha ucuz yine de fazla alan yok.
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Volkswagen'in Amerika'da kullandığı o "taş gibi tork konvektörlü şanzıman" , Toyota kuruluşu Aisin üretimidir. Tıpkı Aisin tork konvektörlü şamızmanın PSA Opel de kullanıldığı gibi. PSA Opel, Belçika malı değişik bir çift kavramaya geçti, bakalım nasıl olacak.

VW Amerika’da DSG şanzıman sattı, arızalar oldu, garanti süreleri 10 sene kadar tutuldu ama yine de olmadı. 

VW sadece kendi markası olarak Amerika’da sattığı otomatik vitesli araçlarına (Tiguan, Arteon, Atlas, Jetta, Golf) Aisin AW F8Fxx serisini kullanıyor. Bu şanzımanı BMW, Toyota, GM, Volvo Citroen, Lexus, Land Rover gibi markalar da kullanıyor. Hepsi ayrı kod veriyor ama şanzıman üstte yazdığım şanzımanın türevleri. VW bu şanzımana AQ450 diyor. 

VW’nin kullandığı tip 480nm torka göre tasarlanmış 8 ileri tam otomatik bir şanzıman. 

• dodge neden listede yok acaba, ben acayip memnunum.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Bizde gercekten okudugunu anlama problemi var. Belcika disinda yazdigin ulkeler Belcikadan farkli degil. Adam dunya km yapiyor diyorum bunun memurlukla ne alakasi var? Salliyorum ortalama 80bin giden dsg 2 senede bozulduktan sonra adam niye onu secsin? Bu arada amerikada 2litrenin altinda motor gayet de var. Bir cok sey amerikada var hatta. Avrupadan daha onemli bir pazar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.