Şimdi Ara

>>> TOYOTA VERSO <<< (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
24
Favori
132.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhank35

Comfort extra da dijital çift yönlü klima sis farı 7 adet air bag soğutmalı torpido 132 bg motor 6 ileri vites var
    Eksileri arkadaki bagaj perdesi maalesef yok serviste 1400 tl ye satıyorlar ben china dan 300 tl ye aldım
    Çelik jant yok
    Arkadaki 7. Koltuklar yok Cruise ve diğer donanımlar yok (sensörler)

hocam epey zaman geçmiş ama bagaj perdesini hangi siteden aldınız link var ise rica edebilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Comfort extra da dijital çift yönlü klima sis farı 7 adet air bag soğutmalı torpido 132 bg motor 6 ileri vites var
    Eksileri arkadaki bagaj perdesi maalesef yok serviste 1400 tl ye satıyorlar ben china dan 300 tl ye aldım
    Çelik jant yok

hocam epey zaman geçmiş ama bagaj perdesini hangi siteden aldınız link var ise rica edebilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Çelik jant yok

Aliexpress te gezerken 135 dolara görmüştüm:
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping2011-2015-Toyota-Verso-EZ-Diamond-pattern-canvas-trunk-bulkhead-cover-material-curtain-trunk/32588825674.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 3 Şubat 2016; 22:04:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan

quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Çelik jant yok

Aliexpress te gezerken 135 dolara görmüştüm:
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping2011-2015-Toyota-Verso-EZ-Diamond-pattern-canvas-trunk-bulkhead-cover-material-curtain-trunk/32588825674.html

Teşekkür ederim ellerinize sağlık

• herkese merhaba
    yeni toyoto verso uyesı olacagım
    bazı konularda sızlerden yardım ısteyecektım
    bagaj tampon koruma kromajı, bagaj havuzu, plastık pas pas gibi urunleri ucuz ve guzel bır sekılde nerden temın edebılırım.
    servıs bagaj tampon koruma kromajını 300 tl fıyat verdi
    bu araca boyu koruma yaptırmama gerek varmı ziberty de
  • quote:

Orijinalden alıntı: yppilot

herkese merhaba
    yeni toyoto verso uyesı olacagım
    bazı konularda sızlerden yardım ısteyecektım
    bagaj tampon koruma kromajı, bagaj havuzu, plastık pas pas gibi urunleri ucuz ve guzel bır sekılde nerden temın edebılırım.
    servıs bagaj tampon koruma kromajını 300 tl fıyat verdi
    bu araca boyu koruma yaptırmama gerek varmı ziberty de

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2011-2012-Toyota-Verso-EZ-High-quality-stainless-steel-Rear-bumper-Protector-Sill/32421979575.html

http://www.ypsplast.com.tr/sm/TOYOTA/VERSO-SUV-HB-(2009--Sonras%C4%B1)

http://www.vipotopaspas.com/kategori/toyota-paspas/toyota-verso-paspas/toyota-corolla-verso-2002-2004/

umarım yardımı olur ;)..

• arkadaşlar bende uzun kararsızlıklardan sonra bir abim sayesinde verso almaya karar verdim aracı çok tanımıyorum iki gün kullandım sadece arkadaştan alıp.50 - 55 bin lira bir para borçlanıp alacağım nasipse 2011-2012 premium bir araç. Aracı internetten yaklaşık üç aydır araştırıyorum burayı kelime kelime okudum ama canlı kullanıcısı olmak farklı varmı önerileriniz şuna dikkat edin diyebileceğiniz.
  • bende kasım da aldım 2011 premium verso... dikkat et diyebileceğim hiç kötü yada eksik bir tarafı yok. gönül rahatlıgıyla kullanabilecek bir arac. kullandıkça keyif alınan,güven veren,rahat ve cok kullanışlıdır.:)) hayırlı olsun,
  • Benim 2011 versonun ön göğüs ses yapmaya başladı. Silikon sprey sıksam işe yarar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbuyukbalkan kullanıcısına yanıt
    slm
    öncelikle tesekkurler
    bu haftasonu 2016 yenı guvercınım verso premıyum ma kavusuyorum
    servıs 300 tl demıstı krom tampon na sızın alıexprestehttp://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2011-2012-Toyota-Verso-EZ-High-quality-stainless-steel-Rear-bumper-Protector-Sill/32421979575.html
    70 tl ye gelıyor
    ama ben monte edebılırmıyım ve 2016 kasaya uygunmudur
    bırde cok onemlı bır parcamıdır bagaja esya yuklerken korurmu
    sız kullanıcılardan sunu muhakkak yap yada satıbn al dedıgınız koruyucu onemlı ekıpman aksesuarlar varmıdır acaba acıl destegınızı beklıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: ReNeVaL

arkadaşlar bende uzun kararsızlıklardan sonra bir abim sayesinde verso almaya karar verdim aracı çok tanımıyorum iki gün kullandım sadece arkadaştan alıp.50 - 55 bin lira bir para borçlanıp alacağım nasipse 2011-2012 premium bir araç. Aracı internetten yaklaşık üç aydır araştırıyorum burayı kelime kelime okudum ama canlı kullanıcısı olmak farklı varmı önerileriniz şuna dikkat edin diyebileceğiniz.

Merhaba arkadaşlar bende aracımız hafta sonu alıp geldim araç mükemmel ankara da lpg depo fulleyim 270 km gittim 40 lira gaz yakmış çok uygun geldi bana tek sıkıntım otomatik vites araçtan manuele binmek oldu onuda aşacağım sonradan farkettiğim bir husus oldu kafama takılan aracı devrinin üzerinde bir vitese çekince motorda ki dişli sesi değişiyor gibi geldi

• Arkadaşlar Corolla advance 2016 1.6 düz almayı düşünüyordum,yeni kasa çıkacak söylentileri olunca askıya alıp beklerken bir arkadaşım Hocam neden Verso almıyorsun tam sana göre geniş aile arabası deyip aklıma düşürdü.
    Şimdi siz bu aracı nasıl tanımlar/yorumlarsınız?
    Lpg uyumu nasıl ?
    Yakıt, konfor ,yol tutuşu diye sorsam vakti olan arkadaşlar yorum yazar mı acaba?
    Saygılarımla...:)
  • Araç çok güzel. Kesinlikle aile arabası.
    Ama şehir içi çok kullanacaksaniz tavsiye etmem.
    Hem çok yakar hem de direksiyon ağır kalır.
    Bunu dert etmeyecekseniz kesinlikle on numara. Tüp uyumu çok güzel.
    Hangi tüpü atarsanız uyar.
    Yeter ki ustaniz iyi olsun.
    Konforlu tık ses olmayan bir araba.
    Performans konusu göreceli olmakla birlikte aile aracı olarak fena değil.

• hilter H kullanıcısına yanıt
    2011 verso 1.6 kullanıcısıyım. 1500kg Yakıt uzun yolda 6.5lt, şehir içi 8.5-9lt. LPG bende yok işim de olmaz zaten. Motor-çekiş orta, 3000 devirden sonra iyi ivmeleniyor. Yol tutuşu, viraj 10 numara(Spor araba gibi). Herşeyden önemlisi ferah. Tam aile arabası. Bir daha normal araba alırmıyım emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

2011 verso 1.6 kullanıcısıyım. 1500kg Yakıt uzun yolda 6.5lt, şehir içi 8.5-9lt. LPG bende yok işim de olmaz zaten. Motor-çekiş orta, 3000 devirden sonra iyi ivmeleniyor. Yol tutuşu, viraj 10 numara(Spor araba gibi). Herşeyden önemlisi ferah. Tam aile arabası. Bir daha normal araba alırmıyım emin değilim.

Bir kaç tane buldum anlaşamadık.Nasip hala bakıyorum.Teşekkürler ilginize :)
  • Araç satışını bir süre ertelemek zorundayım,ama isteyen varsa-Verso uyumlu (double din) var.
    Fiyat 1.200 TL
    Ufuk: 0542 663 32 51

TV Tuner Built-in
    7-Inch Monitor with User-Friendly Touch Panel and GUI
    SD Card Slot
    Ready for Bluetooth® Adapter
    USB Port for Music and Video Playback
    Multi-format AV Playback including DivX® and AAC
    Easy-Grip Remote
    GIGA MP3 MULTI
    5.1ch Surround Sound
    Dual-Zone Function
    Headphone Surround
    Ready for iPod
    Rear View Camera (Optional)
     >>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_marina -- 4 Mart 2016; 1:00:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yppilot

merhaba
    2016 kasa toyoto versoya
    http://tr.aliexpress.com/item/Car-light-source-LED-door-welcome-lights-logo-Courtesy-light-for-TOYOTA-crown-Prado-Reiz-Camry/32523772325.html?spm=2114.010208.3.42.eprwz0&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_1_505_506_503_504_301_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008_101,searchweb201560_2,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6448&btsid=0b9787eb-776d-43ab-b9f1-69f32016bdc2
    bu nu alsam uyarmı acaba bılgısı olan varmı

Ben 2011 için aldım ve kendim taktım. Çok güzel oldu. 2016 kasada resimlerdeki yerlerde aynı lambalardan varsa söküp takması çok kolay, tavsiye ederim. Ama bu satıcı resimleri hileli gibi, çünkü gelen lambalar kırmızı renk ışık vermiyor. Sadece aşağıya toyota logosu yansıyor, karşıdan bakınca öncekine göre daha sönük tarzda beyaz ışık oluyor. Kesin emin olmak isterseniz mevcut lambalarınızdan birisini söküp bakın, muhtemelen aynısıdır...

• verso_mehmet V kullanıcısına yanıt
    merhaba 2013 premium için port bagaj takılabiliyormu biliyormusunuz.
  • fbuyukbalkan kullanıcısına yanıt
    slm herkese
    öncelikle arabamla 1.000 km ri devirdim
    güzel bır sekılde ustunde ufak oynamalar yaptım
    cınden herseyı burdakınden ucuza temın edebılıyorsunuz
    kapı altı logo lambası
    bagaj kromajı
    sılıkon anahtarlık
    dashboard halı
    kapı koruyucusu
    sahrk anten gıbı
    ama arabanın eklektrık olmadan pencere dıkız aynası muzık sıstemının calısmaması buyuk handıkap
    vıtes ota konsulde cep ve cuzdan esya yerı olmamasıda buyuk eksıklık
    daha toyotonun cok calısması lazım bence
    Bu mesaja eklenen görseller:

>>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<< >>> TOYOTA VERSO <<<

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.